PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Oplodnja škutorske nejači
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Brt oni uživaju u tomeBeton je napisao/la:Oplodnja škutorske nejači
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Danas je bila i predigraOsim13 je napisao/la:Brt oni uživaju u tomeBeton je napisao/la:Oplodnja škutorske nejači
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sisaj podrinjac <3VolimTz je napisao/la:Hajde što lažeš čovjeka ali što lažeš sebe.dvokorak je napisao/la: Hodali ste po Ircu a ne po gradu.
Edit : Je li sunčano u Višegradu ?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Visi drot mozda i inspektor nije prvi put da navlaci ljude na tanak led raspitaj se kod zeljovaca sa stazom na forumu sve ce ti recisviunapad1010 je napisao/la:Muhoni ko vam je ovaj muflon kongrate?
- MocMahale444
Neko ga studirakoka je napisao/la:Visi drot mozda i inspektor nije prvi put da navlaci ljude na tanak led raspitaj se kod zeljovaca sa stazom na forumu sve ce ti recisviunapad1010 je napisao/la:Muhoni ko vam je ovaj muflon kongrate?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
"SENADE ODJ.EBI I UPRAVU POVEDI"!", stoji u saopštenju Fukara.
Jel to nestalo u Mujketa para za stipendiranje
- MocMahale444
Osim13 je napisao/la:"SENADE ODJ.EBI I UPRAVU POVEDI"!", stoji u saopštenju Fukara.
![]()
![]()
Koji je razlog sto te Svrakino proziva.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mislim da ligu treba prekinuti,ili dodjeliti Sarajevu status specijalnog posmatraca...Jer ovo je vec nehumana dominicija,nesto kao Đokovic nad ostalim protivnicima na AO...
Razlika u kvaliteti je ipak prevelika pa i za ovakvu ligu kakva je nasa...
Nekako je jadno gledati ove tekme a znas unaprijed sta ce se desiti...
Ne znam ,ali djeluje bas nehumano...
Razlika u kvaliteti je ipak prevelika pa i za ovakvu ligu kakva je nasa...
Nekako je jadno gledati ove tekme a znas unaprijed sta ce se desiti...
Ne znam ,ali djeluje bas nehumano...
Niđe ih nije bilo do ove sezone i to odma preraslo ligu 
@muha pojma nemm
@muha pojma nemm
Hjao kad CapajeBo nastavi dominirati u pretkolu pretkola protiv visestrukog prvaka Kirgistana i isprangija ih u dvomecu 1:0 na penale. 
? ? <3
Prangijati kao što smo prangijali srpsku nejačdvokorak je napisao/la:Hjao kad CapajeBo nastavi dominirati u pretkolu pretkola protiv visestrukog prvaka Kirgistana i isprangija ih u dvomecu 1:0 na penale.
Jesi vidio kakve korake pravimo...Osim13 je napisao/la:Niđe ih nije bilo do ove sezone i to odma preraslo ligu
@muha pojma nemm
Bičuj ih Senčo!Osim13 je napisao/la:"SENADE ODJ.EBI I UPRAVU POVEDI"!", stoji u saopštenju Fukara.
![]()
![]()
Pročitao sam. Šta da kažem... Ističu da su BiH prošli uzduž i poprijeko u dvije godine druge lige, a jučer sam im gledao korteo, to su djeca od 15-16 godina... Dakle, tada nisu znali ni hodati i oni su sad kao navijači...Ja sam predsjednik Slobode, najstarijeg kluba u državi koji ima tradiciju i koji toliko dugo uveseljava onaj obični narod", kazao je Mujkanović, te dodao.
ulaze besplatno na utakmice, a platimo im put na gostovanja. U Gabeli npr. nije bio nijedan, pa to se Slobodi nikada nije desilo. Nijedan navijač...Jedino sada kada grupu vode ti ljudi", dodao je Mujkanović.
Koje pisanje

ulaze besplatno na utakmice, a platimo im put na gostovanja. U Gabeli npr. nije bio nijedan, pa to se Slobodi nikada nije desilo. Nijedan navijač...Jedino sada kada grupu vode ti ljudi", dodao je Mujkanović.
Koje pisanje
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 mar 2019, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To neka vasa interna borba? Tjerate bivsu upravu ili sta?Beton je napisao/la:Prangijati kao što smo prangijali srpsku nejačdvokorak je napisao/la:Hjao kad CapajeBo nastavi dominirati u pretkolu pretkola protiv visestrukog prvaka Kirgistana i isprangija ih u dvomecu 1:0 na penale.
? ? <3
I Mujke mi počinje rast u očima, čim ga hejtaju znači da je dobar insan!Beton je napisao/la:Bičuj ih Senčo!Osim13 je napisao/la:"SENADE ODJ.EBI I UPRAVU POVEDI"!", stoji u saopštenju Fukara.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

po