FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 mar 2019, 10:40

HeraklitMracni je napisao/la:Nikako mi nije jasno kako je onda Sloboda ispred Mladosti ?
Imaju medjusobni bolji skor od Slobode , isto kao Zeljo od Sirokog , Zeljo bi bio ispred a Mladost ne ... ili sam nesto ofulao :lol:
Trenutno tabela na rezultatima.com u slucaju istog broja bodova gleda gol razliku a u stvari se sad gleda međusobni omjer gdje je Mladost bolja od Slobode a kone od listice ako budu imali isti broj bodova. Tek na kraju sezone gledat ce se gol razlika jer se medjusobni omjer ne moze gledati na osnovu tri utakmice jer ce uvijek jedna ekipa gostovati ili biti domacin dva puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 10:42

amypitar je napisao/la:I mi i Lištica imamo u srijedu tešku utakmicu.Sumnjam danas da ce i edna ekipa nešto više rizikovati.I pored toga sto trener Listice najavljuje ofanzivu,siguran sam da objeručke prihvatio neriješeno.Mislim ni da Husref se neće zalijetati,nesto sam siguran da će danas da završi bez golova.
Osam bodova prednosti bi bilo veliko,a pobjedom protiv Krupe koja je već sad jednom nogom u drugoj ligi,mi sa laznim imamo mec loptu.Tako da bi nam bilo svejedno bil gostovali Listici ili konama.
nije svejedno nikako, napatit će nas Krupa nakon kupa sigurno....
Uglavnom Sarajevu bi najviše odgovarao raspored po kojem bi uz drugoplasirani Zrinjski, Željezničar bio na trećem mjestu, a Široki Brijeg na četvrtom. U tom slučaju bi lider na tabeli tri utakmice protiv najtežih rivala igrao u Sarajevu. Kao domaćin protiv Zrinjskog i Širokog Brijega, a gostovao bi na Grbavici
u te 3 tekme bi sve završili... :hmmmmm: :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 mar 2019, 10:42

Samo sebe gledat, kakva nejač.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 mar 2019, 10:43

Šlagirao sam se od ovih analiza i kalkulacija. To trebaju da računaju ovi fenjeraši ispod nas. Mi smo armirani beton, došao Zrinjski ili Krupa, nama isto. Samo ne dajte hatalantu. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 mar 2019, 10:48

Plus ako Siroki bude 4-ti dolazi im Zrinja ...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 10 mar 2019, 10:48

Ma kakva buraz krupa prvo je ono kolo bilo pritisak, sad ce biti puno lakse i odigrat protiv njih sa prvim timom... tako da su oni vec u 1 ligi rs-a pokusat sta na ljeto doves od pne djece tipa milanovic onaj golman i stoper i lagano apsolvirati sa pobjedom... i cekati svinjskog pred 15 k dusa na Hasetu...i
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 mar 2019, 10:50

Ma pobjedit i ostavit kalkulacije sa strane i onda se fokusirat na kup :cool:

Danas rasterećeno ko srijedom protiv Olimpika i uzet tri boda.
FK Sarajevo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 10:50

miky_hz je napisao/la:
Dvoumim se :mrgreen:

Nek komsiji crkne krava :kafa:
jelde :rol: :salut: :rol:

i meni je to nekako zgodnije :urnebes: a i kup ne smijemo zijanit, preblizu smo sad :pray:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 10 mar 2019, 10:52

Cekajte ljudi da se zavrsi danas tekma i ona u srijedu i onda pravite kalkulacije. Poslije srijede ce sve biti mnogo jasnije.
Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 10 mar 2019, 11:00

Hocemo li poceti sa sastavljanjem prvog tima za danas? :kafa:
Amer Dupovac!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2019, 11:06

Krste u utorak nije trenirao sa ekipom,nazalost otac mu je imao hitnu operaciju srca pa je kapiten isao u Skoplje taj dan.Vjerujem da bi mu nasi dopustili da je trazio da preskoci ovo kolo,medjutim Krste nije ni htio pomisliti da ekipu ostavi na "cjedilu".

Stvarno nam je burna ova sedmice bila,te Dzafic i problemi sa zdravljem,ovo sa kapitenom,pa novi vlasnik,pa ovo sa navijacima i zabranom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 mar 2019, 11:08

Krste je pravi kapiten!
FK Sarajevo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 11:08

Rahma je napisao/la:Hocemo li poceti sa sastavljanjem prvog tima za danas? :kafa:
:kafa:
slika

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 mar 2019, 11:09

Meni je danas najbitnije sto napokon nismo pod pritiskom dole da moramo pobjediti. Druga stvar, njima ne igra daleko najbolji igrac u napadu i to treba iskoristiti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 mar 2019, 11:11

Kovačević, Bekić, Lazić, Nihad, Hebib, Stanojević, Crepulja, Tatar, Rahman, Velkoski, Merso. Čemu kalkulacije? :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 11:12

skoroalen je napisao/la:Kovačević, Bekić, Lazić, Nihad, Hebib, Stanojević, Crepulja, Tatar, Rahman, Velkoski, Merso. Čemu kalkulacije? :kafa:
kup u srijedu,kone u bijedu :D

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 10 mar 2019, 11:19

Ja bih Kapica stavio da pocne, pa tamo negdje oko 60. minute Amara ubacio. Handzicu bih dao priliku prije Ahmetovica, protiv Krupe je samo sreca nedostajala da zabije.
Amer Dupovac!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 mar 2019, 11:21

................... Kovacevic......................
..Saban....Lazic...Mujakic....Pidro....
...........Stsnoje....Crepulja..................
.....................Rahmanovic..................
...Tatar..............Ahmet.........Krle........

Samo naprijed Saraj'vo, nogom u pic.ku

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 mar 2019, 11:24

Ako kiksamo danas, bice da smo to zbog kone :mrgreen:
Samo pobjeda, samo najjaci sastav. U Kupu ubaci ove gladne da pokazu da mogu i da se na njih racuna. Ovi 'prvotimci' su imali sedmicu odmora za uski..ocekujem da grizu :opaopa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 mar 2019, 11:27

Rahma je napisao/la:Ja bih Kapica stavio da pocne, pa tamo negdje oko 60. minute Amara ubacio. Handzicu bih dao priliku prije Ahmetovica, protiv Krupe je samo sreca nedostajala da zabije.
ja bih rekao da mu je Šišić falio, njih dvojica se dobro razumiju...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, haklamas, johntravolta123, Laganini1986, Napapijri, Terreasilver, Vanja8 i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []