RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Fraer prekida napad jer je Vehaboviću zametao start protivničkog igrača. I on se pleka i daje žuti karton i prekida kontru. **** dijete nerođeno!
A ne da pišem kako na jednoj utakmici više faulova u napadu za Velež u historiji nije svirano!
A ne da pišem kako na jednoj utakmici više faulova u napadu za Velež u historiji nije svirano!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Pogledaj u 5oj minuti behram nakon asistencije brandaa ide 1na1 sa golmanom a on svira fuul brandaa*p!p!t@* je napisao/la:Fraer prekida napad jer je Vehaboviću zametao start protivničkog igrača. I on se pleka i daje žuti karton i prekida kontru. **** dijete nerođeno!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
desavaju vam se iste stvari ko nama zadnje 3-4 godine, iskreno sam uz vas na putu za ulazak u premijer ligu, ali mislim da necete uci jer se protiv kriminala ne moze na posten nacin, vasa i nasa uprava su cisti dokaz za to, mi sve posteno i na kraju ispusimo titulu zbog toga, a sve mi se cini da cete i vi tako zavrsit, Željo i Velež zadnjih godina su mi dokaz da se u nasoj drzavi ne moze nista posteno raditi, sretno vam i nadam se da se vidimo na Grbavici naredne sezone
FKŽ !
To sam čak i na onome lošem streamu u subotu upratio. I onda te pitaju šta se buniš. Pa bola zapalit i njih i zgradu i sve kad ne dozvoljavaju pošteno da se igra!RodjeniiBrato je napisao/la:Pogledaj u 5oj minuti behram nakon asistencije brandaa ide 1na1 sa golmanom a on svira fuul brandaa*p!p!t@* je napisao/la:Fraer prekida napad jer je Vehaboviću zametao start protivničkog igrača. I on se pleka i daje žuti karton i prekida kontru. **** dijete nerođeno!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
StarmoCity
- Kontakt:
Nisam gledo danas snimak, ali vidim prica se i da je gol Veleza cist bio sto su ponistili?
Nek je stid i ovih iz Gorazda. Svaki put nasi igraci morali ici po loptu. Onu djecu pro forme postavili, pa mogo si mu rec zadrzi sine malo nemoj zurit da dodas njima loptu. A ne svaki prekid igrac mora 20 metara van terena ici po loptu. Kakva je ovo lakrdija bila to je nevjerovatno. Fuj, da se mozemo kutarisati ove seljadije vise u picku materinu.
- ASD
- Kontakt:
Sad odgledao prvo poluvrijeme. Iskreno, najgore sudjenje koje sam vidio zadnjih godina u ovoj ligi. Sokiran sam, sa onim sudjenjem se ne moze igrati.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Apsolutno cist, pogledaj stream na yt na 1h 13min tad nekad je to bilo, smanji brzinu na yt pa pogledajStarmoCity je napisao/la:Nisam gledo danas snimak, ali vidim prica se i da je gol Veleza cist bio sto su ponistili?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Ja sam nakon 15min ugasio. S ovim sudjenjem Barcelona ne moze boda odnijeti, o 3 da ne govorim. Ne mogu da vjerujem haha Ali jadniji su ovi iz Gorazda sto se busaju u prsa i daju sramne izjave za medije.ASD je napisao/la:Sad odgledao prvo poluvrijeme. Iskreno, najgore sudjenje koje sam vidio zadnjih godina u ovoj ligi. Sokiran sam, sa onim sudjenjem se ne moze igrati.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Nadam se da ce Bosanci i Hercegovci pogledat na sta je licila utakmica u Gorazdu.Hvala City tv na snimku
#musvdg
Naoruzajte se zivcima nas su dvije sezone tako sudije na kraju osakatile, ovi su spremni na sve a vrece para imaju sve ce premirati do kraja protiv vas upamtite jedino da ih ugasite na otoci to vam je opet veliki plus al oni i du do kraja kad su vam povalili u Gorazdu isto ocekujte i u Gradaccu ne od strane nas ili nasih nego od strane Sarajeva i saveza. Jeste pakasasi nabili ste nas al opet bolje vi nego klub sa vise redara nego gladalaca sretno do kraja.
Zipa ofsajda kod gola Cvijanovićaaaaaaaaaaa hahahaahaha kose sebi da čupaš hahahahaa
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Pa ljudi ovo je prava tragikomedija.Sad odgleda snimak i ne mogu sebi da dodjem.Strahota sta se radi.
Ovu ligu treba ugasiti, zabraniti skroz da se nogomet igra. Ulozis pare i pare, renoviras stadion, ulozis u teren, imas posjetu bolju nego 80% "elitnog ranga", ides na posteno i ponovo te srozaju. Nece ovo prvi slucaj biti, vidjet cete iz kola u kolo kako mesetari rade, a sve ce biti posteno i cisto lopovima iz saveza. Godinama pratim ovu ligu i meni se sve vise gadi. Ne pamtim kad je neko usao u "elitni rang" a da je zasluzio to na terenu.
Svu srecu vam zelim, zbog svega pozitivnog sto radite istrajte do kraja.
Svu srecu vam zelim, zbog svega pozitivnog sto radite istrajte do kraja.
Protiv Olimpika se spremite za posebnu pricu,cilj ce biti Red Army,kako bi se uvukla nervoza medju igrace Veleža...
Svjesna je stoka da samo lošim suđenjem dovoljno mogu isprovocirati da neko uleti na teren i oni ispune svoj cilj. Ali što neko reče treba ih zguziti i što se igre i navijanja tiče!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Pripazite se,cilj je razvaliti igru Veleža pred sami pocetak meca...*p!p!t@* je napisao/la:Svjesna je stoka da samo lošim suđenjem dovoljno mogu isprovocirati da neko uleti na teren i oni ispune svoj cilj. Ali što neko reče treba ih zguziti i što se igre i navijanja tiče!
Sretno Rodjeni
-
bhfanatic14
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pogledajte faul igraca Veleža na 10:16 min.
i sve ce vam biti jasno u kom smjeru će ici utakmica. Sramota!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.