FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne radi niko sa Kovačevićem izgleda,a siguran sam da imamo nestručni štab.
Banuj molim te sve ove koji tako pisuadmin je napisao/la:Dva posta i odmah **** dijete. Necu te sad banovati, ali ako nastavis istim tempom rado cu to uciniti.
- egocentrik
- Kontakt:
Ispadamo iz ligeMireeeee je napisao/la:Ne radi niko sa Kovačevićem izgleda,a siguran sam da imamo nestručni štab.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Robijas007 je napisao/la:http://prenosi.live/mojatv.php evo link,tisu misu haha
Bod kuca , ne trebamo psovati . Mora se nekad pobjediti i na srecu .(ovo je za Pitare). Treba zapeti za Titulu . Sliskovic kvarna hinja ko i Lazni.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
nukleusmember
- Kontakt:
dobro smo prošli poslije onog vladanovog kiksa,rahman mora odmah ući a možda i kapić,ovaj će me halil u grob otjerati et',nije hebib loš,krste grozan isto,solidan rezultat za sada
VVVBK
VVVBK
Ovi sreca nemaju spica, tako da sad sve izlazi na vidjelo jer imaju fine bekove I krila, dok smo se mi provlacili sa hebibom I nikakvoj formi tatara...od priprema...mi ako poene odnesemo ja vjerujem u gospu...sreca je da nam je svejedno...nesreca da cemo imat problema, nakon ove tekme...i sa slabijim...sumnja ce se uvuc I manjak samopouzdanja...nadajmo se da bude drugo sa druge planete..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Nervira brate igra zato raja ludi i bogara. Ocm mi ko da necemo naprijed izgledaju tako nit trce nit ikoji kurc. 01 do kraja autogol 
- ElCartel11
- Kontakt:
Bice to bolje u drugom poluvremenu, nadam se 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Lose, bezidejno, nemastovito... Uopste mi nije jasno sta FKS zeli od ove utakmice, a izgleda da ni samim njima nije jasno. Pothitno pojacati bokove i probijati po njima, da ispuše pritisak. Licimo na Krupu u zadnjoj tekmi na Kosevu
- TamniVilajet
- Kontakt:
Samo pljuvaci i navijaci zeljescara ce reci da nam je igra losa
Kmee, gasi klub, Usrefe odlazi, skini Kovačevića s gola, Ahmete pichko, najgori smo, Krste ped.eru.
Ma ne zaslužujemo mi ove igrače i ovu situaciju, Bože daj nas jedan dan vrati u doba Ješića kad nas je Slobodanka guz.ila 4 razlike, u doba viršli, u doba kad su nas kone na Koševu silovale...
Ma ne zaslužujemo mi ove igrače i ovu situaciju, Bože daj nas jedan dan vrati u doba Ješića kad nas je Slobodanka guz.ila 4 razlike, u doba viršli, u doba kad su nas kone na Koševu silovale...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Lose prvo poluvrijeme al ovakve gluposti pisati je van pameti, sto smo onda prva sa trenutno 9 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca i 18 bodova ispred trece ekipe lige, malo realnosti nije na odmet.Mireeeee je napisao/la:Ne radi niko sa Kovačevićem izgleda,a siguran sam da imamo nestručni štab.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Banuj odmah pačenike, neće ti mufloni nikad doći pameti. Kakvi uhljupi tito dragi..admin je napisao/la:Dva posta i odmah **** dijete. Necu te sad banovati, ali ako nastavis istim tempom rado cu to uciniti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A nervoze na forumu jbte hahaha...
Lose igramo, al je li to razlog da se ovako vrijedjaju igraci FKS koji imaju 8bodova prednosti u odnosu na drugog.. igramo i kup...
Boze sacuvaj kakvi smo mi to navijaci

Lose igramo, al je li to razlog da se ovako vrijedjaju igraci FKS koji imaju 8bodova prednosti u odnosu na drugog.. igramo i kup...
Boze sacuvaj kakvi smo mi to navijaci
Hebib nije i nikada neće biti bek, defanziva mu je 0.
Svaki njihov napad ide lijevo na Eliomara, skontali ljudi gdje smo ranjivi.
Ovaj debil ispada ko iz tramvaja, i pravi pritisak na naše stopere.
Da se ne lažemo, Kovačević je kikser i samo je puka sreća što nas nije koštao bodova dosad.
U napadu smo jalovi.
Svaki njihov napad ide lijevo na Eliomara, skontali ljudi gdje smo ranjivi.
Ovaj debil ispada ko iz tramvaja, i pravi pritisak na naše stopere.
Da se ne lažemo, Kovačević je kikser i samo je puka sreća što nas nije koštao bodova dosad.
U napadu smo jalovi.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Husref prenio **** mentalitet na igrače.Imamo prednost što imamo sreće više nego znanja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Idemo dalje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jest eto prije smo oh derali tamo
Buraz realan treba biti i reči da je loše. Rezultat zasad je ok, ali muda samo fale. To nam treba 2, 3 akcije da im ga uvalimo i ćao ba.TamniVilajet je napisao/la:Samo pljuvaci i navijaci zeljescara ce reci da nam je igra losa
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], mohz1987, nedimmmm1337, Proximic, teamnorth1989 i 60 gostiju.