FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2019, 08:28

Ne čujem te nešto

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 08:39

MortemHz je napisao/la:Ne čujem te nešto

slika
mene našo gifovima gađat jel?
pa bar uzmi neki koji mi nije na hajvataru :urnebes:

evo ovaj npr.
slika
:rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2019, 08:42

Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ne čujem te nešto

slika
mene našo gifovima gađat jel?
pa bar uzmi neki koji mi nije na hajvataru :urnebes:

evo ovaj npr.
slika
:rol: :rol: :rol:
Nisam ni skontao, kad si ba to promijenio :rol: :rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 08:50

kad je došo Namko :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 mar 2019, 09:08

Ma idemo na pobjedu nema kalkulacija !!!
Pobjedom idemo na +11 prva dva kola nastavka igramo s krupom i zrinjskim kuci s dvije pobjede +14 devet kola do kraja to je skoro pa gotovo. Tako da je bolje +11 nego +8 a raspored je onda manje bitan. Novi prvak je s koseva

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2019, 09:14

Na pobjedu idemo svakako.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 09:17

MortemHz je napisao/la:Na pobjedu idemo svakako.
jedinstvena situacija svaki rezultat nam je prednost :D
ipak ja bi danas B ekipu izveo a u srijedu A-tim :kafa:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 mar 2019, 09:34

Idemo danas po pobjedu akoBogda, Krste kapitenski rijesava tekmu, a i Rahman nas odavno nije obradovo kako zna :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2019, 10:06

Šampioni Bosne i Hercegovine

slika

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 10 mar 2019, 10:11

Najteža tekma je bila protiv Krupe u ovom drugom dijelu. U nastavku najvažnija i možda opet najteža će biti protiv njih na AFH.
Danas sve zavisi od naše postavke igre.
Mislim da bi sa pametnom igrom mogli puno lakše slaviti nego u prošlom kolu.
Ponavljam se ali pred prvenstvenu pauzu pobjeda protiv Krupe je ključna iz više razloga.

Takve utakmice najteže dobijamo, u prošlom kolu smo još na vrijeme dali gol, pa opet se k'o patke napatismo.

Teško igramo kad se ekipe protiv nas organizovano brane i čekaju neku kontru.

To su utakmice koje se "moraju" dobiti i svi očekuju laganu pobjedu što stvara dodatni pritisak.

Nakon pobjede u tim utakmicama samopouzdanje je na nivou a da ne govorim koliko bi ta pobjeda rasteretila cijelu ekipu pred derbije koji dolaze.

KRUPA = TITULA

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 mar 2019, 10:16

hurem je napisao/la:Idealno bi bilo da dobijemo danas, ne zbog samih bodova koliko zbog rasporeda.
Protiv Zelje na strani ili kod kuce nikad ne mozes racunati pobjedu, pa onda bolje na strani, a Siroki kod kuce.
U slucaju Zeljo kod kuce i Siroki na strani, neka realna ocekivanja mogu biti 1,2 ili 3 boda, tesko vise...dok Siroki kod kuce i Zeljo na strani znace sigurna 3 boda (protiv Sirokog), a sta uradis na Grbavici dobro i bi. Ako danas kiksamo u Sirokom, kiksat cemo zasigurno opet za 3 kola protiv njih.
A bolje i da Zrinjski ide Sirokom a docekuje Zelju jer ce sigurno, prema tradiciji upisati manje bodova nego da igraju sa Sirokim kod kuce a sa Zeljom na stranu.

Danasnja pobjeda bi znacila titulu 99% i zbog bodova ali i rasporeda, dok bi danasnji poraz mogao dosta poremetiti jer bi raspored po meni bio tezi.
Isto razmišljamo, upravo to. :thumbup:
Prednosti pobjede: veća razlika u odnosu na Zrinjski, dolazi Lištica koja je redovna mušterija na Koševu, idemo Želji gdje ipak bude 2000 naših navijača i igra se na odličnom terenu gdje možemo odigrat fino. Prenosti kiksa danas: derbi na Koševu, ništa više. Kako Mou jednom reče, od dvije tekme prije biram pobjedu i poraz nego dva remija, a u raspletu situacije Široki kući - Željo na strani, imamo 90% tri boda u džepu. U drugoj situaciji su dva remija il remi i poraz realniji ishod, nikad na Koševu nije bio neki gledljiv derbi osim ove sezone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 10:27

ništa sad ne kontam, ako mi uzmemo široki, jel oni nama dolaze na Koševo?
jbm ti i Bergera i tablice :rol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2019, 10:30

Denchi je napisao/la:ništa sad ne kontam, ako mi uzmemo široki, jel oni nama dolaze na Koševo?
Da 4-rti nama dolazi.Ali u globalu cetvrti ima puno tezi raspored od treceg,mogli bi nas ovi sa Grbavice i premirat danas :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 mar 2019, 10:33

Nikako mi nije jasno kako je onda Sloboda ispred Mladosti ?
Imaju medjusobni bolji skor od Slobode , isto kao Zeljo od Sirokog , Zeljo bi bio ispred a Mladost ne ... ili sam nesto ofulao :lol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 10:34

miky_hz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:ništa sad ne kontam, ako mi uzmemo široki, jel oni nama dolaze na Koševo?
Da 4-rti nama dolazi.Ali u globalu cetvrti ima puno tezi raspored od treceg,mogli bi nas ovi sa Grbavice i premirat danas :mrgreen:
joj jbm ti totalno sam raskidan :D dobar raspored na jednu stranu ili zatvorit nejači pristup u europu :hmmmmm: :think:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 mar 2019, 10:34

11 bodova prednosti pred 11 odlučujućih mečeva :kafa: :bih:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 mar 2019, 10:35

I mi i Lištica imamo u srijedu tešku utakmicu.Sumnjam danas da ce i jedna ekipa nešto više rizikovati.I pored toga sto trener Listice najavljuje ofanzivu,siguran sam da objeručke prihvatio neriješeno.Mislim ni da Husref se neće zalijetati,nesto sam siguran da će danas da završi bez golova.
Osam bodova prednosti bi bilo veliko,a pobjedom protiv Krupe koja je već sad jednom nogom u drugoj ligi,mi sa laznim imamo mec loptu.Tako da bi nam bilo svejedno bil gostovali Listici ili konama.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 mar 2019, 10:37

Ma samo pobjedjivati, sve redom. Nema kalkulisanja, dok ide, ide.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 mar 2019, 10:38

amypitar je napisao/la:I mi i Lištica imamo u srijedu tešku utakmicu.Sumnjam danas da ce i jedna ekipa nešto više rizikovati.I pored toga sto trener Listice najavljuje ofanzivu,siguran sam da objeručke prihvatio neriješeno.Mislim ni da Husref se neće zalijetati,nesto sam siguran da će danas da završi bez golova.
Osam bodova prednosti bi bilo veliko,a pobjedom protiv Krupe koja je već sad jednom nogom u drugoj ligi,mi sa laznim imamo mec loptu.Tako da bi nam bilo svejedno bil gostovali Listici ili konama.
Vidis, mnogibsu zanemarili da Siroki igra ssd protiv Borca...
Mozds ce oni imsti vise problema nego mi... A jedina sansa za trofej ove sezone...
ABd idemo na pobjedu...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2019, 10:39

Denchi je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
joj jbm ti totalno sam raskidan :D dobar raspored na jednu stranu ili zatvorit nejači pristup u europu :hmmmmm: :think:
Dvoumim se :mrgreen:

Nek komsiji crkne krava :kafa:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 mar 2019, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, haklamas, johntravolta123, Laganini1986, Napapijri, Terreasilver, Vanja8 i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []