FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
i koliko znam pare su uzeli Indir i ostali narkomani koji su tad vodili grupu u propast a ne ovi momcici! ova djeca su prvu domacu utakmicu Senadu yebali mater!
Sloboda Tuzla
A ovi sad momčići kao izvlače grupu jel
ne znaju jesu li pošli il došli.. Zadnji eksces kao potvrda toga. Smiješno, ili jadno, kako god nazoveš, ne možeš pogriješit.
Zna se ko je od "Fukara" ubrao kajmak kod senada i faraona, na svoju korist, a štetu kluba koju su nanijeli.
Nek sad ispaštaju i jedni i drugi.
Slobodi bolje bez takvih svakako.
Zna se ko je od "Fukara" ubrao kajmak kod senada i faraona, na svoju korist, a štetu kluba koju su nanijeli.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovoj djeci svaka cast za trud i rad u zadnje vrijeme. Bar sto se okom moze vidjeti je to da su neka gostovanja sasvim korektno odradjena, da na domacim utakmicama postoji odredjena brojnost i to lici na nesto. Kada se vratimo nazad ne tako davno na tribini sjever nije bilo 30 ljudi da navijaju, nije bilo truda niti bilo sta drugo. Nema im se sta reci, trud se vidi, a izgleda kao i da su cisti i ne jebu zivu silu sto je pozitivno.
Samo naprijed i posteno, jedna parola ne moze pokvariti generalni utisak i zalaganje.
Samo naprijed i posteno, jedna parola ne moze pokvariti generalni utisak i zalaganje.
- RollingPaper
- Kontakt:
Jok ti je izvlacis?wobly92 je napisao/la:A ovi sad momčići kao izvlače grupu jelne znaju jesu li pošli il došli.. Zadnji eksces kao potvrda toga. Smiješno, ili jadno, kako god nazoveš, ne možeš pogriješit.
- RollingPaper
- Kontakt:
Tih 30 ljudi da nije bilo grupa bi se ugasila. Dosta ljudi ovde ne zna sta se sve radilo da bi se odrzala grupa i koliko se zivota dalo za tribinu da bi licila na nesto. Aktivirajte se malo sve vas boli kur.ac pa onda serite o momcima koji zive za grupu i klub
ako ista valja oko Slobode to su ovi momci u kopu, za par mjeseci spasili su fukare od propasti i podigli brojnost grupe! jedna losa parola ne kvari dojam, samo naprijed djeco od 14-15 godina 
Sloboda Tuzla
-
Sariel1987
- Kontakt:
a kad se sjetim onih naslova o sjajnoj atmosferi u ekipi,
proce i ova oluja kad tad
proce i ova oluja kad tad
- Probisvjet
- Kontakt:
MakabiTuzla je napisao/la:A evo i udarca sa boka, takoreci posuli kajmak na bundevaru
Kratko saopćenje povodom današnjih ispada v.d. predsjednika FK Sloboda
Obzirom da važećim Statutom FK Sloboda nisu propisani kriteriji po kojima neko od drugih nogometnih klubova postaje sportski prijatelj Slobode, smatramo da je predsjednik FK Sloboda u ostavci Senad Mujkanović današnjim saopćenjem izašao iz okvira svojih nadležnosti.
Također, moramo se osvrnuti i na večerašnju konstataciju u vezi sa za prisustvom uglednih osoba na Tušnju i zaključiti da je prije moguće da v.d. predsjednik FK Sloboda ne pripada tom krugu ljudi, te ih stoga i ne može prepoznati. A od akademika jedino g. Jasmin Imamović ne posjećuje stadion Tušanj.
a ovo neka shvati kako ko zeli "g. Jasmin Imamović " .
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima li istine da su Securitas-u duzni 25 000 maraka i da firma u subotu nije htjela obezbjeđivati utakmicu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Sariel1987
- Kontakt:
ne znam za tacnu cifru, ali da, druga je firma radila utakmicustaragarda je napisao/la:Ima li istine da su Securitas-u duzni 25 000 maraka i da firma u subotu nije htjela obezbjeđivati utakmicu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja,boli ga tuki za racune....nek je on stigo svakom loncu poklopac bit....za ovog tuljana će Šabovic postenjacina i gospodin ispastSariel1987 je napisao/la:ne znam za tacnu cifru, ali da, druga je firma radila utakmicustaragarda je napisao/la:Ima li istine da su Securitas-u duzni 25 000 maraka i da firma u subotu nije htjela obezbjeđivati utakmicu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Saopcenje skolovanih navijaca FK Sloboda
Nije najveci problem predcednik. Veci problem je onih koji su ga instalirali, a jos veci mozemo imati ako instaliraju nekoga ko ce prikriti sve njegove marifetluke, neznanje i nestrucnost.
Postavlja se pitanje ugovora vezanog za sponzorstvo njegove firme koja je na dresu. Postoji li ugovor i ako je po istom ostao duzan hoce li njegova firma biti tuzena za taj iznos?
Jos ce mnogo biti pitanja na koja nece biti odgovora ako poslije njega ne dodje neko ko ce biti neovisan i nepristrasan.
Po svemu sudeci i poslije predcednika i NJUO ce biti instaliran novi poltronski UO i nastavit ce se po starom, na isti nacin. To ne treba dopustiti.
Zbog ovakvih stvari i moguceg slijeda dogadjaja trazimo da se hitno i bez odlaganja krene sa realizacijom prijedloga UG "Prijatelji FK Sloboda",
kojeg jos jednom navodimo u cjelosti.
Nije najveci problem predcednik. Veci problem je onih koji su ga instalirali, a jos veci mozemo imati ako instaliraju nekoga ko ce prikriti sve njegove marifetluke, neznanje i nestrucnost.
Postavlja se pitanje ugovora vezanog za sponzorstvo njegove firme koja je na dresu. Postoji li ugovor i ako je po istom ostao duzan hoce li njegova firma biti tuzena za taj iznos?
Jos ce mnogo biti pitanja na koja nece biti odgovora ako poslije njega ne dodje neko ko ce biti neovisan i nepristrasan.
Po svemu sudeci i poslije predcednika i NJUO ce biti instaliran novi poltronski UO i nastavit ce se po starom, na isti nacin. To ne treba dopustiti.
Zbog ovakvih stvari i moguceg slijeda dogadjaja trazimo da se hitno i bez odlaganja krene sa realizacijom prijedloga UG "Prijatelji FK Sloboda",
kojeg jos jednom navodimo u cjelosti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Svašta je moguće, osim da mi znamo šta se dešava u plavom taboru, fulao si temu i klub za koji navijaš.staragarda je napisao/la:Ima li istine da su Securitas-u duzni 25 000 maraka i da firma u subotu nije htjela obezbjeđivati utakmicu
Ajde ne seri bezveze, vi sto ste branili sencu pravac Kikaci kad ode iz svetinje.zlatnakoka je napisao/la:Svašta je moguće, osim da mi znamo šta se dešava u plavom taboru, fulao si temu i klub za koji navijaš.staragarda je napisao/la:Ima li istine da su Securitas-u duzni 25 000 maraka i da firma u subotu nije htjela obezbjeđivati utakmicu
Pola vas je pravilo poslanika od sence, poserite se sebi usta.
mosa zlatu mosa bodaslo
-
Sariel1987
- Kontakt:
ma vecina njih nije ni sencu branila, to je najtuznije.
a ni azmira onda napadala.
vecina se nikad ni za sta nije ni pitala realno
Ma vecina se nece nikad ni pitati. Mislio sam na kritike zbog losih poteza te pravdanje istih. Nerviraju me podjele na azmirovce, bundoglavce, ove one...svi hocemo jaci klub i rezultate, a ne kao sto neko napisa meni je cejf doci na Tusanj, grickat kospe i gledat svetinju kako je trpaju...Sariel1987 je napisao/la:ma vecina njih nije ni sencu branila, to je najtuznije.
mosa zlatu mosa bodaslo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Normalno da treba braniti svaku upravu jer je to uprava Slobode. Bez podrske nema nista. Supacki je potez okrenuti ledja klubu samo ako ti se neko u klubu ne svidja, svi su prolazni. Neki uvijek kada je neka losa situacija dodju i pokusavaju progurati pricu kako je Husic ustvari bio dobar, a zabio je Slobodi noz u ledja, pobjegao u pola sezone, ostavio poreske dugove i pozajmice, usao u politiku i preuzeo drugi klub. Ne blamirajte se.
Svaku upravu Slobode koja je trenutna cu podrzati jer Sloboda bez uprave je klub koji svako zeli izbaciti u rang ispod.
Treba raditi i traziti nova rjesenja, a ne tjerati upravu bez rjesenja.
Podrzavam i nove Fukare i UG ali ne okrecem ledja nikom. A kada se necija era zavrsi tek onda cemo da vidimo sta je ostavio iza sebe i koliko nam je valjao.
Svaku upravu Slobode koja je trenutna cu podrzati jer Sloboda bez uprave je klub koji svako zeli izbaciti u rang ispod.
Treba raditi i traziti nova rjesenja, a ne tjerati upravu bez rjesenja.
Podrzavam i nove Fukare i UG ali ne okrecem ledja nikom. A kada se necija era zavrsi tek onda cemo da vidimo sta je ostavio iza sebe i koliko nam je valjao.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ne serem. Ja sam se većinom slagao sa staragarda, ali čovjek je napisao da navija za onaj klub, i to treba poštovati, kako on tako i mi.infected je napisao/la:Ajde ne seri bezveze, vi sto ste branili sencu pravac Kikaci kad ode iz svetinje.zlatnakoka je napisao/la:Svašta je moguće, osim da mi znamo šta se dešava u plavom taboru, fulao si temu i klub za koji navijaš.staragarda je napisao/la:Ima li istine da su Securitas-u duzni 25 000 maraka i da firma u subotu nije htjela obezbjeđivati utakmicu
Pola vas je pravilo poslanika od sence, poserite se sebi usta.
Ja senču branio? Nadji gdje. Jedva čekam da napusti klub, pa u kojem god pravcu taj klub krenuo.
Tuzlak treba braniti upravu koja je*e matere navijačima. Pa dopusti mu onda.
Tako je bez navijaca nema kluba . Mene cudi sta se je sportski direktor bivsi Zeljovac Denis Karic usutiofukaratz je napisao/la:ako ista valja oko Slobode to su ovi momci u kopu, za par mjeseci spasili su fukare od propasti i podigli brojnost grupe! jedna losa parola ne kvari dojam, samo naprijed djeco od 14-15 godina
-
Sariel1987
- Kontakt:
slazem se druze vecina isto to hoce, vecini su zahtjevi ug.a normalni i opravdani, vecina ne podrzava onu parolu,i tako.infected je napisao/la:Ma vecina se nece nikad ni pitati. Mislio sam na kritike zbog losih poteza te pravdanje istih. Nerviraju me podjele na azmirovce, bundoglavce, ove one...svi hocemo jaci klub i rezultate, a ne kao sto neko napisa meni je cejf doci na Tusanj, grickat kospe i gledat svetinju kako je trpaju...Sariel1987 je napisao/la:ma vecina njih nije ni sencu branila, to je najtuznije.
al dok se ne desi promjena kako u skupstini,upravi tako i u grupi dabogda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.