FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nego koja je najveca razlika na kraju bila izmedju prvog i drugog, jbt koja dominacija, 3-o plasiranoj ekipi bjezimo 20 poena
HUSREF MUSEMIC dokazao jos jednom da je prekucao igricu
HUSREF MUSEMIC dokazao jos jednom da je prekucao igricu
Boga mi kako Bekic igra ove utakmice, tesko ce Pidro vratiti poziciju. Ali neka konkurencije, zato i jesmo daleko najjaca ekipa u ligi. To je ta sirina koja pravi razliku.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kako cu aBd kao specijal iskopati sve postove s pocetka sezone o Husrefu, Hadzicu, Tataru, Velkoskom itd... rijetki si bili postedjeni, i rijetki su se suzdrzavali pljuvanja i ismijavanja.
Brodo bjela zemlja zrak
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne smrzavam se, a i pomognem voljenom BH Telecomu plaćanjem streama. Divota.MortemHz je napisao/la:Toplo guzi jbgAlfredNobel je napisao/la:Meni ljepše preko streama.MortemHz je napisao/la:Hoćemo li sad početi dolaziti na utakmice?
Joj jesam sretan šta je ovo ovako, jedva čekam srijedu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jeste upratili komentar izeta brata hajrovica hahhha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta kažePantelija je napisao/la:Jeste upratili komentar izeta brata hajrovica hahhha
Od danas Sarajevo i Dinamo definitivno prvaci ... i one neke smajlije slavljaMortemHz je napisao/la:Šta kažePantelija je napisao/la:Jeste upratili komentar izeta brata hajrovica hahhha
Na nasoj zvanicnoj, nije na svom profilu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još 33 boda u igri jbtPantelija je napisao/la:Od danas Sarajevo i Dinamo definitivno prvaci ... i one neke smajlije slavljaMortemHz je napisao/la:Šta kažePantelija je napisao/la:Jeste upratili komentar izeta brata hajrovica hahhha
Na zvanicnoj... brat... ma trpa nam sePantelija je napisao/la:Od danas Sarajevo i Dinamo definitivno prvaci ... i one neke smajlije slavljaMortemHz je napisao/la:Šta kažePantelija je napisao/la:Jeste upratili komentar izeta brata hajrovica hahhha
Na nasoj zvanicnoj, nije na svom profilunego na komentarima poslije pobjede
To sam ja skoro izvuk'o, doduše od prošle sezone. Džaba, nigdje goreg navijača nego pitara. Prvi smo u komentarisanju svega a na Koševu raje k'o zubarskih ordinacija u Švrakinom.revolt je napisao/la:Kako cu aBd kao specijal iskopati sve postove s pocetka sezone o Husrefu, Hadzicu, Tataru, Velkoskom itd... rijetki si bili postedjeni, i rijetki su se suzdrzavali pljuvanja i ismijavanja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A hoce je odrijesiti budi siguran u to...Konzerva je napisao/la:Ako Vijetnamac odrijesi kesu , niko to vise nece moci zaustaviti....
Plus sto ne postujemo svoje.skoroalen je napisao/la:To sam ja skoro izvuk'o, doduše od prošle sezone. Džaba, nigdje goreg navijača nego pitara. Prvi smo u komentarisanju svega a na Koševu raje k'o zubarskih ordinacija u Švrakinom.revolt je napisao/la:Kako cu aBd kao specijal iskopati sve postove s pocetka sezone o Husrefu, Hadzicu, Tataru, Velkoskom itd... rijetki si bili postedjeni, i rijetki su se suzdrzavali pljuvanja i ismijavanja.
Nadam se da je sad nekima samoprozvsnim ekspertima Husref legend kluba. No da ne crnjacimo bezveze. Samo ozbikjno do kraja. Ako nam se poslozi sve mozemo protiv Slobode opet na Kosevu proslaviti titulu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
HahahahahahaFrancescoTotti je napisao/la:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ja sam za to da se ne mijenja dobitna kombinacijaAlfredNobel je napisao/la:Meni ljepše preko streama.MortemHz je napisao/la:Hoćemo li sad početi dolaziti na utakmice?
cestike husrefu i momcima samo ovako nastaviti bice dupla kruna.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Hvala roditeljima, a posebno dedi koji me na prvu tekmu odveo ko malisanaRahma je napisao/la:Prelijepo je biti navijač Sarajeva!
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bajroni, bordobijelisampion, Hajdeee, misstianopenaldo i 48 gostiju.