Nadam se da ce za derbi svi biti u formi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pobjedjujemo, a nisu nam svi igraci u pravoj formi

100% si upravu, pogledajte kad je negdje oko 20 minute Halil preso na desnu stranu, onaj brazilac je djecu pravio Hebibu, Tatar odradi strasan poso, ni u prvoj polusezoni on nije bio igrac koji ce probiti 10 puta , nego jr igrac koji se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme, isto kao i juce gdje je njegov gol prelomio tekmuPantelija je napisao/la:Total o lose rezonujete igru tatara ali eto svako ima svoje. Tatar jako puno radi na defanzivi i na uvlacenju beka medju stopere. U defanzivi je bar 4-5 puta stajao na mjestu beka, krenula akcija za prvi gol od njega, pa ga na kraju zabio... jednostavno se isticu neki drugi igraci a on odradjuje posao...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
nukleusmember
- Kontakt:
Nisu to tipovi igraca koji ce na suhim utakmicama nabiti formu. Njima trebaju jace tekme da dignu formu ko ona juce. Takav je to mentalitet. Tehnicari. Oni nisu u fazonu trkaca. Njima nakucaj ovih par suhih tekmi, oni dignu odma formu. Crepulja, Tatar, Rahman, Halilovic, Velkoski to su igraci poteza, tehnicari, kojima trebaju jace tekme da se izdignuDenchi je napisao/la: I on I rahman ali njima izgleda nije leglo ovo tempiranje forme uopste...
Ovo su individualni slucajeviStroj1946 je napisao/la:Nisu to tipovi igraca koji ce na suhim utakmicama nabiti formu. Njima trebaju jace tekme da dignu formu ko ona juce. Takav je to mentalitet. Tehnicari. Oni nisu u fazonu trkaca. Njima nakucaj ovih par suhih tekmi, oni dignu odma formu. Crepulja, Tatar, Rahman, Halilovic, Velkoski to su igraci poteza, tehnicari, kojima trebaju jace tekme da se izdignuDenchi je napisao/la: I on I rahman ali njima izgleda nije leglo ovo tempiranje forme uopste...
Halil,sisic, crepulja su u solidnoj formi bgm pa I Velkoski je na nivou....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U finoj su formi, pogotovo Sisic, treba malo vise utakmica da igra, da se iskoristi dok ga drzi. Meni je Velskoski drag, al i dalje sam misljenja da je kocnicar veliki, spor, klasicni balkasnki igrac, s potezom viska, iako zna rijesiti nekad utakmicu potezom kao u Tuzli sto je. Stanojevic isto, previse drzi loptu u nogama kao vezni, usporava igru i vrti se oko nje oko nje, ono wtf. Dodaj je odma do sebe i cao. Zato je Aduka bio babo, odma je pruzi nema valjanja. Moraju brze igrati, vidjelo se juce u drugom, u brzinu vise odma druga prica. Ne ko u prvom.Denchi je napisao/la:Ovo su individualni slucajeviStroj1946 je napisao/la:Nisu to tipovi igraca koji ce na suhim utakmicama nabiti formu. Njima trebaju jace tekme da dignu formu ko ona juce. Takav je to mentalitet. Tehnicari. Oni nisu u fazonu trkaca. Njima nakucaj ovih par suhih tekmi, oni dignu odma formu. Crepulja, Tatar, Rahman, Halilovic, Velkoski to su igraci poteza, tehnicari, kojima trebaju jace tekme da se izdignuDenchi je napisao/la: I on I rahman ali njima izgleda nije leglo ovo tempiranje forme uopste...

Citam da je glupko najtrazeniji na fb u zadnja 3 dana.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Imao je finu kontru kad su mu pogresno svirali ofsajd, lijepo je gurnuo za Bekica kod prvog gola, ima kapitena dosta u svakoj akciji...trci, trudi se, vreba greske, ja sam mu bio kriticar ali me je skroz demantovao jer radi sve sto nikad nije I napokon igra srcem na terenu..zabija iako ima tu I penala al treba I to dati...juce su Stanoje I Crepulja tako dobro, hladno, rutinski odigrali to Aduka ne bi mogao, jer su se ova dvojica odlicno uigrali...i davali lopte u oba smjera, u jednom momentu su stajali na poziciji bekova skroz po stranama...i razigravali...a bekovi su prosli naprijed...odlicno komuniciraju I suradjuju I sa stoperima...sredina nam je odlicna, bokovi su bas glavobolja postali I bekovi I krila...da imamo Fanima I Eliomara na krilima, sve bi gorilo...mada I ovako smo solidni...Stroj1946 je napisao/la:U finoj su formi, pogotovo Sisic, treba malo vise utakmica da igra, da se iskoristi dok ga drzi. Meni je Velskoski drag, al i dalje sam misljenja da je kocnicar veliki, spor, klasicni balkasnki igrac, s potezom viska, iako zna rijesiti nekad utakmicu potezom kao u Tuzli sto je. Stanojevic isto, previse drzi loptu u nogama kao vezni, usporava igru i vrti se oko nje oko nje, ono wtf. Dodaj je odma do sebe i cao. Zato je Aduka bio babo, odma je pruzi nema valjanja. Moraju brze igrati, vidjelo se juce u drugom, u brzinu vise odma druga prica. Ne ko u prvom.Denchi je napisao/la:Ovo su individualni slucajeviStroj1946 je napisao/la:
Nisu to tipovi igraca koji ce na suhim utakmicama nabiti formu. Njima trebaju jace tekme da dignu formu ko ona juce. Takav je to mentalitet. Tehnicari. Oni nisu u fazonu trkaca. Njima nakucaj ovih par suhih tekmi, oni dignu odma formu. Crepulja, Tatar, Rahman, Halilovic, Velkoski to su igraci poteza, tehnicari, kojima trebaju jace tekme da se izdignu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko nam krila imaju golova i asistencija i opet pojedinim glavobolja
Koliko smo malo golova primili zahvaljujući bekovima i opet nam i oni glavobolja.
Koliko smo malo golova primili zahvaljujući bekovima i opet nam i oni glavobolja.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
PEŠTO OBJAŠNJAVA BECHI GDJE SU POGRIJEŠILI

predajem se, necu vise

predajem se, necu vise
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jedna od najpozitivnijih stvari do sad je Mersino proljeće. Tri gola u četiri utakmice za igrača koji zadnja tri proljeća nije ukupno zabio tri gola. Odlično.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jest to bio Bekic asist za 3 gol?
Ima li igdje snimak da se pregleda, bio sam na putu samo sam na cuo rezultat na kraju tekme na nekoj stanici dok nisam naso . Kad sam cuo 0 3 a gledao sam malo kad se igrao kamenjarsko ustaski derbi. Siroki je tu negdje sa madjarima , kolko mi je drago sto smo ih zgazili sve mi je ekstra od momenta kad sam cuo rezu ,sto ti je fudbal. Vidio sa, golove , al bi volio citavu tekmu sa cejfom pregledat
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Oba hercegovacka tima imaju bolje bekove od nas, sa krilima smo tu negdje, svi imamo po jedno dobro/pravo I par opcija koje nekad budu dobre...mma_hz je napisao/la:Koliko nam krila imaju golova i asistencija i opet pojedinim glavobolja![]()
Broj primljenih golova nije po meni zasluga bekova a sigurno ne iskljucivo bekova, jer je tu golman I stoperi koji su obicno direktnije zasluzniji od bekova...mozemo pogledati kreaciju prilika/lopti s krila mada mislim da ne bi islo u prilog bekovima...
Svakako, vise nego prijatno iznenadjen njegovim ucinkom, koje je dosad bilo 1 gol na proljece...skoroalen je napisao/la:Jedna od najpozitivnijih stvari do sad je Mersino proljeće. Tri gola u četiri utakmice za igrača koji zadnja tri proljeća nije ukupno zabio tri gola. Odlično.
Eliomar ti dobar bek?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Krilo, sa losom spremom...Kamuflazn je napisao/la:Eliomar ti dobar bek?
Ali fin, brz, tehnicar...
Coric,corluka,kvesic,markovic u listici
rugasevic,stojkic,kadusic,galic u zrinjskom
Po 4 solidna beka, mi imamo 2 I po
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nemamo neku spektakularnu igru cak onda s čalom u finalu kupa dole smo bolje igrali ali ova ekipa ima pobjednicki mentalitet ima mirnocu i nevjerovatno samopouzdanje. Bravo Husrefe taldjijo

Mislim prije da je HalilovicZukanovic je napisao/la:Jest to bio Bekic asist za 3 gol?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne znam, Bekic je digao formu, imamo 4 odlicna beka, sto pokazuju i njihov ucinak u napadu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Kakav Eliomar ima da prsti na ljeto sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.