FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Namjerno. Koliko Rahman ima žutih?sonpenn je napisao/la:Nihad propusta Krupu, 3 zuta.
ZZ
Mislim da mi premalo koristimo sve ovo pozitivno ove sezone za hajcanje i sprdanje komsiluka.
Oni da imaju ovakvu sezonu hodali bi ko pauni, ne bi se od njih moglo zivjeti, mi u nekom grcu, ko da nas je strah zbog prethodnih sezona.
Treba ih handriti životom, samo zbog bezobrazluka kojeg nemaju cim opravdati.
Oni da imaju ovakvu sezonu hodali bi ko pauni, ne bi se od njih moglo zivjeti, mi u nekom grcu, ko da nas je strah zbog prethodnih sezona.
Treba ih handriti životom, samo zbog bezobrazluka kojeg nemaju cim opravdati.
JURIŠ
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Neymar11 je napisao/la:Komsije izvinite na upadu al cestitke na zasluzenoj titulu, Bili ste najbolja ekipa, husref vam je to sve poslozio kako treba zacrzan igracki kadar promocija par igraca prekucali ste ligu treba bit posten pa priznat. sretno u LP ,neka se zavrsila vladivna Zrinje i hDZ..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Namjerno, kad je dobio zuti umro od smjehasonpenn je napisao/la:Nihad propusta Krupu, 3 zuta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala komsija , ne moramo se voljeti , ali postovati da. Ipak dijelimo Seher.svrakino1921 je napisao/la:Cestitke na tituli
Hajd sad i kup
Za Mortema dupla kruna
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Zahvaljujući slabim posjetama upoznao sam svu raju na Istoku, barem ono malo šake jada što dolazi.skoroalen je napisao/la:Aha, iste dvije milje kao do sad. Počeo sam selame nazivat kad dođem na tribinu, k'o da na čas dolaziš u školi, isti ljudi na istim mjestima sjede.MortemHz je napisao/la:Hoćemo li sad početi dolaziti na utakmice?
@Samozdravlje ma znam ja Panteliju, nije moja opaska bila zlonamjerna.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Steta sto jos neko ocistio kartone al nema vezesonpenn je napisao/la:Nihad propusta Krupu, 3 zuta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala brateNeymar11 je napisao/la:Komsije izvinite na upadu al cestitke na zasluzenoj titulu, Bili ste najbolja ekipa, husref vam je to sve poslozio kako treba zacrzan igracki kadar promocija par igraca prekucali ste ligu treba bit posten pa priznat. sretno u LP ,neka se zavrsila vladivna Zrinje i hDZ..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eto nas protiv Zrinje drugo kolo, ako bude suncano i bez kiseMortemHz je napisao/la:Hoćemo li sad početi dolaziti na utakmice?
Jeli ovo isti forum k'o onaj iz prvog poluvrmena?
Moze li se titula proslaviti kod komsija, valjalo bi
Moze li se titula proslaviti kod komsija, valjalo bi
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
U zadnjem kolu organizovat na Koševu gledanje utakmice za sve one koji ne mognu u Gabelu, u tom sačekat iftar pa svi skupa pred vječnu vatru da se dočekaju momci. Da li bi se moglo nešta slično organizovat?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moram pohvaliti Bekića, zamijenio je Pidru jako dobro.
Mujakić dobio namjerno žuti, tačno se vidjelo da je to htio. Neka je, daj Husrefe Šofranca protiv Krupe, žao mi momka svega mi.
Mujakić dobio namjerno žuti, tačno se vidjelo da je to htio. Neka je, daj Husrefe Šofranca protiv Krupe, žao mi momka svega mi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nista ljudi uzivajte u titulu mi mozemo bit gradski rivali volit se il nevolitl al.. treba rec i priznat kapa do poda jer nakon onakog debakla protiv bolje Atalnte zadrzali ste igracki kadar doveli par igraca je po meni za svaki respeckt,, mi bi se rasuli ko cecenija... uzivajte u titulu slavite imate bogami razloga.. jos jednom cestitkeMortemHz je napisao/la:Hvala brateNeymar11 je napisao/la:Komsije izvinite na upadu al cestitke na zasluzenoj titulu, Bili ste najbolja ekipa, husref vam je to sve poslozio kako treba zacrzan igracki kadar promocija par igraca prekucali ste ligu treba bit posten pa priznat. sretno u LP ,neka se zavrsila vladivna Zrinje i hDZ..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Titulu slaviti u 5. kolu doigravanja. Do tada maksimalno ozbiljno. Ova pobjeda ima smisla samo sa pobjedom nad Krupom i Zrinjskim na Kosevu. ABd ako to uvezemo, onda definitivno sno prvaci.
Mislim da Horde pokrenu neku akciju sa par transova po gradu i neki klip da se napravi da bi to najviše naložilo raju.
Za ove koji ničim nisu zadovoljni.. Kaže Rahmanović umorno djeluje treba ga odmoriti. Izađu sastavi odma kuknjava zašto Halilović....
Za ove koji ničim nisu zadovoljni.. Kaže Rahmanović umorno djeluje treba ga odmoriti. Izađu sastavi odma kuknjava zašto Halilović....
4.10.2009.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni ljepše preko streama.MortemHz je napisao/la:Hoćemo li sad početi dolaziti na utakmice?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Toplo guzi jbgAlfredNobel je napisao/la:Meni ljepše preko streama.MortemHz je napisao/la:Hoćemo li sad početi dolaziti na utakmice?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ogromne zasluge tu idu Emiru Hadzicu u vezi zadrzavanja igraca. Hvala i sretno u nastavku sezone. Bas korektan komentarNeymar11 je napisao/la:Nista ljudi uzivajte u titulu mi mozemo bit gradski rivali volit se il nevolitl al.. treba rec i priznat kapa do poda jer nakon onakog debakla protiv bolje Atalnte zadrzali ste igracki kadar doveli par igraca je po meni za svaki respeckt,, mi bi se rasuli ko cecenija... uzivajte u titulu slavite imate bogami razloga.. jos jednom cestitkeMortemHz je napisao/la:Hvala brateNeymar11 je napisao/la:Komsije izvinite na upadu al cestitke na zasluzenoj titulu, Bili ste najbolja ekipa, husref vam je to sve poslozio kako treba zacrzan igracki kadar promocija par igraca prekucali ste ligu treba bit posten pa priznat. sretno u LP ,neka se zavrsila vladivna Zrinje i hDZ..
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Joj svi redom bi nam trebali špalir pravit. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, DoktorXabaras, hansbosna, nedimmmm1337, plisek i 83 gosta.