FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 10 mar 2019, 00:41

Zagor je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Sta ovo ovaj Baka palamudi danas HEBO li mu otac majku lihvarsku.....jel ovo nesto izmedju redova na nas racun????
Kad su tri puta zaredom bili prvaci tad je sve bilo regularno a sad kmeči ko p.izda kakva.....mamu ti j.ebem usta onu odvatnu, doces ti na Kosevo pijanduro ofucana ;)
Može mi ga on samo izmedju redova popusiit. Lik koji je kao neka legenda Veleza, podrzava Velez sve i onda izjavi da voli lazne vise neg velez. **** taj psiholoski sklop.
Baka stari klosar i kockar namjerno dize tenzije pred revans kupa, ceka nasu reakciju pa da se digne skutorija , vidio i on da im je igra qurac teski i da nemaju nikakve sanse
Treba samo sebe gledat i ici tekmu po tekmu, na ovo ne obracat paznju, bit ce postavljanja skija jos dosta do kraja, jer je ova liga takva da jedan kiks moze okrenuti dosta toga i unijet nemir u ekipu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 mar 2019, 00:50

Joj ljepote kad je sve mirno,kad ne iskacemo iz pasteta,kad se u miru radi i vuku dobri potezi,jos da nam je kakv stadioncic sa dobrim terenom

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 mar 2019, 01:16

ado-hz je napisao/la:Sta ovo ovaj Baka palamudi danas HEBO li mu otac majku lihvarsku.....jel ovo nesto izmedju redova na nas racun????
Kad su tri puta zaredom bili prvaci tad je sve bilo regularno a sad kmeči ko p.izda kakva.....mamu ti j.ebem usta onu odvatnu, doces ti na Kosevo pijanduro ofucana ;)
Cijeli navijacki staz mi je najvaznije bilo da smo ispred Zelje i uvijek ce ostati tako. Isto ovo misle,ali obratno i navijac Zelje.Neka smo im oduzeli titulu , jer sam prisustvovao onoj utakmici bez publike , kada njima bod nije nista znacio , sem toga da to slave na Kosevu i nas sprijecili da igramo Evropu(ibas provokativno slavili). To je tako,tako ce ostati i neka ce. Zato imamo lijep rivalitet i derbi gdje nema divljanja kao na nekim drugim slicnim utakmicama. Bilo je problema , trebamo ciniti da ih bude sto manje. Zamolio bih i jedne i druge navijace da se ne moramo voliti ,ali ne moramo se fizicki obracunavati.
OVO SAM NAPISAO U KONTEKSTU OVIH SLISKOVICEVIH PROVOKACIJA. ZNALI SMO IZBACITI CELIK IZ EVROPE,A DATI TO LISTICI.
NEKA SMO MI CISTA OBRAZA ,TO MI JE IZUZETNO DRAGO , ALI OVI HDZ-ovi KLUBOVI(da ne kazem nesto ruznije)CE SE UVIJEK PONASATI KAO U NEPOSREDNOJ PROSLOSTI,KAD SU BILI MNOGO VAZNIJE ZIVOTNE OKOLNOSTI. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 10 mar 2019, 01:19

Sutra ako Bog da na dvocifrenu prednost svima bježimo. Dominacija je tek počela, ne može odjednom, rada i rada je do ovoga dovelo. Do toga da se sekunde ne brinemo za rezultate, samo da uživamo. Još stadion kad bljesne...
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 10 mar 2019, 02:30

Ne znam otkud vam inf da sloboda dolazi na kosevo..idemo 5 kolo na tusanj njima sar-kru,Sar-Zri,Sir/zelj-sar, Sar-Želj/sir, slo-sar, Sar-Mlad, rad-sar itddd..jedan izrazito zajeban raspored gdje ne smije doći do opustanje i kojekakvih kriza

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 mar 2019, 02:47

Dadox je napisao/la:Ne znam otkud vam inf da sloboda dolazi na kosevo..idemo 5 kolo na tusanj njima sar-kru,Sar-Zri,Sir/zelj-sar, Sar-Želj/sir, slo-sar, Sar-Mlad, rad-sar itddd..jedan izrazito zajeban raspored gdje ne smije doći do opustanje i kojekakvih kriza
Ukoliko se radi o mjestu koje odlučuje o plasmanu nakon završetka prvog dijela takmičenja (nakon 22 odigrana kola) i određivanje takmičarskih brojeva za utvrđivanje rasporeda za drugi dio takmičenja, u slučaju jednakog broja bodova klubova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tabele od rezultata koje su u međusobnim utakmicama postigli klubovi sa istim brojem bodova.
Tako je objavio **.ba , Mladost ima bolji skor Kuci 1:0 u Tuzli 1:2 . Mozda ja grijesim , provjeri . Mladost 5 , Sloboda 6. :thumbup:

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 10 mar 2019, 02:54

Slobodanka je jedna od najlosijih ekipa u ligi. Ne znam sto se uopste zamarate sa njima. Gostovanje u listici je problem, zbog tradicije i kompleksa kojeg su nam nabili i zbog njihove ekipe. Oni su duplo bolji od covicevaca. Sva ostala gostovanja su u 5 deka.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 mar 2019, 03:30

TamniVilajet je napisao/la:Slobodanka je jedna od najlosijih ekipa u ligi. Ne znam sto se uopste zamarate sa njima. Gostovanje u listici je problem, zbog tradicije i kompleksa kojeg su nam nabili i zbog njihove ekipe. Oni su duplo bolji od covicevaca. Sva ostala gostovanja su u 5 deka.
Ahbabu ipak treba biti oprezan , Lazni su namazani . Svojim igrama mogu svasta , poraz protiv nas , a ove ostale mogu zavrsiti (sudije, pare i razne igrice).Nije u pitanju kvalitet , nego poganluk PL . Mogu li dobiti ove sa ?

1.kolo Zrinjski-Gosk
2.kolo Sarajevo-Zrinjski
3.kolo Zrinjski-Krupa
4.kolo Zrinjski-Široki B.
5.kolo Željeznicar-Zrinjski ?
6.kolo Zrinjski-Sloboda
7.kolo Mladost DK-Zrinjski ?
8.kolo Zrinjski-Radnik
9.kolo Čelik-Zrinjski ?
10.kolo Zrinjski-Tuzla City
11.kolo Zvijezda 09-Zrinjski

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 10 mar 2019, 05:14

Samozdravlje je napisao/la:
TamniVilajet je napisao/la:Slobodanka je jedna od najlosijih ekipa u ligi. Ne znam sto se uopste zamarate sa njima. Gostovanje u listici je problem, zbog tradicije i kompleksa kojeg su nam nabili i zbog njihove ekipe. Oni su duplo bolji od covicevaca. Sva ostala gostovanja su u 5 deka.
Ahbabu ipak treba biti oprezan , Lazni su namazani . Svojim igrama mogu svasta , poraz protiv nas , a ove ostale mogu zavrsiti (sudije, pare i razne igrice).Nije u pitanju kvalitet , nego poganluk PL . Mogu li dobiti ove sa ?

1.kolo Zrinjski-Gosk
2.kolo Sarajevo-Zrinjski
3.kolo Zrinjski-Krupa
4.kolo Zrinjski-Široki B.
5.kolo Željeznicar-Zrinjski ?
6.kolo Zrinjski-Sloboda
7.kolo Mladost DK-Zrinjski ?
8.kolo Zrinjski-Radnik
9.kolo Čelik-Zrinjski ?
10.kolo Zrinjski-Tuzla City
11.kolo Zvijezda 09-Zrinjski
Znam brate ali ipak mislim da su oni trenutno puno slabiji i od nas i od listice. Nadam se da cemo ih mi natamburati i da ce jos izgubiti bodove u 4, 5, 7, i 9-tom kolu. Mene vise brinu ubice nego oni.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 mar 2019, 05:40

Danasnja utakmica ce bit naj teza utakmica u chelom prvenstvu.
Jer, mi imamo taj neki strah tremu odkad je Vedran pogino dole, jednostavno neznamo da igramo dole, smireno a jako i dibri .

Ova utakmica i matematicki dosta donsi i nadam se da ce ovi igraci koji iztrce dole nateren bit 100% skoncentrisani i 200% pozrtvovani.

Sve dok matematika nebude rekla da smo prvi punim gasom treba gonit.

I dok se penali dosuduju kao zrinjskom protiv nas ili onakav crveni (2zuta) nakon dva prekrsaja welbecka i crveni u toj ligi nema hajra ni kvaliteta a ni opustanja. Cigani se zale kofu sudija ih pokro crveni karton (2 zuta) u 36 minuti nakon bez ijednog prekrsaja prije toga pa penal u 90 minuti protiv iste slobode niko ne spominje.

Kovacevic pidro (ako je ozdravio) bekic lazic nihad saban
Benjamin krste rahman stanojevic hebibovic ahmetovic

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 mar 2019, 06:12

Idealno bi bilo da dobijemo danas, ne zbog samih bodova koliko zbog rasporeda.
Protiv Zelje na strani ili kod kuce nikad ne mozes racunati pobjedu, pa onda bolje na strani, a Siroki kod kuce.
U slucaju Zeljo kod kuce i Siroki na strani, neka realna ocekivanja mogu biti 1,2 ili 3 boda, tesko vise...dok Siroki kod kuce i Zeljo na strani znace sigurna 3 boda (protiv Sirokog), a sta uradis na Grbavici dobro i bi. Ako danas kiksamo u Sirokom, kiksat cemo zasigurno opet za 3 kola protiv njih.
A bolje i da Zrinjski ide Sirokom a docekuje Zelju jer ce sigurno, prema tradiciji upisati manje bodova nego da igraju sa Sirokim kod kuce a sa Zeljom na stranu.

Danasnja pobjeda bi znacila titulu 99% i zbog bodova ali i rasporeda, dok bi danasnji poraz mogao dosta poremetiti jer bi raspored po meni bio tezi.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 10 mar 2019, 06:28

Dobro jutro Sarajevo, lider Premijer lige se zove imenom tvojim!

Idemo više jednom uzeti i taj Široki u gostima,u situaciji smo da odigramo dobru, čvrstu utakmicu bez velikog imperativa pobjede jer imamo lijepu zalihu bodova. Imamo igrače koji su žestoki i jaki i siguran sam da ćemo odigrati hrabro.
VAMOS SARAJEVO!
I samo bi još da repliciram potpredsjedniku Pešti. Mi se titule nismo halalili, ja imam uvjerenja da ćemo mi i stići Sarajevo. Ja sam optimista u životu, tako živim i tako će vazda biti.
ISTINA ZA VEDRANA!

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 10 mar 2019, 06:36

Lecler je napisao/la: I samo bi još da repliciram potpredsjedniku Pešti. Mi se titule nismo halalili, ja imam uvjerenja da ćemo mi i stići Sarajevo. Ja sam optimista u životu, tako živim i tako će vazda biti.
slika

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 10 mar 2019, 06:42

Samozdravlje je napisao/la:
Dadox je napisao/la:Ne znam otkud vam inf da sloboda dolazi na kosevo..idemo 5 kolo na tusanj njima sar-kru,Sar-Zri,Sir/zelj-sar, Sar-Želj/sir, slo-sar, Sar-Mlad, rad-sar itddd..jedan izrazito zajeban raspored gdje ne smije doći do opustanje i kojekakvih kriza
Ukoliko se radi o mjestu koje odlučuje o plasmanu nakon završetka prvog dijela takmičenja (nakon 22 odigrana kola) i određivanje takmičarskih brojeva za utvrđivanje rasporeda za drugi dio takmičenja, u slučaju jednakog broja bodova klubova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tabele od rezultata koje su u međusobnim utakmicama postigli klubovi sa istim brojem bodova.
Tako je objavio **.ba , Mladost ima bolji skor Kuci 1:0 u Tuzli 1:2 . Mozda ja grijesim , provjeri . Mladost 5 , Sloboda 6. :thumbup:
Halalite zaletio sam se ne vidjeh da imaju isti broj bodova nego samo tabelu :kralj: mada i Klix se zaletio vidjeh da su i oni ko i ja mislili haha

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2019, 07:14

Ništa novo, to uvijek radi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 07:19

BordoSarajevo je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Ne bih se ja kockao sa ligom. Sutra samo pun sastav, ipak mi je titula prvaka drzave prioritet broj jedan.
Zar nam nije bolji raspored da listica ostane treca?
Ne znam ja bi pokusao dobit sto povoljniji raspored pa makar morali izgubit dole...da im nikad u zivotu ne naumpadne da nas stavljaju zadnje u kolu...
E ybg brate, sad si ga izvalio :mrgreen:
Sto se tice rasporeda jedino nam ostane dilema kome ćemo gostovati a koga dočekati od kona i skutora. Ako pobjedimo gostujemo skutorima opet a ako izgubimo gostujemo konama. Raspored će bit top kako god jer i Čelika i Slobodu dočekujemo, titulu aBd osiguravamo nekoliko kola prije kraja.

Sutra imamo meč loptu ako pobjedimo.

Vezano za kup i svinjski, mislim da im je Curjuric najbolji veznjak i danas je bio najbolji kod njih i ruku na srce pravi im je pojacanje a on u kupu nema pravo nastupa sto ke veliki plus :cool:
svakako bolje gostovat ovom želji a ugostit Široki na koševu
to je bar no brainer
na to sam mislio, šta treba da se dobije ovaj raspored? poraz?, ja bi pustio jbg....

Čirjak je najbolji veznjak zrinjskog, Čurjurić ima momente samo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2019, 07:43

Sarajevo kao klub će zaraditi oko 150,000 KM ako derbi bude na Koševu, što da ne? :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 07:46

MortemHz je napisao/la:Sarajevo kao klub će zaraditi oko 150,000 KM ako derbi bude na Koševu, što da ne? :kafa:
ali bi 2-3 kola ostali kući, ne bi se **** vozikanjem gore-dole....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2019, 08:11

Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sarajevo kao klub će zaraditi oko 150,000 KM ako derbi bude na Koševu, što da ne? :kafa:
slika

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 08:24

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
slika
Morteme za titule se igra, ne za divan finansijski rezultat :idea: :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: FksOtokaHz i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []