FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[quote="Rahma"]Ja bih Kapica stavio da pocne, pa tamo negdje oko 60. minute Amara ubacio. Handzicu bih dao priliku prije Ahmetovica, protiv Krupe je samo sreca nedostajala da zabije.[/quot
Ma Merso mora igrati, vidjeli smo protiv Krupe koliko nam je igra drugacija s njim i sa Haretom, neka Hareta na klupi, za nasu igru Ahmetovic je puno znacajniji
Ma Merso mora igrati, vidjeli smo protiv Krupe koliko nam je igra drugacija s njim i sa Haretom, neka Hareta na klupi, za nasu igru Ahmetovic je puno znacajniji
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
ako se vodiš tom tekmo Merso je odmoran sa klupo ušao i zabio, da se trošio sat vremena od početka je upitno da li bi ga dao...Inijesta je napisao/la:Ma Merso mora igrati, vidjeli smo protiv Krupe koliko nam je igra drugacija s njim i sa Haretom, neka Hareta na klupi, za nasu igru Ahmetovic je puno znacajnijiRahma je napisao/la:Ja bih Kapica stavio da pocne, pa tamo negdje oko 60. minute Amara ubacio. Handzicu bih dao priliku prije Ahmetovica, protiv Krupe je samo sreca nedostajala da zabije.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ne mislim tu na golove, mislim na njihov ucinak u igri ekipe, mislim da je Merso fajter koji pogine svaku tekmu, koji dobije bezbroj duela i koji je za nasu igru puno znacajniji od Hareta, dok je Hare po meni tehnicki potkovaniji i opasniji sa sutevima izvan kaznenog, al nema Ahmetovog zara i borbe, tako da u ovom slucaju amatram da Husref ims pravo sto Hareta na klupi drziDenchi je napisao/la:ako se vodiš tom tekmo Merso je odmoran sa klupo ušao i zabio, da se trošio sat vremena od početka je upitno da li bi ga dao...Inijesta je napisao/la:Ma Merso mora igrati, vidjeli smo protiv Krupe koliko nam je igra drugacija s njim i sa Haretom, neka Hareta na klupi, za nasu igru Ahmetovic je puno znacajnijiRahma je napisao/la:Ja bih Kapica stavio da pocne, pa tamo negdje oko 60. minute Amara ubacio. Handzicu bih dao priliku prije Ahmetovica, protiv Krupe je samo sreca nedostajala da zabije.![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ne bih ja kalkulisao puno radi rasporeda..8ili 9 bodova se moze malo zakpmplikovati u ovim gutavim tekmama poslije Krupe..ako cak i krupa opet ne bude jer Ce biti umora dosta..
Jos jednom, nikakvo kockanje sa titulom ne dolazi u obzir. To bi bilo neozbiljno.
Idemo sa najjacim sastavom po pobjedu, a pobjeda bi bila skoro 4 utakmice ispred drugoplasiranog. Ni remi nije za baciti.
Sjecam se jedne izjave Ulija Hönessa, i drzim se toga kada je rekao, citiram: " Najveci nam je prioritet osvajanje Bundeslige".
Imamo 8+ i jos 36 bodova u igri. Jedna losa utakmica te moze izbaciti iz takta. Nije to neka prednost da se mozemo razbacivati tek tako.
Idemo sa najjacim sastavom po pobjedu, a pobjeda bi bila skoro 4 utakmice ispred drugoplasiranog. Ni remi nije za baciti.
Sjecam se jedne izjave Ulija Hönessa, i drzim se toga kada je rekao, citiram: " Najveci nam je prioritet osvajanje Bundeslige".
Imamo 8+ i jos 36 bodova u igri. Jedna losa utakmica te moze izbaciti iz takta. Nije to neka prednost da se mozemo razbacivati tek tako.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kovacevic,Lazic,Mujakic,Pidro,Hebibovic,Stanojevic,Crepulja,Tatar,Velkoski,Rahmanovic i Ahmetovic 
Bez kalkulacija idemo dobiti ovo i srusiti tradiciju protiv Vatikana
@Emir79 Dovest cu Hazreta na proslavu titule
Bez kalkulacija idemo dobiti ovo i srusiti tradiciju protiv Vatikana
@Emir79 Dovest cu Hazreta na proslavu titule
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Lopovi iz saveza se ogradili saopstenjem. Vezano za nasu utakmicu u sirokom. 
8 bodova prednosti 11 kolaprije kraja nije nista. Ako hocete pobliku i navijace na kosevu, kazete da vam falimo e onda morate pobjedivat ovakve utakmice. Samo da napisem retardirani klub sa ritardiranim trenerom vase miskin crni SARAJEVO 2:2, protiv kockara ili tiga veleza SARAJEVO 2:2 sve jace utakmice u gostima igrali neodlucno sad je vrijeme da uzmemo ubice iako mislim da su kvalitetom jaci od ritarda sa sugavice i oni sto su oteli velezu dom.
Vrijeme je da rahmanovic i tatar urade nesto za ovu ekipu u ovom drugom djelu prvenstva. Odkad su produzili ugovor cinimise da su krenuli put Radovca uzmi pare dok ugovor trajje.
0:1 krste 15 minuta (nadam se iz cisto dosudenog penala)
Vrijeme je da rahmanovic i tatar urade nesto za ovu ekipu u ovom drugom djelu prvenstva. Odkad su produzili ugovor cinimise da su krenuli put Radovca uzmi pare dok ugovor trajje.
0:1 krste 15 minuta (nadam se iz cisto dosudenog penala)
Prije svega pozdrav svim clanovima. Necu vas prati pricom kako od ranije citam forum (iako citam
), nego cu vam samo pozeljeti svima puno srece, zdravlja i titula naravno.
Sto se tice danasnje tekme, mislim da ce biti slicna onoj na Kosevu kada smo dobili 1-0. Oni ce izaci u nesto visi presing, gdje ce najveci test biti na nasa 2 zadnja vezna (vjerovatno Crepulja i Stanojevic). Ako izdrzimo pocetnih 15-20 minuta bez primljenog pogotka, trebali bi poceti sa preuzimanjem inicijative i uspostavljanjem nase igre. Ono sto je najbitnije jeste da ne bude nervoze i negative u slucaju nepovoljnog rezultata jer vec kroz 3 dana slijedi novi tezak test.
Let's go Saraj'vo!
Sto se tice danasnje tekme, mislim da ce biti slicna onoj na Kosevu kada smo dobili 1-0. Oni ce izaci u nesto visi presing, gdje ce najveci test biti na nasa 2 zadnja vezna (vjerovatno Crepulja i Stanojevic). Ako izdrzimo pocetnih 15-20 minuta bez primljenog pogotka, trebali bi poceti sa preuzimanjem inicijative i uspostavljanjem nase igre. Ono sto je najbitnije jeste da ne bude nervoze i negative u slucaju nepovoljnog rezultata jer vec kroz 3 dana slijedi novi tezak test.
Let's go Saraj'vo!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Bagaric, PamicRahma je napisao/la:Ima li neko da nedostaje danas kod njih?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Rahma je napisao/la:Ima li neko da nedostaje danas kod njih?
Trojica matic,bagaric i pamic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
A inace, Bagaric im je prvi izbor na mjestu napadaca? Ko bi ga mogao zamijeniti?
Amer Dupovac!
petrović(dinamov) ili jurić, juniori faktičkiRahma je napisao/la:A inace, Bagaric im je prvi izbor na mjestu napadaca? Ko bi ga mogao zamijeniti?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Yebat ćemo im majku
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Cisto sumnjam da necemo osvojiti makar jedan bod, treba krenuti od prve minute ofanzivno. Nadam se da je Husref analizirao njihovu utakmicu protiv Zrinjskog... imali su gresaka.
Amer Dupovac!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nadam se da danas Pidro pocinje na lijevoj strani inace bi moglo tu puhati danas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
danas juniori igraju gradski derbi na grbavici
nas sastav:Demirović, Bradarić, Sabljica, Kadrić, Jašarević, Đokanović, Dervišagić, Salčin, Imamović, Čičkušić, Hasanović
na klupi su:Stanić, Hasančić, Kečanović, Junuzović, Nargalić, Šabić, Gusinjac
nas sastav:Demirović, Bradarić, Sabljica, Kadrić, Jašarević, Đokanović, Dervišagić, Salčin, Imamović, Čičkušić, Hasanović
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
šteta zbog Elvisa, valjo bi ovim malcima "Keno" danas, da hoćemo uzetbenko21 je napisao/la:danas juniori igraju gradski derbi na grbavici
Trenutno korisnika/ca: mire971, perodeformero i 51 gost.