FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma mi ne znam protiv bunkera i tu nema price! Ko god dodje na grbavicu da igra i ako odigra kvalitetan bunker sa najmanje 9 igraca u 16 m, sigurno ce odnijeti bod iz sarajeva, dok je suprotnost tome ko god da se otvorio na Grbavici popusio bi sigurno tricu! Misljenja sam da bi sarajevo palo bez ispaljenog metka da su ekipe ostale kompletne iako je onaj drugi start Muharemovica bio za cisti crveni karton i nikako mi nece biti jasno zasto se sudija uopste dvoumio te ona situacija kada je IHTIJAREVIC zaustavio sut Culuma rukom u sesnaestrcu da bi se nakon toga uhvatio za glavu i poceo valjati
! Smjesno ali eto krivo mi je sto se nastavlja tradicija nerjesenih rezultata! Za koju godinu ce biti smjesno pogledati statistiku odigranih derby-a ali eto! Na terenu se nije znalo ko je veci retard ili mi ili oni, a o tribini ne treba trositi rijeci! UPRAVO ZBOG OVOG VECERAS HORDE SU STUPILE U BOJKOT! DOMACA ZADACA! Steta samo sto je palo dosta baklji prilikom pretresa jer bi tek tada bakljada bila onakva kakvu mnogi ovdje jos nisu ni vidjeli, mada je i ovo veceras VELIKI ZALOGAJ za malene i ostale grupice, podgrupice...
Kako bi volio da ih izvucemo u kupu i da ih u dvo-mecu razbijemo ... kako god okrenes na kraju sezone cemo biti iznan njih !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
bekrija1990
Losa utakmica....odlicna bakljada, svjetska..... domaca zadaca..... Onako lose Sarajevo danas smo trebali ne dobiti, nego razbiti min 2-3 razlike.....ne znam do cega je, jednu utakmicu odigramo solidno, moze se reci i dobro, a drugu nikako.....Mislim da je Amar kiksao sto nije ubacio Colica malo ranije, jer smo bili odsjeceni u napadu citavo drugo poluvrijeme.....decko je brz, dosadan, igra s obje noge, mislim da bi im malo razvlacio pamet......Ovako, mislim da smo igrali jos jedno poluvrijeme gola ne bi dali, zbog toga sto nemamo adekvatnu zamjenu za Lazu i trosimo nemilice onakve zicere.....u ovako losoj utakmici kakva je ova bila, svaki zicer je zlata vrijedan, ali to kod nas nema ko pospremiti u mrezu.....
Sarajevo nikad slabije, znaci kad smo ih uzimali 3-4 razlike igrali su bolje.....strasna opstrukcija igre i totalna nezainteresiranost u napadu, u rangu Drina, Leotara i drugih koji dodju na Grbavicu i parkiraju shleper s prikolicom u kazneni......s pravom se raduju kao da su uzeli titulu, jer sa onakvom igrom, odnosno neigrom, uzeti bod prvaku je ravno osvajanju titule.....mislim da je postenije reci da je Zeljo izgubio 2 boda na ovoj utakmici, a tako je bila lijepa prilika, poklopili se ostali rezultati, Siroki i Borac remizirali, propade odlicna sansa za hvatanje prikljucka za sami vrh.....Prava steta
Sarajevo nikad slabije, znaci kad smo ih uzimali 3-4 razlike igrali su bolje.....strasna opstrukcija igre i totalna nezainteresiranost u napadu, u rangu Drina, Leotara i drugih koji dodju na Grbavicu i parkiraju shleper s prikolicom u kazneni......s pravom se raduju kao da su uzeli titulu, jer sa onakvom igrom, odnosno neigrom, uzeti bod prvaku je ravno osvajanju titule.....mislim da je postenije reci da je Zeljo izgubio 2 boda na ovoj utakmici, a tako je bila lijepa prilika, poklopili se ostali rezultati, Siroki i Borac remizirali, propade odlicna sansa za hvatanje prikljucka za sami vrh.....Prava steta
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Papak ovo nece ni razumjeti! Kakav je to papak kada je mogao za svog rahmetli oca onako reci javno! To moras biti bas retardiran i moras biti bas onaj klasicni papak, da ne kazem papcina iako to zasluzuje ali eto! Dobar trans samo tesko da ga covjek sa tim koeficijentom inteligincije kao sto je on skontabekrija1990 je napisao/la:![]()
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ne mogu reci da je Amar pogrijesio, ali misilm da je vec ako je mjenjao Kerlu zbog tog kartona i nervoze sa rezervnim igracem to trebao uraditi sa Vasilicem a Culuma ostaviti u sredini terena, jer kada se Culum vratio nazad sredina je totalno pala! Savic nije odradio posao kako se to od njega ocekivalo i mislim da je tu problem!sekula je napisao/la:Losa utakmica....odlicna bakljada, svjetska..... domaca zadaca..... Onako lose Sarajevo danas smo trebali ne dobiti, nego razbiti min 2-3 razlike.....ne znam do cega je, jednu utakmicu odigramo solidno, moze se reci i dobro, a drugu nikako.....Mislim da je Amar kiksao sto nije ubacio Colica malo ranije, jer smo bili odsjeceni u napadu citavo drugo poluvrijeme.....decko je brz, dosadan, igra s obje noge, mislim da bi im malo razvlacio pamet......Ovako, mislim da smo igrali jos jedno poluvrijeme gola ne bi dali, zbog toga sto nemamo adekvatnu zamjenu za Lazu i trosimo nemilice onakve zicere.....u ovako losoj utakmici kakva je ova bila, svaki zicer je zlata vrijedan, ali to kod nas nema ko pospremiti u mrezu.....
prije rata da bi bio predsjednik Želje ili Sarajeva, morao si biti veliki gospodin, a danas su to obični papci, sto su pokazali na onoj press konferenciji.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Elegant je napisao/la:Kako bi volio da ih izvucemo u kupu i da ih u dvo-mecu razbijemo ... kako god okrenes na kraju sezone cemo biti iznan njih !!!
iskreno vise volim neku obicnu utakmicu,ovi derbiji su cirkus,ove nove furke su sve upropastile,jedni se pretvorili u sektase,ne bi me cudilo da ih jednom nagovore da svi na kosevu izvrse samoubistvo zbog ljubavi,ovi jedva cekaju belaj da naprave i to je to,djeca odrastaju ko roboti slusaju budale niko svojom glavom ne razmislja,nije mi jasno sta im rade ti roditelji...klubove vode ljudi koji nemaju dvije ciste u glavi,derbi vise nema smeka nema da prodjes kroz ulicu i na jednom prozoru svira dzuro na prozoru pored kosevo je mojoj dusi najdraze na svijetu,ovo je sve vece sranje...nema te neke spontanosti ni podjebavanja i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Kad ti haver, al iskren navijac sarajeva " Pravi hordas " kaze da se navijanje sa Grbavice culo na Kosevskom brdu, onda ti to jos jednom pokazuje zasto se neko odlucio na Bojkot, a ako cemo o navijacima, oni pravi i iskreni navijaci sarajeva, koji za Sarajevo navijaju srcem su danas bili na Grbavici i njima kapa dole a ovo ostalo, ma to je sve od danas do sutra!
Slazem se za Savica, ali Vasilic ne bi bio dobro rjesenje, nije odigrao nijednu utakmicu u Zelji, nije uigrana zadnja linija sa njim.....bojim se da bi tek onda imali problema.....ne znam sta je Savic igrao u Zvijezdi, da li defanzivnog veznog ili klasicnog, jer kod nas cas igra kao zamjena za Culuma, znaci defanzivac-destruktivac, a cas igra kao jedan od kreatora igre.......mislim da se on gubi u ovakvoj koncepciji totalno.....Pirke_TM87 je napisao/la:Ne mogu reci da je Amar pogrijesio, ali misilm da je vec ako je mjenjao Kerlu zbog tog kartona i nervoze sa rezervnim igracem to trebao uraditi sa Vasilicem a Culuma ostaviti u sredini terena, jer kada se Culum vratio nazad sredina je totalno pala! Savic nije odradio posao kako se to od njega ocekivalo i mislim da je tu problem!sekula je napisao/la:Losa utakmica....odlicna bakljada, svjetska..... domaca zadaca..... Onako lose Sarajevo danas smo trebali ne dobiti, nego razbiti min 2-3 razlike.....ne znam do cega je, jednu utakmicu odigramo solidno, moze se reci i dobro, a drugu nikako.....Mislim da je Amar kiksao sto nije ubacio Colica malo ranije, jer smo bili odsjeceni u napadu citavo drugo poluvrijeme.....decko je brz, dosadan, igra s obje noge, mislim da bi im malo razvlacio pamet......Ovako, mislim da smo igrali jos jedno poluvrijeme gola ne bi dali, zbog toga sto nemamo adekvatnu zamjenu za Lazu i trosimo nemilice onakve zicere.....u ovako losoj utakmici kakva je ova bila, svaki zicer je zlata vrijedan, ali to kod nas nema ko pospremiti u mrezu.....
sta izvali i osta zivPirke_TM87 je napisao/la:Kad ti haver, al iskren navijac sarajeva " Pravi hordas " kaze da se navijanje sa Grbavice culo na Kosevskom brdu, onda ti to jos jednom pokazuje zasto se neko odlucio na Bojkot, a ako cemo o navijacima, oni pravi i iskreni navijaci sarajeva, koji za Sarajevo navijaju srcem su danas bili na Grbavici i njima kapa dole a ovo ostalo, ma to je sve od danas do sutra!
da nisi i ti slagiran ?
Imas i istomisljenikaPirke_TM87 je napisao/la:Kad ti haver, al iskren navijac sarajeva " Pravi hordas " kaze da se navijanje sa Grbavice culo na Kosevskom brdu, onda ti to jos jednom pokazuje zasto se neko odlucio na Bojkot, a ako cemo o navijacima, oni pravi i iskreni navijaci sarajeva, koji za Sarajevo navijaju srcem su danas bili na Grbavici i njima kapa dole a ovo ostalo, ma to je sve od danas do sutra!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 3870_n.jpg
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ja samo kazem realno i zao mi je sto nisu dosle Horde zla, i sto ambijent nije bio ukomponovan i sa vasom navijackom garniturom, a najvise mi je zao i to vec ide godinama ovi nerjeseni rezultati! Ma dopizidlo mi je vise slusati o nerjesenim rezultatima i doci na utakmicu na kojoj niko ne zna dva pasa kako treba napraviti! Pa i ovi igraci sto su igrali u inostranstvu i vratili se u BIH su danas bili gori od ovih sto su godinama ovdje! Muharemovic onakve startove da je naucio negdje u Belgiji pa to je za ne povjerovati, sa druge strane Zeba onaj zicer sa 5 - 6 m da fuli... Ne znam, ali bih volio da se sretenemo i u kupu!izjava1 je napisao/la:sta izvali i osta zivPirke_TM87 je napisao/la:Kad ti haver, al iskren navijac sarajeva " Pravi hordas " kaze da se navijanje sa Grbavice culo na Kosevskom brdu, onda ti to jos jednom pokazuje zasto se neko odlucio na Bojkot, a ako cemo o navijacima, oni pravi i iskreni navijaci sarajeva, koji za Sarajevo navijaju srcem su danas bili na Grbavici i njima kapa dole a ovo ostalo, ma to je sve od danas do sutra!![]()
![]()
![]()
da nisi i ti slagiran ?
Daj ba junferi razgulite s ove teme......zavrsila je tekma.....daj da progovorimo koju pametnu......
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma Vasilic je dovoljno dobar stoper i siguran sam jedan od 5 najboljih u ligi a to cete se svi uvijeriti iz utakmica koje slijede, druga stvar ne samo da je dobar nego je i iskusan i ono sto je najvaznije nema tu sta sumnjati da li bi se snasao ili ne, i da li je uigran ili ne, pa momak je tu vec sa nama mjesec ako ne i vise, i trenira konstantno i igrao je neke prijateljske utakmice, a sarajevo je igralo sa i gracem manje i njihovih napada nije ni bilo vec u vise od sat vremena igrali 100 % odbranu, tako Amar i da je izveo Kerlu a ubacio recimo Colica nebi pogrijesio ali komentarisati tog covjeka i njegove postupke i taktike je neukusno pa opet opravdavam i ovo sto je veceras bilo u njegovoj reziji! Umor je ucinio svoje, jer nije bilo jednostavno u 5 dana odigrati gradski derby i kup utakmicu sa Borcem! Samo skontaj da je Sarajevo protiv tog nekog nizeligasa izvelo drugu postavu i da prva ekipa prakticno nije ni putovala na to gostovanje dok je kod nas protiv Borca igrala ista ova ekipa koja je istrcala i veceras na teren. Bilo je umora, ruku na srce drugo poluvrijeme neprepoznatljivo. Ovo treba osvjeziti do puta u Mostar na mekdan Zrinjskom! A s obzirom na zuti karton Kerle, Vasilic ce sigurno igrati tog drugog stopera u Mostaru. Vidjet cemo da li ce se snaci ili ne!sekula je napisao/la:Slazem se za Savica, ali Vasilic ne bi bio dobro rjesenje, nije odigrao nijednu utakmicu u Zelji, nije uigrana zadnja linija sa njim.....bojim se da bi tek onda imali problema.....ne znam sta je Savic igrao u Zvijezdi, da li defanzivnog veznog ili klasicnog, jer kod nas cas igra kao zamjena za Culuma, znaci defanzivac-destruktivac, a cas igra kao jedan od kreatora igre.......mislim da se on gubi u ovakvoj koncepciji totalno.....Pirke_TM87 je napisao/la:Ne mogu reci da je Amar pogrijesio, ali misilm da je vec ako je mjenjao Kerlu zbog tog kartona i nervoze sa rezervnim igracem to trebao uraditi sa Vasilicem a Culuma ostaviti u sredini terena, jer kada se Culum vratio nazad sredina je totalno pala! Savic nije odradio posao kako se to od njega ocekivalo i mislim da je tu problem!sekula je napisao/la:Losa utakmica....odlicna bakljada, svjetska..... domaca zadaca..... Onako lose Sarajevo danas smo trebali ne dobiti, nego razbiti min 2-3 razlike.....ne znam do cega je, jednu utakmicu odigramo solidno, moze se reci i dobro, a drugu nikako.....Mislim da je Amar kiksao sto nije ubacio Colica malo ranije, jer smo bili odsjeceni u napadu citavo drugo poluvrijeme.....decko je brz, dosadan, igra s obje noge, mislim da bi im malo razvlacio pamet......Ovako, mislim da smo igrali jos jedno poluvrijeme gola ne bi dali, zbog toga sto nemamo adekvatnu zamjenu za Lazu i trosimo nemilice onakve zicere.....u ovako losoj utakmici kakva je ova bila, svaki zicer je zlata vrijedan, ali to kod nas nema ko pospremiti u mrezu.....
Zadnja izmjena: Pirke_TM87, dana/u 25 okt 2010, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
imali gdje ta izjava prijedsjednika sarajeva?neki klip ili nesto u tom fazonu ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
UPS je napisao/la:Tica by himself![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
valjal' trenerkica? Bice tuljumbi poslije tekma?

frrrrrrrrrkyyy lijeci kompleks
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
@pirketm87
donekle si u pravu sto se tice umora igraca, ali to ne smije biti alibi za ovako losu igru, ipak smo imali igraca vise sat vremena.....zato mislim da je Amar kiksao, volio bih znati sta bi bilo da je ranije ubacio Colica.....jer bilo je vise nego ocito da je zalizani cijelo drugo poluvrijeme cuvao 0:0 i da mu nije padalo na pamet da kaze svojim igracima da pomisle, a kamoli odrade kakvu kontru......
donekle si u pravu sto se tice umora igraca, ali to ne smije biti alibi za ovako losu igru, ipak smo imali igraca vise sat vremena.....zato mislim da je Amar kiksao, volio bih znati sta bi bilo da je ranije ubacio Colica.....jer bilo je vise nego ocito da je zalizani cijelo drugo poluvrijeme cuvao 0:0 i da mu nije padalo na pamet da kaze svojim igracima da pomisle, a kamoli odrade kakvu kontru......
Hem video,hem jos i ton.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Može li iko da objasni zašto sa igračem više nismo NIJEDNOM napravili presing nikakve vrste?!
Pa mora se molba pisati nekom našem igraču da ode do njihovog golmana kad ovaj zadržava loptu
Koliko imamo igrača na platnom spisku? 25? Od toga Osim jedino Popovića smatra upotrebljivim u napadu?!
Zajko opet prebacio prazan gol! E moj Zajko. Promašaj karijere! Džaba ti svi driblinzi protiv Leotara kad još nijednom nisi pročepio kad je najviše trebalo, donio bitne bodove, donio bilo kakve bodove...
Šta za sljedeće kolo? Opet 3-7-0? Sad će Rovčanin opet da osvane u startnih 11, a danas kad je najviše trebao, Amar ga je ostavio na tribinama.
I za ove što su spominjali Haseta i Vedrana, a i za ove što vrijeđaju Ivicu. To su najgori mogući jadovi koji su toliko nisko pali da pokušavaju zadobiti pažnju na bilo kakav način, a negativan je jedini za koji su sposobni. Kad ovakve idiotske pjesmice i slogani prestanu šokirati, ko zna šta će osmisliti. Jednostavno, apsolutni životni gubitnici željni pažnje k'o pjevaljke!
I progledajte malo, nije podjela više na Manijake i Horde zla, već na mrtve debile koji su dotakli dno života i na one koji imaju poštovanja i šta izgubiti. To je glavna podjela
sekula, Čolić se s loptom nije sastavio za ono što je igrao. Nama je trebao bilo kakav pokušaj presinga, za što je Rovčanin idealan! Da ne govorim da je drzak i inatdžija koji upravo u većim utakmicama daje najviše. Onim istim u kojima se Zeba ne vidi.
Pa mora se molba pisati nekom našem igraču da ode do njihovog golmana kad ovaj zadržava loptu
Koliko imamo igrača na platnom spisku? 25? Od toga Osim jedino Popovića smatra upotrebljivim u napadu?!
Zajko opet prebacio prazan gol! E moj Zajko. Promašaj karijere! Džaba ti svi driblinzi protiv Leotara kad još nijednom nisi pročepio kad je najviše trebalo, donio bitne bodove, donio bilo kakve bodove...
Šta za sljedeće kolo? Opet 3-7-0? Sad će Rovčanin opet da osvane u startnih 11, a danas kad je najviše trebao, Amar ga je ostavio na tribinama.
I za ove što su spominjali Haseta i Vedrana, a i za ove što vrijeđaju Ivicu. To su najgori mogući jadovi koji su toliko nisko pali da pokušavaju zadobiti pažnju na bilo kakav način, a negativan je jedini za koji su sposobni. Kad ovakve idiotske pjesmice i slogani prestanu šokirati, ko zna šta će osmisliti. Jednostavno, apsolutni životni gubitnici željni pažnje k'o pjevaljke!
I progledajte malo, nije podjela više na Manijake i Horde zla, već na mrtve debile koji su dotakli dno života i na one koji imaju poštovanja i šta izgubiti. To je glavna podjela
sekula, Čolić se s loptom nije sastavio za ono što je igrao. Nama je trebao bilo kakav pokušaj presinga, za što je Rovčanin idealan! Da ne govorim da je drzak i inatdžija koji upravo u većim utakmicama daje najviše. Onim istim u kojima se Zeba ne vidi.
Trenutno korisnika/ca: addebisi, antibot, Ferroviere1987, Kockoglavi, Lokomotifa, mnon46, nindza, sebalos, WeekendOffender i 145 gostiju.