To je lagano Geronimo. Necu ja odgovoriti na pitanje, ima jedan citat kada je u pitanju pomenuti dvojac. A sto se tice "Čeha" ima stvarno veliko znanje kada je u pitanju Bundesliga. Evo i do mene jedno pitanje koje je povezano s pitanjem Geronima. Ko drzi rekord s najvise autogolova u Bundesligi ?geronimo je napisao/la:hehe, opasan si tm84 ili čeho, kako ću te ja zvati ubuduće (naravno, ako se ne ljutiš).![]()
hajmo par pitanja za početak, koga su zvali "kopfballungeheuer"? ko je slao "bananenflanke"?
bravo za stuttgart, već mogu planirati proljeće na europskoj sceni.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@Gero ovo znam i ja a ne @tm84 koji izgleda prati od davnina Bundesku.
A ovo za autogolove bas i ne znam.
A ovo za autogolove bas i ne znam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bilans njemačkih ekipa u Europi ove sedmice je 3-3-0
, a Italijana 1-2-4
Kaltz je dao najviše autogolova, to se nedavno spominjalo kad je Hagui postigao 2 auotgola protiv G'ladbacha ...A ta @gerina pitanja, navijači Sarajeva dobro znaju.
Kaltz je dao najviše autogolova, to se nedavno spominjalo kad je Hagui postigao 2 auotgola protiv G'ladbacha ...A ta @gerina pitanja, navijači Sarajeva dobro znaju.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trenutno stanje sto se tice Europskih takmicenja i borbe za bolje pozicije naredne godine.1 England 16.625 17.875 15.000 17.928 7.500 74.928
2 Spain 19.000 13.875 13.312 17.928 6.071 70.186
3 Germany 9.500 13.500 12.687 18.083 7.500 61.270
4 Italy 11.928 10.250 11.375 15.428 5.857 54.838
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma talijanima smo vec puno pobjegli. A jos sljedece godine kad se izbrisu ovi bodovi od prije 5 godina bjezimo im jos za preko 2000 bodova. Sto je jos zanimljivo kad se spancima izbrise ovih 19000 i Nijemcima 9500 mogli bi i njih presticiOmerbavarac je napisao/la:Trenutno stanje sto se tice Europskih takmicenja i borbe za bolje pozicije naredne godine.1 England 16.625 17.875 15.000 17.928 7.500 74.928
- Omerbavarac
- Kontakt:
Citajuci na jednom forumu o ovom rivalstvu izmedju Nijemaca i Italijana uvjerio sam se da Njemacka uopste nije sigurna, bez obzira sto ima ovako veliku prednost.Bilal je napisao/la:ma talijanima smo vec puno pobjegli. A jos sljedece godine kad se izbrisu ovi bodovi od prije 5 godina bjezimo im jos za preko 2000 bodova. Sto je jos zanimljivo kad se spancima izbrise ovih 19000 i Nijemcima 9500 mogli bi i njih presticiOmerbavarac je napisao/la:Trenutno stanje sto se tice Europskih takmicenja i borbe za bolje pozicije naredne godine.1 England 16.625 17.875 15.000 17.928 7.500 74.928
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
da bi prestigli spance, treba imati vise od jednog kluba koji ce skupljati konstantno bodove... da se ne lazemo... jedinom bayern skupi konstantno bodove za njemacku... ostali klubovi previse osciliraju na medjunarodnoj sceni... cas su dobri a onda opet nesto useru... nadam se da ce se to uskoro promjeniti...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
mislim da su za bundesligu ogromne šanse da zadrži 3. poziciju i da tako dobije 4 predstavnika za ligu prvaka (i to 3 koja idu direktno, jedan u kvalifikacije)...bundesliga je trenutno bolja od italijanske, po meni je to definitivno, vecina velikih igraca a dosta njih i u najboljim godinama dolaze u bundesligu (ribery, robben, huntelaar) dok tu imamo i ove iskusnije, ali i dalje ne istrošene ko sto bi neki to volili vidjet (raul, silvestre, pa i ballack koji je povratnik i nadam se da ce se uskoro oporavit)...često neki igraci dodju kao anonimusi pa bljesnu poput barriosa (iako on nije pravi anonimus bio kad je dosao jer je bio po pogocima u svom prvenstvu najbolji strijelac svijeta) te kagawa, a i bolje se radi s mladjim kategorijama, najnoviji primjeri toga su : trasch iz stuttgarta, gotze , grossmuller, hummels iz dortmunda....il vidjeli smo primjer mullera i badstubera koji su mladi i jako brzo skocili u reprezentaciju i sad prakticki i tu nosioci igre......sve te stvari se odrazavaju na napredak njemackih klubova i sjajne rezultate sto se odmah pokazuje i na uefinoj rang listi...bayern i schalke su na najboljem putu da dodju do osmine finala u Lp, dok stuttgart i leverkusen su na istom putu u evropskoj ligi....mozda se dalje jos plasiraju i werder u LP i Dortmund u EL....znaci nastupi bundesligaša su zaista dobri ove sezone i talijani ce to tesko stici...dosta blijede partije posebno pruzaju timovi u EL (palermo, juve,napoli, sampdoria), dok u ligi prvaka je roma loša, milan osrednji a jedini je inter dobar....što se sustizanja španije tiče i ono je realno, iako je ta liga mozda jos malo po kvalitetu ispred bundeslige ali skoro da tu vise razlike nema....bundesligaši moraju samo na duže vrijeme stabilizirat igre na medjunarodnoj sceni...al ove godine mnogo toga dobro izgleda, od utakmica u ligi do nastupa klubova na medjunarodnoj sceni
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Interista di cuore
- Kontakt:
jaaoo kako volim gledat ovu bundes ligu...evo vec 2 gola na utakmicama.Ya Konan zabio majstorski za Hannover protiv Kolna !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
imal kakav stream da wolfsburg pratim???
- Interista di cuore
- Kontakt:
evo bas Wolf primi go,a ja igro na njih.
pogledaj ovde imal kakav stream http://atdhe.net/index.html
pogledaj ovde imal kakav stream http://atdhe.net/index.html
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
U onoj Gladbach se covjek ne moze nikad uzdati. Ja mislim oni skinu vec gace prije nego li pocne utakmica.
Bolje da se registruje sluzbenim rezultatom i da ne izlaze na teren.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, ono što ja gledam i nije opisano ovim tvojim postom. Po meni, zaslužili su da postignu još 2 gola, ali je golman Werdera branio k'o lud. Idrisou nema sreće, a nakon njegovog promašaja je uslijedila kontra i više sretan nego spretan gol Hunta za 0-3. No, evo uzvratili su istom mjerom, pa je i Mertesacer postigao autogol.amerosm je napisao/la:U onoj Gladbach se covjek ne moze nikad uzdati. Ja mislim oni skinu vec gace prije nego li pocne utakmica.![]()
![]()
Nego, mislim da je krajnje vrijeme da Soldo ode na biro. Ono što prikazuje Koln ove sezone je sve samo nije fudbal.
Vidim i Vukovi opet dobivaju po ušima. Ništa neobično kada je ova sezona u pitanju. Pa Koster je mnogo bolje vodio ekipu u odnosu na Mclarena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nakon danasnjih utakmica dobili smo novog stranca sa najvise postignutih golova u Bundesligi. Pizzaro je postigao svoj 134 gol, prestigavsi tako Elbera koji na svom kontu ima jedan manje.
Na trecem mjestu se nalaze Ailton i Chapuisat.
zasluzio je!!! sta je sve dao za bremen u zadnjih par godinaOmerbavarac je napisao/la:Nakon danasnjih utakmica dobili smo novog stranca sa najvise postignutih golova u Bundesligi. Pizzaro je postigao svoj 134 gol, prestigavsi tako Elbera koji na svom kontu ima jedan manje.
a cak i kad je igrao u bayernu (kojem eto svake godine pozelim 3. ili 2. mjesto u prvenstvu, samo ne titulu), cijenio sam tog igraca...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Za neka 2 sata nas ocekuje jos jedan derbi 9 kola Njemacke Bundeslige.
Sta ocekivati do pozitivan rezultat momaka iz Sinsheima. Ocekuju se oba nasa igraca u pocetnom sastavu od kojih prijeti i najveca opasnost.
Svi smo mi danas Hoffenheim (dobro, ne bas svi
).
Sta ocekivati do pozitivan rezultat momaka iz Sinsheima. Ocekuju se oba nasa igraca u pocetnom sastavu od kojih prijeti i najveca opasnost.
Svi smo mi danas Hoffenheim (dobro, ne bas svi
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Sumnjam da ce Vedo sta uraditi,covjek ne igra onako kako zna od one povrede....Od Seje mozemo ocekivati uvijek dobru partiju!!Omerbavarac je napisao/la:Za neka 2 sata nas ocekuje jos jedan derbi 9 kola Njemacke Bundeslige.
Svi smo mi danas Hoffenheim (dobro, ne bas svi).
Chelsea F.C.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mainz ponovo ulazi u seriju i nakon danasnje gostujuce pobjede protiv Leverkusena vracaju se na prvo mjesto.
Poslije poraza od HSV-a proslo kolo, svi su ocekivali da ce kola krenuti niz brdo, ali oni opet pokazuju karakter i volju za dobrim rezultatima.
Poslije poraza od HSV-a proslo kolo, svi su ocekivali da ce kola krenuti niz brdo, ali oni opet pokazuju karakter i volju za dobrim rezultatima.
Onaj Mainz nije definitivno normalna ekipa. Svi su nakon poraza prosle sedmice ocekivali da ce sada pasti, i Tuchel je jedini vjerovao da se to nece dogoditi, i odu ljudi mrtvi hladni u Leverkusenu i uzmu momacki tri boda. Sada opet imaju tesku utakmicu kuci protiv Borussije, i ja mislim da cijela Njemacka navija da bude remi.
Koliko oni svima nama bili simpaticna kao ekipe, ali bi volio na kraju da zavrse van pozicija koje vode u Evropu, jer u istoj ne bi mogli nista napraviti, no ja imam osjecaj da ce kod njih biti kao i kod SAPenheima.
Koliko oni svima nama bili simpaticna kao ekipe, ali bi volio na kraju da zavrse van pozicija koje vode u Evropu, jer u istoj ne bi mogli nista napraviti, no ja imam osjecaj da ce kod njih biti kao i kod SAPenheima.
Ne mora znaciti.Evo ova se Borussia se bruka maksimalno po evropi.amerosm je napisao/la:Onaj Mainz nije definitivno normalna ekipa. Svi su nakon poraza prosle sedmice ocekivali da ce sada pasti, i Tuchel je jedini vjerovao da se to nece dogoditi, i odu ljudi mrtvi hladni u Leverkusenu i uzmu momacki tri boda. Sada opet imaju tesku utakmicu kuci protiv Borussije, i ja mislim da cijela Njemacka navija da bude remi.
Onakav krnjav Stutgart kao i Shalke u BL pa opet guraju kud ikamo bolje nego vi BeVaBovci.
Mozda i zato sto ih sudije ne lilaju kao u BL.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.