Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

ASD
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ASD » 10 mar 2019, 17:41

Penaltiky je napisao/la:Imal rasprava u kojoj Solinaš ne vadi ti mrziš muslimane argument.
Koji drugi argument da upotrebljava kad je otisao zaraditi za zivot u drzavi gdje muslimani ne drze ni 1% polozaja.

To ga izjeda, dobre su pare, ali svjestan je da je previse zatucan da moze zivjeti samo u uredjenom sistemu gdje ce mu drugi pokazivati prstom koji alat da uzima.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 mar 2019, 17:43

Brcanskamalta je napisao/la:
ASD je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Eto, recimo na mjestu gdje se danas postrojavaju četničke bradonje, njihovi ideološki (i familijarni preci) su 1943. godine, baš tu, baš negdje u ovo vrijeme na Višegradskoj ćupriji, ubili čak desetero djece i suprugu Hasana Tufekčića, rođenog 1905. godine u Višegradu.

Pazite ovo, ubili su mu pet sinova i pet kćeri. A onda po damarima krvavog povijesnog kontinuiteta, od petero djece iz drugog braka, četnici su mu 1992. ubili još troje djece, koja su nosila imena ubijene braće i sestara u Drugom svjetskom ratu.

Dakle, u dva rata (Drugom svjetskom ratu i ovom posljednjem klanju) četnici su Hasanu ubili trinaestero djece i suprugu.

Malo li je za jednu porodicu?!

Eto, tu na tim kostima, danas se četnici postrojavaju i pjevaju biće opet pakao i krvava Drina! Slobodno i legalno.

Malo li je Gospode???
Nema govora, strasan zlocin. Ali opet ne mozes kriviti citav jedan narod za to, niti mozes kriviti sve gradjane Visegrada, ove trenutno uglavnom Srbe.
Mozes kriviti samo one koji su te zlocine cinile ili su mogli sprijeciti to a nisu.
Pa sta su cetnici,srbi ili marsovci.....Jesu to uradili u ime Srbije ili Saudijske Arabije....
Za genocid u Srebrenici bilo je potrebno angszovati oko 2.500 ljudi (minimum)...Jesu li oni srbi....ili su iz afrike. ...
Ja nisam nikada vidio desetina hiljada ljudi na protestima protiv rata i zlocina u BiH u Srbiji.
Znaci kolektivno podrzavaju...Koga ces kriviti nego Srbe....
Pa dobro, i ti si kao musliman kriv zbog ISIL-a, jel tako. To su ipak muslimani.
Kako mozes kriviti ljude koji nemaju veze s tim?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 mar 2019, 17:44

Muslimana je 2 milijarde,a Srba nema ni 10 miliona.To je razlika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 10 mar 2019, 17:46

Od muslimana zazire čitav svijet.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 mar 2019, 17:46

BosniaBoston je napisao/la:Muslimana je 2 milijarde,a Srba nema ni 10 miliona.To je razlika
Da je muslimana 10 miliona, sve bi se moglo kriviti zbog grupe od 2500 ljudi?
Bez obzira ako to cak i ne podrzavaju?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 mar 2019, 17:48

cadillac je napisao/la:Od muslimana zazire čitav svijet.
I on kaze nekom da je fasista :facepalm: Kakve veze imaju bosanski muslimani koji su bijelci,od onih pustinjskih beduina zarazeni mozgu.Sta vise bosnjaci su u zapadnom svijetu pravi primjer ugodnog muslimanskog zivota
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 10 mar 2019, 17:49

BosniaBoston je napisao/la:
I on kaze nekom da je fasista :facepalm: Kakve veze imaju bosanski muslimani koji su bijelci,od onih pustinjskih beduina zarazeni mozgu.Sta vise bosnjaci su u zapadnom svijetu pravi primjer ugodnog muslimanskog zivota
Eto ti solinaša, nema razlike između njega i bin ladena. A bečlije sve trče da se s njim druže.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 10 mar 2019, 17:52

Kako nemaju nikakve veze bolan ....Od Isila se ogradio skoro cijeli islamski svijet,srbi se ponose cetnistvom kao nacija.
Znas li koja logistika, ljudstvo,organizacija je potrebna za genocid poput Srebrenice....pocinjen u ime srba (imas milion video dokaza gdje izjavljuju da to rade za srbiju i srbe kao narod)...
Ja nisam vidio par hiljada da se skupilo na trgu nekom i reklo "ne u nase ime "..Ali jesam desetke hiljada koji nose Mladiceve slike i ponose se genocidom....Za njih je heroj. ..
I koga onda kriviti osim srba.....
Branis neodbranjivo ...Koliko je logora bilo slovom i brojem.....kakva organizacija i logistika je samo za to trebala....
Neka te je sram majke mi.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 mar 2019, 17:52

cadillac je napisao/la:
Eto ti solinaša, nema razlike između njega i bin ladena. A bečlije sve trče da se s njim druže.
Procitaj moj post na pocetku strane pa ces vidjeti da taj vid bosnjastva prezirem

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 mar 2019, 17:54

Brcanskamalta je napisao/la:Kako nemaju nikakve veze bolan ....Od Isila se ogradio skoro cijeli islamski svijet,srbi se ponose cetnistvom kao nacija.
Znas li koja logistika, ljudstvo,organizacija je potrebna za genocid poput Srebrenice....pocinjen u ime srba (imas milion video dokaza gdje izjavljuju da to rade za srbiju i srbe kao narod)...
Ja nisam vidio par hiljada da se skupilo na trgu nekom i reklo "ne u nase ime "..Ali jesam desetke hiljada koji nose Mladiceve slike i ponose se genocidom....Za njih je heroj. ..
Branis neodbranjivo ...Koliko je logora bilo slovom i brojem.....kakva organizacija i logistika je samo za to trebala....
Koji si ti bilmez nevidjeni.
To znaci da ako je ARBIH pocinilo neki zlocin.
Hajde eto, ne ARBIH, uzmi neku drugu. Ubistvo jednog nevinog covjeka.
To znaci da su sv zlocinci ko podrzava tu vojsku?

Ti sto nose slike zlocinaca, nisu zlocinci, ali bi svakako u normalnom Svijetu trebali biti kaznjeni, sto zatvorom sto novcanim kaznama.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 mar 2019, 17:57

Nisu krivi svi srbi,ali javno odnosno vecinsko misljenje srba je krivo

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 10 mar 2019, 17:58

ASD je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Kako nemaju nikakve veze bolan ....Od Isila se ogradio skoro cijeli islamski svijet,srbi se ponose cetnistvom kao nacija.
Koji si ti bilmez nevidjeni.
To znaci da ako je ARBIH pocinilo neki zlocin.
Hajde eto, ne ARBIH, uzmi neku drugu. Ubistvo jednog nevinog covjeka.
To znaci da su sv zlocinci ko podrzava tu vojsku?

Ti sto nose slike zlocinaca, nisu zlocinci, ali bi svakako u normalnom Svijetu trebali biti kaznjeni, sto zatvorom sto novcanim kaznama.
Ti svakim postom "bjezis"od sustine onog sto ti je reciplirano...
Nisu zlocinci, niti sam to rekao.
Ali nisu ni osudili zlocine pocinjene u njihovo ime cak sta vise na svakom koraku podrzavaju isti kao narod...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 10 mar 2019, 18:00

Glasači SDP-a su skriveni srbi, svaki dan se uvjeriš samo kad progovore ili šta napišu.
Kocka je bačena

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 mar 2019, 18:01

Cadillac je psihijatrijski slucaj. Zamisli neko napise kako mu je zao sto 100.000 Mostaraca nije poginulo u ratu. Sigurno je clan one sekte sto muci zivotinje.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 mar 2019, 18:02

Nije član sekte nikakve već ima 15 godina.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 10 mar 2019, 18:05

Kajzer10 je napisao/la:
Cadillac je psihijatrijski slucaj. Zamisli neko napise kako mu je zao sto 100.000 Mostaraca nije poginulo u ratu. Sigurno je clan one sekte sto muci zivotinje.
Pun je forum cetnika ko cadilac.Zamisli od cetnickog orgijanja po Visegradu frajer dodje i kaze treba klat desnicare muslimane ,a ono u Visegradu mu ok...I onda dodje asd i baci pricu na isil. ..
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 mar 2019, 18:07

ASD mi djeluje kao pravi satro ljevicar koji je ustvari “self-hating Bosniak”

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 mar 2019, 18:10

Zato je rjesenje da svi prodju denacifikaciju. Neko treba vise,neko manje. Glupo je kriviti pojedince, glupo citav narod ali i neku grupu od 2000 ljudi kad te politike i danas zive i rijetko ko se ograđuje od istih.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 mar 2019, 18:15

Jedino rješenje je da inshAllah Kim Jong Un baci atomsku na nas i pošalje nas sve u tri picke lijepe materine
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 mar 2019, 18:18

Osim13 je napisao/la:Jedino rješenje je da inshAllah Kim Jong Un baci atomsku na nas i pošalje nas sve u tri picke lijepe materine
Hajmo opljačkat banku, uložit pare u produkciju u Budimpešti, dobit radne dozvole, win-win. Bježimo iz Bosne i uzimamo pare.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []