BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Kad je sutra press? Za veliko iznenadjenje savez nije najavio na svoj web-stranici u koliko je sati.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki spisak igrača za susrete protiv Armenije i Grčke će objaviti 11. marta.Goalgetter je napisao/la:Kad je sutra press? Za veliko iznenadjenje savez nije najavio na svoj web-stranici u koliko je sati.
Prosinečki će spisak objaviti u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine s početkom u 11 sati, a Zmajevi će se okupiti 18. marta u hotelu "Austria&Bosnia" na Ilidži.
Druga informacija: Press-konferencija na kojoj će selektori A reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki i U-21 Vinko Marinović objaviti imena igrača za predstojeće utakmice, bit će održana u ponedjeljak, 11. marta u 11.30 sati u prostorijama NSBiH u Sarajevu.
Ko zna.. tu je to u pola sata

Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 10 mar 2019, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Goalgetter
- Kontakt:
Zahvaljujem @Haviere.
Bice zanimljivo na pressi, posto ni Hajrovic nije dobio poziva izgleda, vidjecemo.
Bice zanimljivo na pressi, posto ni Hajrovic nije dobio poziva izgleda, vidjecemo.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Hajrovic nije dobio poziv to ce on vjerovatno i bez pitanja objasniti zbog povrede i da racuna na njega
Begovic ce biti zanimljivije, rekao je da ce sutra pojasniti to, a kaze da neigranje nije samo razlog. Vjerovatno odnos prema reprezentaciji nije bio kakav se ocekivao
Begovic ce biti zanimljivije, rekao je da ce sutra pojasniti to, a kaze da neigranje nije samo razlog. Vjerovatno odnos prema reprezentaciji nije bio kakav se ocekivao
Pa dobro za Hajrovića mu se ne može ni prigovoriti, ako je istina da je povrijeđen i da neće igrati ni u revanšu protiv Benfice (što vjerovatno znači da ga neće trošiti ni za idući vikend u ligi, čak i ako bude spreman) onda bi meč protiv Armenije dočekao sa mjesec dana neigranja fudbala nikako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne sviđa mi se ovo oko Begovića, mislim da nije zaslužio d ase tek tako otpiše iz repke. Do sad sam 100x rekao šta mislim o prvom problemu između Begovića i Prosinečkog. Ali da sačekamo sutra press i čujemo objašnjenje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ako ima još neki razlog zbog kojeg ga ne zove (pored toga što ne brani u klubu), a Prosinečki kaže da ima onda je najvjerovatnije sam Begović rekao da ga ni ne zove ako će grijati klupu.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ma Begović ponovo glumi mangupa, svakako mu nije prvi put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pravi razlog je taj sto sam ja izrazio zelju da imam begovica u timu pa mi robi rado prepustio, eto ne mogodoh cekat izvini robi
Zarathustra
Ne trebaju nam persone poput igrača br. 1 da samo unose nemir u svlačionici. Bravo Robi!! 11!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prroblem je što lošiji golman stilom igre više odgovara. Barca je godinama držala Veldesa zbog pas igreUnofficialpage je napisao/la:Ne sviđa mi se ovo oko Begovića, mislim da nije zaslužio d ase tek tako otpiše iz repke. Do sad sam 100x rekao šta mislim o prvom problemu između Begovića i Prosinečkog. Ali da sačekamo sutra press i čujemo objašnjenje.

Ono što je sigurno da će nakon prvog kiksa, javnost odmah isticati to što Asmir nije branio i to navesti kao možda i ključni razlog. Dok ide sve po loju, neće biti problema.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I pored toga, nije ni Begovic aman pet klasa bolji golman od Sehica, imao je i on itekako kikseva u repci.Mokes je napisao/la: Prroblem je što lošiji golman stilom igre više odgovara.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne posmatramo vise sportski aspekt koji niko ne moze osporiti da je Begovic nas najbolji i najkvalitetniji golman
To razuman covjek ne smije da ne potvrdi. Nemam nista protiv Sehica u prvih 11, ali na klupi Beg mora biti-sa spoetske strane
Sad sta je izmedju ne znamo
To razuman covjek ne smije da ne potvrdi. Nemam nista protiv Sehica u prvih 11, ali na klupi Beg mora biti-sa spoetske strane
Sad sta je izmedju ne znamo
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ima porodičnih problema garant.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mozda on ne zeli da ga se poziva ako ce biti na klupi?JavierBosnia je napisao/la:ali na klupi Beg mora biti-sa spoetske strane
Begovic jest bolji golman, ali za ovo sto Robi zeli igrati je Sehic KORISNIJI.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nista ja protiv Sehe nemam neka ga i na EURU akoBogdaharden je napisao/la:Mozda on ne zeli da ga se poziva ako ce biti na klupi?JavierBosnia je napisao/la:ali na klupi Beg mora biti-sa spoetske strane
Begovic jest bolji golman, ali za ovo sto Robi zeli igrati je Sehic KORISNIJI.
Ali zdrava konkurencija je bitne, ne daj boze povreda, karton..
Mislim da to da ne zeli poziv je prica za malu djecu, on je profesionalac i to je zahtjev koji se ne trazi ni na terminu.
Vidjet cemo sutra hoce li sta korisno reci na tu temu
Stvar je sto ce biti repke i poslije Robija ali mozda nece biti Asmira vise u njoj ako se sad stvari poj@bu u nepovrat ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Asmir je profesionalac u repki sve dok igra. Cim je drugi na golu taj profesionalizam prestaje. To je vec pokazao pod susicem tada.
Jedino u klubu je miran ko mali mis kad sjedi na klupi. Jer zna sta slijedi ukoliko pocne probleme praviti. Da je bolji golman od ostali nasi golmana to stoji. Ali trenutno nije u formi tako da nije smak svijeta ako bude rezerva.
Jedino u klubu je miran ko mali mis kad sjedi na klupi. Jer zna sta slijedi ukoliko pocne probleme praviti. Da je bolji golman od ostali nasi golmana to stoji. Ali trenutno nije u formi tako da nije smak svijeta ako bude rezerva.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Aha, lipicaner im se razbolio.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima porodičnih problema garant.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čini mi se da je Lončar povrijeđen, ko će upasti?
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Google Adsense [Bot], Skojevska i 23 gosta.