FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo ovaj iz Krupe Kurcubic podnio ostavku,protiv nas dolaze sa novim trenerom.Trebao si majstore jos jednu sacekat bem ga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma pobjedi sve koje mozes , moramo postavljati norme u bh fudbalu . Mozda ocistiti zute kartone pred susret sa Krupom , slijede Lazni ,Listica(Zelo) ili Zeljo(Listica) . Ipak je vaznija u srijedu , tu popravnog nema . Halilovic , Sisic krila , Handze spic . Kapic opet starter . Pidro ?emir79 je napisao/la:Ne bih se ja kockao sa ligom. Sutra samo pun sastav, ipak mi je titula prvaka drzave prioritet broj jedan.
Lijepo bi bilo dobiti Listicu i poceti vracati za sve one muke sa Haseta . Naravno onda Zeljo na Grbavici i ode nam 150 t KM.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma idu aBd pobjede i sutra a i u srijedu, pa protiv Krupe opet sa kombinovanim sastavom 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Titula se slavi u Tuzli, uz 4000 navijaca iz Sarajeva 
- kupus army
- Kontakt:
Sutra igra prva postava, nema sanse da Husref bilo koga cuva za srijedu. Ne trebamo letjeti, prednost jeste dobra, ali moramo biti mirni i pametani do kraja.amypitar je napisao/la:Baš sutra na Husrefu teška odluka.Igrati u punom sastavu,ili ekipu čuvati za kup.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Zar nam nije bolji raspored da listica ostane treca?emir79 je napisao/la:Ne bih se ja kockao sa ligom. Sutra samo pun sastav, ipak mi je titula prvaka drzave prioritet broj jedan.
Ne znam ja bi pokusao dobit sto povoljniji raspored pa makar morali izgubit dole...da im nikad u zivotu ne naumpadne da nas stavljaju zadnje u kolu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja se ne zanosim sa pobjedom u Listici. Dok je savez kakav jeste jednostavno je tako. Racunam na +8 u ponedjeljak. I treba izaci u najjacem sastavu obje utakmice. Ako ne mozes to iznijeti sta onda radimo koji vrag. Profesionalno i max ozbiljno u svaku utakmicu. Uvijek su se svima kalkulisanja obijala o glavu.
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 09 mar 2019, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nema se šta čuvati za kup, ja sam ubijedjen da mi u MO dajemo go minimalno. Uvijek dole odigramo odlično jer se Zrinjski nadigrava s nama. A vala ako uspijemo primiti 3 (ako damo) onda nismo ni zaslužili da prođemo. Zato sutra samo jako bolje +9/11 nego +8.
Samo na pobjedu ici, nadam se da i struka razmislja na taj nacin!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Oni su svakako katastrofa, nema tu pozitivnog šoka.miky_hz je napisao/la:Evo ovaj iz Krupe Kurcubic podnio ostavku,protiv nas dolaze sa novim trenerom.Trebao si majstore jos jednu sacekat bem ga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sloboda dolazi na KosevoEvander je napisao/la:Titula se slavi u Tuzli, uz 4000 navijaca iz Sarajeva
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E ybg brate, sad si ga izvalioDenchi je napisao/la:Zar nam nije bolji raspored da listica ostane treca?emir79 je napisao/la:Ne bih se ja kockao sa ligom. Sutra samo pun sastav, ipak mi je titula prvaka drzave prioritet broj jedan.
Ne znam ja bi pokusao dobit sto povoljniji raspored pa makar morali izgubit dole...da im nikad u zivotu ne naumpadne da nas stavljaju zadnje u kolu...
Sto se tice rasporeda jedino nam ostane dilema kome ćemo gostovati a koga dočekati od kona i skutora. Ako pobjedimo gostujemo skutorima opet a ako izgubimo gostujemo konama. Raspored će bit top kako god jer i Čelika i Slobodu dočekujemo, titulu aBd osiguravamo nekoliko kola prije kraja.
Sutra imamo meč loptu ako pobjedimo.
Vezano za kup i svinjski, mislim da im je Curjuric najbolji veznjak i danas je bio najbolji kod njih i ruku na srce pravi im je pojacanje a on u kupu nema pravo nastupa sto ke veliki plus
FK Sarajevo
Nisam mislio na Slobodu, nego na Simin Han.Samozdravlje je napisao/la:Sloboda dolazi na KosevoEvander je napisao/la:Titula se slavi u Tuzli, uz 4000 navijaca iz Sarajeva
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Nisam mislio na Slobodu, nego na Simin Han.Samozdravlje je napisao/la:Sloboda dolazi na KosevoEvander je napisao/la:Titula se slavi u Tuzli, uz 4000 navijaca iz Sarajeva
Sto ga u Tuzli proslavis hahaha udjes u 30-oj izadjes u 70-oj 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
@Samozdravlje, a zasto ne i protiv Slobode na Kosevu?
Ponoviti kao i proslu proslavu
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Postao/la Samozdravlje » 09 mar 2019, 22:11Evander je napisao/la:@Samozdravlje, a zasto ne i protiv Slobode na Kosevu?
Ima nas svuda - Horde zla iz Gruda (nadam se da nisam plagijat)
S nama nema muke - Horde zla iz Luke (Neum)
Mene ova Titula (aBd) nimalo ne podsjeca na onu iz 2015 , sem u dijelu da je proslavimo sa Slobodom .
Tuzlaci pretjeraste
Ne citas me , stari druze
Sta ovo ovaj Baka palamudi danas HEBO li mu otac majku lihvarsku.....jel ovo nesto izmedju redova na nas racun????
Kad su tri puta zaredom bili prvaci tad je sve bilo regularno a sad kmeči ko p.izda kakva.....mamu ti j.ebem usta onu odvatnu, doces ti na Kosevo pijanduro ofucana
Kad su tri puta zaredom bili prvaci tad je sve bilo regularno a sad kmeči ko p.izda kakva.....mamu ti j.ebem usta onu odvatnu, doces ti na Kosevo pijanduro ofucana
Kuka na svakog ko je prvi jedino oni kad su prvi je uredu. Treba hajku na ovaj savez dici,pa nama navijac uleti odma nas drakonski kazne,dok drugi razbijaju glave igracima,trenerima dobiju smjesne kazne godinama,zna se ciji je lobi najveci neko kaze dusmani bi palili na tekmama repke,ja stojim iza toga da ovaj savez treba unistavat na svaki nacin,ne igra se fudbal u drzavi za njih i njihove dzepove zato samo po dzepu ih udarat pa nek im hercegovacki lobi pokrije troskove,da je imalo normalan savez suspendovo bi oba stadionaado-hz je napisao/la:Sta ovo ovaj Baka palamudi danas HEBO li mu otac majku lihvarsku.....jel ovo nesto izmedju redova na nas racun????
Može mi ga on samo izmedju redova popusiit. Lik koji je kao neka legenda Veleza, podrzava Velez sve i onda izjavi da voli lazne vise neg velez. **** taj psiholoski sklop.ado-hz je napisao/la:Sta ovo ovaj Baka palamudi danas HEBO li mu otac majku lihvarsku.....jel ovo nesto izmedju redova na nas racun????
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Vanja8 i 36 gostiju.