NK Široki Brijeg

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 mar 2019, 16:15

Jel vi ono imate live prenose tekmi na yt?
ZZ

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 10 mar 2019, 16:19

Plavi, pobjedite za Ketu.
Igraj Široki ti si najbolji!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 mar 2019, 16:23

zagor1987 je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Evolve samo ne izmisljaj kakve roditelje i djecu tukli i sve sto stigne,sva sreca znamo koga smo tukli,i jos nesto da smo htjeli mogli smo vam igrace tad prebit al oni nisu bili meta toliko o lazima i propagandi tipa muslimanski terororissti dosli da sruse nas Siroki,a Torcida napravi 20 puta gore nerede pa niko jije pisao dosle ustase da ruse to je razlika,al vi ste ugrozeni i tako svuda nastupate
Bolan idi digni parolu ubici sreća pa Gačić nije bio vaš član kakvi ste možda bi i njemu digli parolu koga hebe što je ubio 4 ljudi možda je učinio puno za vas aj razguli .... :salut:
Krenem ti nesto pisat pa obrisem ne vrijedi.
Iskreno, tako i ja isto, kad procitam sta pisete sve tamo kod vas, krenem pisat, i nema vajde.
NK Široki Brijeg

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 10 mar 2019, 16:40

zagor1987 je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Evolve samo ne izmisljaj kakve roditelje i djecu tukli i sve sto stigne,sva sreca znamo koga smo tukli,i jos nesto da smo htjeli mogli smo vam igrace tad prebit al oni nisu bili meta toliko o lazima i propagandi tipa muslimanski terororissti dosli da sruse nas Siroki,a Torcida napravi 20 puta gore nerede pa niko jije pisao dosle ustase da ruse to je razlika,al vi ste ugrozeni i tako svuda nastupate
Bolan idi digni parolu ubici sreća pa Gačić nije bio vaš član kakvi ste možda bi i njemu digli parolu koga hebe što je ubio 4 ljudi možda je učinio puno za vas aj razguli .... :salut:
Krenem ti nesto pisat pa obrisem ne vrijedi.
Odlično :clap: ;)
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2019, 16:43

moj uzor-S.G je napisao/la:Jel vi ono imate live prenose tekmi na yt?
Pa ne dozvoljava BH Telecom da rade prijenose, imaš na ''Moja TV''.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Petar05
Kontakt:

Post Postao/la Petar05 » 10 mar 2019, 17:52

Ljudi spašavajte. Link igdje. Nisam u Širokom pa nemogu otići
Široki u srcu........

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 mar 2019, 19:51

Otjerali Pavica bez poraza, hoce napadacki fudbal, slave bod protiv protiv Zvijezde u 93 i rastavlja ih ko stigne :lol:
Covjek vise za 8 kola osvojio bodova nego ovaj za 15 :urnebes:

Vrijeme je za pakovanja nagodinu u drugu ligu. to je to ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 mar 2019, 19:51

Petar05 je napisao/la:Ljudi spašavajte. Link igdje. Nisam u Širokom pa nemogu otići
Bit ce snimak na redtube, samo dok se uploaduje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 mar 2019, 20:06

Ugrovacaboy je napisao/la:Jao ovih pamfleta iz Sarajeva. Znači samo problem Široki? Znači ovdje mislim na prste možeš prebrojat o zabrani dolaska navijača. Oni Škirparima nisu dali zadnji 10 godina. Ne mogu jamčiti sigurnost jedan autobus kad dolazi. Znači upadali su teren ganjali nam igrače. Po 2 sata nisi mogao iz svlačionice izaci. I sad ih boli mogli bi zijanit. Koda im je prvi put. Znači 2 nerješene i jednu pobjedu u kupu na kraju i tu zijanili. I sad se **** i to kad nam je tuga najveća.
E pa zemljaci čujte i počujte...
Dati ćete guze na Pecari za bod... A kamoli 3.
Ovo je za Vas neosvojiva tvrđava.
Da nebi opet uz Ivan planinu plačući...
Ako pobjedite. Čestitke!
Ali ići metodama o kamenjaru i zaostalosti.... Hmmm nece proći
Vidjet ćete u nedjelju šta je Hercegovina.
:bih: :guz: :wave:

Panta79rei
Kontakt:

Post Postao/la Panta79rei » 10 mar 2019, 20:07

Opet gol pada preko Dinine strane. Daleko najlošiji u drugom djelu sezone, stalno ispada u obrani. Kod 2. i 3. gola nam vuku kontre od svog gola i niko da napravi yebeni faul već na njihovoj polovini. Pa to se uči školi nogometa majku mu yebem :facepalm:
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 mar 2019, 20:09

Na sta smo spali, navijac Celika nam se smije, o zivote dragi :yawn:

Prije svega, Čestitke Sarajevu na zasluzenoj pobjedi, puno bolji tim i zasluzeno prvaci.

U nas puno toga neštima, jednostavno fali kvalitete. Mozda ce se netko vaditi sad na tragicne dogadjaje, ali 20 prethodnih kola samo potvrdjuje. Juric nije za Širokog, kao ni Begonja, Maric igra previse toplo hladno katastroficno, kao i Babic, Mrsa odigra odlicno pol pa drugo katastroficno, itd itd.
Uzasno nam fali Matic pa i onakav Bagaric.

Sad nam je raspored uzasno tezak i borba za europu je
pred nama, bit ce lutrija bit 4ti...
NK Široki Brijeg

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 10 mar 2019, 20:12

belosevic28 je napisao/la:
Petar05 je napisao/la:Ljudi spašavajte. Link igdje. Nisam u Širokom pa nemogu otići
Bit ce snimak na redtube, samo dok se uploaduje.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :bih:

Petar05
Kontakt:

Post Postao/la Petar05 » 10 mar 2019, 20:13

Ma o čemu vi pričate meni uopće nije jasno. Problem je što smo doveli najveće prevare u povijesti kluba Sedloskog i Vlahu. Najprije je protiv Zrinjskog bio izgovor "nismo iskoristili prilike", protiv Zvijezde "loš teren", sad će biti " nije bilo igračima do igre radi nesretnog smrtnog slučaja". Što će biti izgovor Goce protiv Goška sljedeću. Dobro ovaj iznad reče više Pavić sa triput gorom ekipom osvojio za 8 kola nego ova prevara za 15.
Široki u srcu........

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 10 mar 2019, 20:14

Pa nakon 19 godina bez pobjede na Pecari u prvenstvu morao je doci i taj dan. Vise me zaloste neke druge stvari kao to da je klub bez glavnog sponzora, Škripari nikad gori, dvi tribine napunit ne mozemo, a odlazak nekih u 80oj min takoder.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Petar05
Kontakt:

Post Postao/la Petar05 » 10 mar 2019, 20:26

LoveSB96 je napisao/la:Pa nakon 19 godina bez pobjede na Pecari u prvenstvu morao je doci i taj dan. Vise me zaloste neke druge stvari kao to da je klub bez glavnog sponzora, Škripari nikad gori, dvi tribine napunit ne mozemo, a odlazak nekih u 80oj min takoder.
Gledatelji se privlače rezultatima. A ovi su ih zadnjih puno više odvukli nego privukli.
Široki u srcu........

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 mar 2019, 20:27

Gledaj ovih padobranaca, opce diskusije i opleti

Cestitke pitarima na pobjedi i tituli, zasluzeno. Da je nama napadaca kao sto je Ahmetovic, kakva zivotinja auf

Meni je gora ova sezona nego ona kad smo igrali ligu za ostanak, onda smo barem kuci nekoga pobjedjivali
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 10 mar 2019, 20:32

Android je napisao/la:Gledaj ovih padobranaca, opce diskusije i opleti

Cestitke pitarima na pobjedi i tituli, zasluzeno. Da je nama napadaca kao sto je Ahmetovic, kakva zivotinja auf

Meni je gora ova sezona nego ona kad smo igrali ligu za ostanak, onda smo barem kuci nekoga pobjedjivali

Slazem se, bez obzira na Kup mi je gora, čovječe 7 pobjeda samo imamo..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 10 mar 2019, 20:36

Mene najviše boli ovaj pljesak posle utakmice koji zaslužili nisu,odavno se prihvaćaju olako neki loši rezultati,izgubio se debelo taj pobjednički mentalitet kod navijača,a pogotovo igrača.
Znam da će biti njih koji se ne slažu samnom,ali prije dosta godina ovako nije bilo.
Ne sjećam se kada smo imali zadnjih 15 godina manje od 50% osvojenih bodova,izuzev 2017 kada smo prvenstvo zrtvovali za kup.
Samo jedno ime

Panta79rei
Kontakt:

Post Postao/la Panta79rei » 10 mar 2019, 20:39

Izgubimo i od selje i od pitara sa po 3:0 na Pecari. Najgora sezona do sada je ovo.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran

Petar05
Kontakt:

Post Postao/la Petar05 » 10 mar 2019, 20:44

Pavić nije zaslužio otkaz i da njegovo mjesto sjednu ove dvije prevare kao prvo. Kao drugo produže sa Ćorićem ugovor kao da je Francesco Totti i da ima toliko zasluga klubu pa isti igra preko ku... Sada cijelo vrijeme, Kao treće ćorav može onog Begonju držati u prvih 11. Imaš Stanića **** ga on pa neka igra. Sramote klub i naš grad konstantno. Dovedeš Franjića da se oporavi. Isti sačuva nogice do ljeta i prije Europe ode iz Širokog. To je ta naša politika. Ma mislim lud je tko ovo više i prati.
Široki u srcu........

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337, rishovski, ristagrad i 20 gostiju.