FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Nema lucia, pa cemu se bas dsada nadati , jao tuge, nema klose-a, lucia, ko je sljedeci toni ili ribery.
RiberyRz88 je napisao/la:Nema lucia, pa cemu se bas dsada nadati , jao tuge, nema klose-a, lucia, ko je sljedeci toni ili ribery.
"Uoči dvoboja s Barcelonom Bayern ima određenih problema s ozljedama te tako prijeti opasnost da dvoboj propuste Franck Ribery (gležanj), Philipp Lahm (list) i Lucio (aduktor)."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma sprdacina ce bit igrao ribery il neigrao...
Ma vidite da i oni sami znaju da nema neke sanse da osvoje Ligu prvaka, pa hajd` bar da probamo da uzmemo tacnu(citaj titulu njemacke)!miky_hz je napisao/la:RiberyRz88 je napisao/la:Nema lucia, pa cemu se bas dsada nadati , jao tuge, nema klose-a, lucia, ko je sljedeci toni ili ribery.![]()
"Uoči dvoboja s Barcelonom Bayern ima određenih problema s ozljedama te tako prijeti opasnost da dvoboj propuste Franck Ribery (gležanj), Philipp Lahm (list) i Lucio (aduktor)."
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Nema veze , zaista nema ovo veze sve, siguran sam da bi bilo skoro ravnopravni da igra klose mislim da nam igra citava ekipa, bez klose-a je bezze sve to, a jos lucio, ahh tuge.
Iskreno saučešće svim navijačima Bayerna, momci, budite jaki, još koja neprespavana noć i biće kao da niste primili petardu
Što se tiče dvomeča sa Barsom,heh,nemojte samo ponoviti "la petardu", i to je uspijeh, slavite do zore
Što se tiče dvomeča sa Barsom,heh,nemojte samo ponoviti "la petardu", i to je uspijeh, slavite do zore
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Evo Van Buyten nije otputovao sa ekipom u Barcelonu...
Znaci dva stopera ce vam biti Breno i Demichelis
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
auuuuu bice la petarda
Gora vijest me nije mogla docekati. Stvarno me Van Buyten nervira sa svojim "psihickim" problemima, mislim razumijem da mu je tesko, ali srecom stari mu je ziv, sve je u redu, nek pocne vise igrati. Kad se samo sjetim Lamparda, mati mu umrla, 2-3 dana kasnije on na terenu.miky_hz je napisao/la:Evo Van Buyten nije otputovao sa ekipom u Barcelonu...
Razumi covjeka, znas kako mu tesko, pa nece da ga napusti, mozda opet pokusa, nemoj biti okrutan radi j........ utakmice, neka izgubimo 100:0 koga briga, prije svega treba mislite na ljude pa tek na igru, ionako da igram sa punim sastavom pobjedili bismo sigurno, ali ovako nemamo sanse, ovo je isto ko onda sa cheloseom, kada nismo imali napadaca u gostima, da jesmo oderali bismo ih ko zeceve.
Rekoh razmijem ga,i nisam okrutan. Van Buyten je u Minhenu, nije vise sa starim a u Barcelonu nije putovao iz samo njemu znanih razloga.Rz88 je napisao/la:Razumi covjeka, znas kako mu tesko, pa nece da ga napusti, mozda opet pokusa, nemoj biti okrutan radi j........ utakmice, neka izgubimo 100:0 koga briga, prije svega treba mislite na ljude pa tek na igru, ionako da igram sa punim sastavom pobjedili bismo sigurno, ali ovako nemamo sanse, ovo je isto ko onda sa cheloseom, kada nismo imali napadaca u gostima, da jesmo oderali bismo ih ko zeceve.
Ne trazi unaprijed razloge za poraz u neigranju igraca...sjeti se da si odma nakon izvlacenja rekao kako nemate sansi...da cete bukvalno ponizeni biti,sada vec trazis ispriku u tome sto neigraju ti igraci...nevalja to 
miky_hz je napisao/la:Ne trazi unaprijed razloge za poraz u neigranju igraca...sjeti se da si odma nakon izvlacenja rekao kako nemate sansi...da cete bukvalno ponizeni biti,sada vec trazis ispriku u tome sto neigraju ti igraci...nevalja to
rekao jesam jer se i onda znalo da nece igrati klose, napadacki dvojac nam je ubitacan a za barcu posebno jkaki glavom a odbrana barce po zraku je kritcna, milito 178cm, puyol, 176cm.
To je to. Nasa sansa mogu biti iskljucivo prekidi, mada smo i tu oslabljeni jer nema Klosea, ali Toni je dobar sto se toga tice. Pored toga, Bayern treba svoju sansu traziti tamo gdje je on najjaci, a to je ona veza Lahm-Ze- Ribery. Sto je jos bolje, to je strana gdje igraju Messi i Alves, koji su jako dobri u fazi napada, ali im pocesto "skripi" u odbrani. Dobro je i to sto Messi igra na onoj stani gdje je Lahm, pa se toliko i ne brinem njegovih majstorija (ne daj Boze Messi vs Lell hahahaRz88 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ne trazi unaprijed razloge za poraz u neigranju igraca...sjeti se da si odma nakon izvlacenja rekao kako nemate sansi...da cete bukvalno ponizeni biti,sada vec trazis ispriku u tome sto neigraju ti igraci...nevalja to
rekao jesam jer se i onda znalo da nece igrati klose, napadacki dvojac nam je ubitacan a za barcu posebno jkaki glavom a odbrana barce po zraku je kritcna, milito 178cm, puyol, 176cm.
tesko da ce bayern nesto dobro uraditi, u subotu su bili unisteni, ne znam ni jesu li se oporavili od tog poraza, barsa igra u dobroj formi, ali fudbal je nepredvidviva igra tako da se svasta moze desiti
Sinoc na txt-u DSF-a prenjeli su izjavu Guardiole da ga upravo brine to sto je Bayern izgubio sa tolikom razlikom, da im to ne bude dodatni moziv da stisnu zube i odigraju u inat!agan je napisao/la:tesko da ce bayern nesto dobro uraditi, u subotu su bili unisteni, ne znam ni jesu li se oporavili od tog poraza, barsa igra u dobroj formi, ali fudbal je nepredvidviva igra tako da se svasta moze desiti
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ne znam, sve sto se blizi tekma skontam da smo jaki da igramo u punom sastavu, ali sta ces, moramo kako god, biti ce svasta ali pokazimo da je bayern najjaci kada ostali misle da je najslabiji.
Mati mu umrla ovom je otac jos ziv ali sa mogucnosti da opet proba da oduzme sebi zivot.ribery je napisao/la:Gora vijest me nije mogla docekati. Stvarno me Van Buyten nervira sa svojim "psihickim" problemima, mislim razumijem da mu je tesko, ali srecom stari mu je ziv, sve je u redu, nek pocne vise igrati. Kad se samo sjetim Lamparda, mati mu umrla, 2-3 dana kasnije on na terenu.miky_hz je napisao/la:Evo Van Buyten nije otputovao sa ekipom u Barcelonu...
Ja Van Buytenu samo mogu dati jedan veliki plus kao covijeku i paznji prema svojim roditeljima
Veliki RESPEKT.
Plus sto je pomogao i BIH repci jer bi bilo guravije da je igrao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bayern je rijetko kad bio ovakav autsajder kao u predstojecem mecu protiv Barcelone. Dali cemu ova uloga odgovarati, ostaje da se vidi.
Ali jedno je sigurno, Guardioli bas ne odgovara sto je Bayern u Bundesligi dozivio fijasko, oglasio se i slavni Krojf, rekavsi da bi volio da je Bayern dosao "rasirenih prsa" na Camp Nou.
U uporedbi igraca dva tima, po nekim analizama samo je Lahm od nasih igraca ispred Barsinog lijevog beka , a sve ostalo je na strani Barcelone.
"Teatar" i razdijeljena misljenja ponovo u Bayernu, Rumenige jaca ledja Klinsmanu, Beckenbauer kaze da su na kraju sezone, sve opcije otvorene i sto se tice samog Klinsmana...i njega je jako pogodilo nacin na koji je Bayern dozivio blamazu protiv Wolfova i pogotovo Grafite-ov gol!
Van Buyten nije ostao u Minhenu, nego je danas ponovo otputovao za Belgiju. Bez njega, Lucia, Klosea, sa rovitim Riberyem i Lahmom bice senzacija izvuci povoljan rezultat protiv ovakve Barse, Altintop bi trebao biti na klupi.
Ali...uvijek ima ono "ali", Valdes je rupa, doduse ne tolika kakav je bio na pocetku, tvrda presing igra, cekanje kontre i evt. prvi zabiti gol, onda je sve moguce.
Samo jos da Lell i Ottl nisu u kadru, muka mi je vise od njih!
NAPRIJED BAYERN!!!
Ali jedno je sigurno, Guardioli bas ne odgovara sto je Bayern u Bundesligi dozivio fijasko, oglasio se i slavni Krojf, rekavsi da bi volio da je Bayern dosao "rasirenih prsa" na Camp Nou.
U uporedbi igraca dva tima, po nekim analizama samo je Lahm od nasih igraca ispred Barsinog lijevog beka , a sve ostalo je na strani Barcelone.
"Teatar" i razdijeljena misljenja ponovo u Bayernu, Rumenige jaca ledja Klinsmanu, Beckenbauer kaze da su na kraju sezone, sve opcije otvorene i sto se tice samog Klinsmana...i njega je jako pogodilo nacin na koji je Bayern dozivio blamazu protiv Wolfova i pogotovo Grafite-ov gol!
Van Buyten nije ostao u Minhenu, nego je danas ponovo otputovao za Belgiju. Bez njega, Lucia, Klosea, sa rovitim Riberyem i Lahmom bice senzacija izvuci povoljan rezultat protiv ovakve Barse, Altintop bi trebao biti na klupi.
Ali...uvijek ima ono "ali", Valdes je rupa, doduse ne tolika kakav je bio na pocetku, tvrda presing igra, cekanje kontre i evt. prvi zabiti gol, onda je sve moguce.
Samo jos da Lell i Ottl nisu u kadru, muka mi je vise od njih!
NAPRIJED BAYERN!!!
Vom Jäger zum Gejagten
- antipolitikaa
- Kontakt:
Realno Barca dobiva tu utakmicu sa par golova razlike,Bayern nema losu momcad koliko je trener Klinsman nikakav,covjek toliko djeluje zunjeno i nekad ne zna sto da ucini,kakvu taktiku da povuce i naravno nakon toga Bayern se raspada...Vođa nikad ne smije pokazat slabost a Klinsi nije vođa a nije ni bogzna kakav trener.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.