Izgleda kao da se najvise zalaze za zajednistvo u ekipi, pratim po insta on je tu kao najveci saljivdzija. Opcenito momak dobro igra i mislim da neprimjetno obavi najvise posla i na terenu. Definitivno on, Mujakic i Ahmet za nagradu Ismir Pintol.Samozdravlje je napisao/la:Dajdza sredi drzavljnstvo BiH Stanojevicu i ja kupujem jos jednu polugodisnjuKako gotivim tog momka
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sto bi se zadovoljip titulom, osvajamo je evo 5 godina u nizuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Istina. Bez pojačanja piši propalo. Ja se neću zadovoljiti sa titulom, ako ista ne dovede do još većeg napretka u budućnosti.Konzerva je napisao/la:Ljeto ce pokazati koliko je Vijetnamac zaista spreman uloziti za dalji napredak tima, tu ce se sve reci....jer tim mu igra kvalifikacijama za Sampion ligu i da se ne pojaca, ako se tad nece pojacati kad ce onda...to ce biti njabolji pokazatelj u kojem smjeru ide Sarajevo.
You are someone else I am still right here
Samo jedna napomena za urednike portala, vizavi zasnjeg teksta, Velkoski je kapiten a ne Mujakic.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Adukor sam sebe psuje 
pa sta konkretno moze uraditi ? - sve da ulozi 20 miliona eura u prvi tim to ti uopste ne bi bio garant grupne faze, jednostavno smo tanki sa rezultatima u evropi, samim time i koeficijentom i za nesto vise, neki iskorak treba vremena, i dominacija u domacem prvenstvu, tako da ne treba ocekivati neki spektakl jer nije realno ma kakve da su mu ambicije, ne ide nista preko nociKonzerva je napisao/la:Ljeto ce pokazati koliko je Vijetnamac zaista spreman uloziti za dalji napredak tima, tu ce se sve reci....jer tim mu igra kvalifikacijama za Sampion ligu i da se ne pojaca, ako se tad nece pojacati kad ce onda...to ce biti njabolji pokazatelj u kojem smjeru ide Sarajevo.
Pyro is not a crime !
Kako mislis da smo zadrzali Rahmanovicca? Kako mislis da je dosao ubjedljivo najaci stoper za kojeg treneri kazu da je zalutao ovdje? Meni su veca pojacanja Pidro i ova nasa djeca od nekih kvazi skupih pojacanja tako da nije sve to mjeriloKonzerva je napisao/la:Ljeto ce pokazati koliko je Vijetnamac zaista spreman uloziti za dalji napredak tima, tu ce se sve reci....jer tim mu igra kvalifikacijama za Sampion ligu i da se ne pojaca, ako se tad nece pojacati kad ce onda...to ce biti njabolji pokazatelj u kojem smjeru ide Sarajevo.
- ElCartel11
- Kontakt:
U srijedu je poslednji pokusaj Bake, da od Zrinjskog napravi neke prvake.AlfredNobel je napisao/la:Ma koga boli šta kaže, lik bitan k'o lanjski snijeg. Bolje mu je da stavi dvicu u srijedu.HeraklitMracni je napisao/la:Sta kaze na sve ovo Blaz Sliskovic ? Nesto je rekao da bolje ne prica
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 11 mar 2019, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Kako lijep osjecaj leći u krevet i pogledat tabelu.
Hvala im svima na ovome što su nam do sad priredili.
Ja volim volim volim samo tebe
Posto je broj stranaca ogranicen, nama i ostali stranci moraju biti na nivou Lazic, ako zelimo dostojno se predstaviti u Europi.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 mar 2019, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
0:4 u kupu. Nisam lud, samo sam realan. AminLaznjak je napisao/la:0:3 Nisam lud, samo sam realan
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
nukleusmember
- Kontakt:
znaju li se datumi sljedećih tekmi?
VVVBK
VVVBK
Jesam li se ja malo presao ili u onoj kup utakmici protiv Sirokog kad smo pobijedili 0:1 pa izgubili na penale nije isto tako bilo nasih navijaca.
Ako je to tacno da me neko pogresno ne shvati al mi dole bolje igramo kad ne odu navijaci.
Ako je to tacno da me neko pogresno ne shvati al mi dole bolje igramo kad ne odu navijaci.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Volim igrace koji za sebe prije svega,raju i klub .Srcan,borben ima jos 1 god. i 3mj. trebalo bi uskoro u pohod za produzenje 25,5 god. Meni on, Rahman, Crepulja(kako sam se ogrijesio ,zvao ga Krepulja-oprosti mi),Mujakic,Ahmet,Handzic pa i Lazic su igraci koji igraju sa mudima . Ti ljudi se ne boje u Siriju otici . Naravno i svi Akademci imaju srce ko Trebevic .Zastone je napisao/la:Izgleda kao da se najvise zalaze za zajednistvo u ekipi, pratim po insta on je tu kao najveci saljivdzija. Opcenito momak dobro igra i mislim da neprimjetno obavi najvise posla i na terenu. Definitivno on, Mujakic i Ahmet za nagradu Ismir Pintol.Samozdravlje je napisao/la:Dajdza sredi drzavljnstvo BiH Stanojevicu i ja kupujem jos jednu polugodisnjuKako gotivim tog momka
![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra ranim a moro sam odgledat ponovo drugo poluvrijeme i nisam se pokajao - SAVRŠENO.
Stanojević je naš najbolji igrač u ove četri utakmice i fizički je najspremniji, trči ko navijen.
Svaka čast igračima i stručnom štabu na ovoj šetnji ligom.
Stanojević je naš najbolji igrač u ove četri utakmice i fizički je najspremniji, trči ko navijen.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Rekose da ce u trecoj godini donijeti rjesenje o stadionu , znaci aBd 3 Titule u naredne 3 godine . Nosioci i eto prilike , do tada malo urediti ekipu , Kamp i grupe garant 2022.THEC je napisao/la:pa sta konkretno moze uraditi ? - sve da ulozi 20 miliona eura u prvi tim to ti uopste ne bi bio garant grupne faze, jednostavno smo tanki sa rezultatima u evropi, samim time i koeficijentom i za nesto vise, neki iskorak treba vremena, i dominacija u domacem prvenstvu, tako da ne treba ocekivati neki spektakl jer nije realno ma kakve da su mu ambicije, ne ide nista preko nociKonzerva je napisao/la:Ljeto ce pokazati koliko je Vijetnamac zaista spreman uloziti za dalji napredak tima, tu ce se sve reci....jer tim mu igra kvalifikacijama za Sampion ligu i da se ne pojaca, ako se tad nece pojacati kad ce onda...to ce biti njabolji pokazatelj u kojem smjeru ide Sarajevo.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pametno @zagore . Prihodi su nam puno manji od rashoda , bez obzira na manje rashode za Radovca,golmana,Hodzu,Lelica(mozda 15 tKM) .zagor1987 je napisao/la:Kako mislis da smo zadrzali Rahmanovicca? Kako mislis da je dosao ubjedljivo najaci stoper za kojeg treneri kazu da je zalutao ovdje? Meni su veca pojacanja Pidro i ova nasa djeca od nekih kvazi skupih pojacanja tako da nije sve to mjeriloKonzerva je napisao/la:Ljeto ce pokazati koliko je Vijetnamac zaista spreman uloziti za dalji napredak tima, tu ce se sve reci....jer tim mu igra kvalifikacijama za Sampion ligu i da se ne pojaca, ako se tad nece pojacati kad ce onda...to ce biti njabolji pokazatelj u kojem smjeru ide Sarajevo.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sto napisah za Stanojevica , vazi i za Crepulju . 25,5 god. i ugovor jos 1 god. i 3mj.BordoSarajevo je napisao/la:Sutra ranim a moro sam odgledat ponovo drugo poluvrijeme i nisam se pokajao - SAVRŠENO.
- ElCartel11
- Kontakt:
Trebamo malo spustiti loptu, titulom bi trebao biti svako od nas zadovoljan, duplom krunom prezadovljni, a Evropu uopste ne bi smjeli razmatrati za neka rezultatska ocekivanja, jer bi trebali imati stvarno ludu, najludju srecu, da uletimo u grupe.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Istina. Bez pojačanja piši propalo. Ja se neću zadovoljiti sa titulom, ako ista ne dovede do još većeg napretka u budućnosti.Konzerva je napisao/la:Ljeto ce pokazati koliko je Vijetnamac zaista spreman uloziti za dalji napredak tima, tu ce se sve reci....jer tim mu igra kvalifikacijama za Sampion ligu i da se ne pojaca, ako se tad nece pojacati kad ce onda...to ce biti njabolji pokazatelj u kojem smjeru ide Sarajevo.
Cak i da ovaj novi vlasnik uleti sa nekom finansijskom injekcijom (u sta sumnjam sto se tice igrackog kadra) nama opet u Evropi niko nista ne moze garantovati. Jednostavno to je tamo veci nivo i svaka neuigranost ekipe i greske se skupo placaju.
Tako, da trebamo se malo spustiti, da ne bi opet bilo gnusnih psovki kad nam ekipa malo slabije odigra ovo do kraja koju tekmu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Svaka cast upravi i Hordama sto su pruzili podrsku Husrefu u najgorim i najtezim momentima.
Svaka cast Husrefu sto nam se POSTENO oduzio i sto nam je priredio ovu bajku.
Svaka cast ekipi na borbi, igri, zelji, volji.. Sto su pregazili ovu nasu PL ko niko do sad. Bez sudija, politicara, saveza, mesetarenja... Imali su strasan put, istorijski.
Svaka cast i onom sto pere dresove, nekako su ljepsi, sijaju.
Svaka cast i onoj teti sto fino obrise prostorije kluba..
Mislim da je najpostenije nagradu "Ismir Pintol" dodijeliti svim uposlenim, nebitno koju funkciju obavljaju.
PRIMJER I PONOS -- FK SARAJEVO..
Svaka cast Husrefu sto nam se POSTENO oduzio i sto nam je priredio ovu bajku.
Svaka cast ekipi na borbi, igri, zelji, volji.. Sto su pregazili ovu nasu PL ko niko do sad. Bez sudija, politicara, saveza, mesetarenja... Imali su strasan put, istorijski.
Svaka cast i onom sto pere dresove, nekako su ljepsi, sijaju.
Svaka cast i onoj teti sto fino obrise prostorije kluba..
Mislim da je najpostenije nagradu "Ismir Pintol" dodijeliti svim uposlenim, nebitno koju funkciju obavljaju.
PRIMJER I PONOS -- FK SARAJEVO..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], teamnorth1989 i 17 gostiju.