FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba biti strpljiv ne treba odmah kritikovati treba sacekati jos 5-6 kola pa onda donositi zakljucke.
Dzaba s kim igramo kad nema ko dat gol.Na pocetku mi se svidjala ovakva igra,a sad mi ide na ku*** ovo izbij nabij.Nikad u istoriji fudbala nisam vidio da tim za 22 kola zabije samo 14 golovaHPCompaq je napisao/la:ako je vjerovati ovim sa ss.ba,mi smo 6 zbog losijeg medjusobnog duela sa MDK.Tako da prvo kolo igramo protiv Radnika kuci,pa idemo u Zenicubhpremierliga12 je napisao/la:1. kolo : Sloboda - Čelik
2. kolo : Sisoja - Sloboda
3. kolo : Sloboda - Zvijezda
4. kolo : Gosk - Sloboda
5. kolo : Sloboda - Sarajevo
6. kolo : Zrinjski - Sloboda
7. kolo : Sloboda - Siroki
8. kolo : Zeljeznicar - Sloboda
9. kolo : Sloboda - Krupa
10. kolo : Sloboda - Mladost
11. kolo : Radnik - Sloboda
Sve u svemu, raspored iz snova, čak 7 domaćih utakmica i samo 4 gostujuće, s tim da dočekujemo i Široki i Mladost kod kuće. Nadam se da cemo uskoro obezbijediti opstanak, da makar što se toga budemo mirni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
sviunapad1010
- Kontakt:
I mi i zeljo ko rinaka. Niko nije dva pasa uvezao. Utakmica izbij nabij. Losa utakmica katastrofa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- zlatnakoka
- Kontakt:
I Smajića još par godina, pa tek mu se treća sezona pruža šansa.HElo je napisao/la:Treba biti strpljiv ne treba odmah kritikovati treba sacekati jos 5-6 kola pa onda donositi zakljucke.
Vukliš idiot.
Za Acu što seru da je trebao dobiti crveni, ni blizu, Krpić je bio mnogo bezobrazniji u toku meča, samo što njih sudija štedi.
Vuklišu isto da je dao morao bi i onom njihovom pa ih je obojicu poštedio.
Smajić tri kontakta s loptom u toku utakmice, od toga jedno probacivanje kroz noge za kontru, al selje.
Samo da Baraban i Husejinović budu dobro, jer bez ijednog od njih nema šanse da mi prilazimo golu.
Utakmica jako loša bez ijedne dobre šanse, lopta stalno u zraku (teren čini svoje).
Teren nam je jako loš, ne tipa Gabela, ali je loš.
Zna li sad neko čitav raspored za dalje? Mislim da ova sutrašnja utakmica ne utiče na nas raspored.
Sloboda Radnik - kući
Čelik-Sloboda vani
Sloboda-Tuzla C kući
Zvijezda 09-Sloboda vani
Sloboda-Gošk kući
Sarajevo-Sloboda vani
Sloboda-Zrinjski kući
Široki-Sloboda vani
Sloboda-Željo kući
Mladost DK-Sloboda vani
Sloboda-Krupa kući
ako ostane ovakva tabela kakva je sad,bez promjena u vezi sutrasnje utakmice,i ako sam dobro poredo.To bi bio taj treci krug.
Čelik-Sloboda vani
Sloboda-Tuzla C kući
Zvijezda 09-Sloboda vani
Sloboda-Gošk kući
Sarajevo-Sloboda vani
Sloboda-Zrinjski kući
Široki-Sloboda vani
Sloboda-Željo kući
Mladost DK-Sloboda vani
Sloboda-Krupa kući
ako ostane ovakva tabela kakva je sad,bez promjena u vezi sutrasnje utakmice,i ako sam dobro poredo.To bi bio taj treci krug.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Zna li ko sta vise ko su oni kinezi sto su sjedili u loži gore
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ipak je Mladost ispred nas pa je raspored sljedeci :
1. kolo : Sloboda - Radnik
2. kolo : Čelik - Sloboda
3. kolo : Sloboda - Sisoja
4. kolo : Zvijezda - Sloboda
5. kolo : Sloboda - Gosk (MAKAR NECEMO IGRATI NA ORANICI)
6. kolo : Sarajevo - Sloboda
7. kolo : Sloboda - Zrinjski
8. kolo : Široki - Sloboda
9. kolo : Sloboda - Zeljeznicar
10. kolo : Mladost - Sloboda
11. kolo : Sloboda - Krupa
1. kolo : Sloboda - Radnik
2. kolo : Čelik - Sloboda
3. kolo : Sloboda - Sisoja
4. kolo : Zvijezda - Sloboda
5. kolo : Sloboda - Gosk (MAKAR NECEMO IGRATI NA ORANICI)
6. kolo : Sarajevo - Sloboda
7. kolo : Sloboda - Zrinjski
8. kolo : Široki - Sloboda
9. kolo : Sloboda - Zeljeznicar
10. kolo : Mladost - Sloboda
11. kolo : Sloboda - Krupa
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ko to ne igra sljedecu utakmicu zbog zutih? Nisu valjda stoperi, pa nemamo zamjene nikako, Topuzovic i Dodig otpali zbog papira?
Zadnja izmjena: bhpremierliga12, dana/u 09 mar 2019, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
Sariel1987
- Kontakt:
Konacno sise bonovicke fasovale?ko ih jbe nek se sad krce
Sa ovim rasporedom u nastavku,sezonu bi realno trebali završiti na 40 + bodova,bez obzira na trenutnu neefikasnost.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
Sariel1987
- Kontakt:
Koliko samo napadac znaci jbo li vas senco i nema ko drugi
-
Sariel1987
- Kontakt:
Taman pomislim ne moze nize oni me demantuju.
Nadam se da vecina uvidja koliko je ovo pogresno i lose brate. Nisam dzaba govorio treba navijat za svoje a ne protiv drugih. Okrenut se sebi i svojim problemima.Al dzaba. Jednostano nema kriticne mase spremne za promjene i samokritiku. I pitamo se sto nam je ovako. I sto nas niko ne moze
Nadam se da vecina uvidja koliko je ovo pogresno i lose brate. Nisam dzaba govorio treba navijat za svoje a ne protiv drugih. Okrenut se sebi i svojim problemima.Al dzaba. Jednostano nema kriticne mase spremne za promjene i samokritiku. I pitamo se sto nam je ovako. I sto nas niko ne moze
Pusti ba Smajica momak se bori ali neide jbg.pritisak je veliki na njemu da zabije gol.Nije mi jasno samo zasto je Alispahic igrac utaknice jedan šut iz kornera i to je to.Ako cemo realno igrac utaknice je Ignjatovic.zlatnakoka je napisao/la:I Smajića još par godina, pa tek mu se treća sezona pruža šansa.HElo je napisao/la:Treba biti strpljiv ne treba odmah kritikovati treba sacekati jos 5-6 kola pa onda donositi zakljucke.
Vukliš idiot.
Za Acu što seru da je trebao dobiti crveni, ni blizu, Krpić je bio mnogo bezobrazniji u toku meča, samo što njih sudija štedi.
Vuklišu isto da je dao morao bi i onom njihovom pa ih je obojicu poštedio.
Smajić tri kontakta s loptom u toku utakmice, od toga jedno probacivanje kroz noge za kontru, al selje.
Samo da Baraban i Husejinović budu dobro, jer bez ijednog od njih nema šanse da mi prilazimo golu.
Utakmica jako loša bez ijedne dobre šanse, lopta stalno u zraku (teren čini svoje).
Teren nam je jako loš, ne tipa Gabela, ali je loš.
Zna li sad neko čitav raspored za dalje? Mislim da ova sutrašnja utakmica ne utiče na nas raspored.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Prvo, strumf **** sa teme, nema gdje te nema, ko vas si.
Nikako mi nije jasno kakva je ovo utakmica bila. Otkud da se u utakmicu udje bez napadaca? Igras protiv slabijeg tima na domacem terenu bitnu utakmicu i ne napadas? OK, igras na bod, a nikakvog presinga? Kada malo pogledam hladnije glave, podsjeca me na stimaljke kakve smo imali prilike gledati nebrojeno puta na nasim terenima.
A sto se tice parole, nemam rijeci, totalno idiotski. Njima na obraz.
Navuces nekoliko hiljada ljudi da gleda fudbal, a pruzis im ovo. Bojim se da ce nakon ove utakmice biti tesko nekog natjerati na stadione.
Zapad kapa dole kao i uvijek
Nikako mi nije jasno kakva je ovo utakmica bila. Otkud da se u utakmicu udje bez napadaca? Igras protiv slabijeg tima na domacem terenu bitnu utakmicu i ne napadas? OK, igras na bod, a nikakvog presinga? Kada malo pogledam hladnije glave, podsjeca me na stimaljke kakve smo imali prilike gledati nebrojeno puta na nasim terenima.
Navuces nekoliko hiljada ljudi da gleda fudbal, a pruzis im ovo. Bojim se da ce nakon ove utakmice biti tesko nekog natjerati na stadione.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
al kako da nakupi kartone kad ne zna ni udariti niti uklizat??Da hoće makar prigovarat sucimaHPCompaq je napisao/la:Smaja jedino kad nakupi kartona,može na odmor
DRŽAVA TUZLA!!
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Glupi transparent u kojem se neinteligentno vrijedja lopovcina Osim se nikako ne moze porediti sa skrnavljenjem kapije, manite mitologije, vratite se u pristojne granice.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
Sariel1987
- Kontakt:
Isplivaju svi nedostaci manjkavosti i pogresan rad na povrsinu. Utakmica je samo kulminacija svega toga.MakabiTuzla je napisao/la:Prvo, strumf **** sa teme, nema gdje te nema, ko vas si.
Na sve ove nedostatke se ukazivalo i opet niko nista. Jednostano nema kriticne mase i rezultat je ocekivan.
Postavka i rezultat su samo vrh brijega.
Bojim se da cemo Nalu potrosit brze i lakse od prethodnika. Nazalost.
Sto bi rekli trazili ste gledajte.gledajmo.
Loša utakmica, ali bolje se ne može bez napadača. Ali generalno ova utakmica je ogledalo pl, a to je jad i bijeda, ljepše situacije je Stendal opisivao u svojim romanima. Koja god ekipa izađe u Europu je sramota
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nala je danas stavljanjem na klupu Vidovica i Livancica unistio Slobodu i mislim da Nala se uklopio u crnilo koje vlada u SlobodiSariel1987 je napisao/la:Isplivaju svi nedostaci manjkavosti i pogresan rad na povrsinu. Utakmica je samo kulminacija svega toga.MakabiTuzla je napisao/la:Prvo, strumf **** sa teme, nema gdje te nema, ko vas si.
Na sve ove nedostatke se ukazivalo i opet niko nista. Jednostano nema kriticne mase i rezultat je ocekivan.
Postavka i rezultat su samo vrh brijega.
Bojim se da cemo Nalu potrosit brze i lakse od prethodnika. Nazalost.
Sto bi rekli trazili ste gledajte.gledajmo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mirza ti nisi prosao jos anti-bot pitanje tako da nemas pravo srati.