BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Šehić, Kjosevski, Pirić, Todorović, Kolašinac, Šunjić, Bičakčić, Zukanović, Ćivić, Lončar, BešiĆ, Cimirot, Pjanić, Sarić, Krunić, Zakarić, Duljević, Milošević, Gojak, Višća, Džeko, Kodro, Koljić.
-
- Kontakt:
je.bo te kjosevski, pič.ka raspala

Vala pravi menadjerski spisak ako cemo realno.
Kjosevski, Piric, Zukanovic, Saric, Kodro jos 2-3 realno su tu radi menadjera.
Kjosevski, Piric, Zukanovic, Saric, Kodro jos 2-3 realno su tu radi menadjera.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Sve ok, ali su Begovic i Hajrovic morali dobiti pozive umjesto Kjosevskog i Milosevica. Ovaj drugi je u svakoj prilici koju je dobio pokazao da od njega nikakve koristi nemamo, a Izet bi bio idealan da zamijeni Viscu zadnjih 20-30 minuta, ako se ustanovi da je Edin na terenu bio kao muha bez glave, sto se ne desava tako rijetko. Bojim se da Prosinecki na Asmiru i Izetu glumi neki autoritet, a bilo bi mu bolje da se malo udostoji i prestane lagati.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Očekuje nas kataklizma
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Najsmjesniji spisak u historiji ove reprezentacije !!! Pravi menadzerski od a do ž ! Saric koji sjedi u koreji na klupi Hahaha, kjosevski, loncar nula, kodro klupa, milosevic babin sin, civic u21 Sparte prije nastica, izigravanje begovica, ne pozivanje igraca koji su standardni u klubovima koji pruzaju svake sedmice dobre Partije vrancic, prcic, hajrovic, buric, nastic itd... jedini plus je koljic Ali njega bi pozvo i Braco hadziosmanovic jer je jedini napadac koji igra i konstantno zabija...sta kaze za begovica odlucio se za mladje hahahahha nema sta se nemoze podvalit glupim bosnji. Pravi alkos svaki dan nova laz 

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Bravo Roberte. Treniraj strogocu na najpostenijem i najkulturnijem momku u ekipi, Begovicu.
Gadi mi se procitati ovaj spisak

Gadi mi se procitati ovaj spisak

Koji je ovo put da nešto mulja u vezi Hajrovića?"Hajrović ima problema sa tetivom. Ne znam da li bi bio na spisku i da nije povrijeđen. Znam da neće igrati revanš protiv Benfike, a možda i duži period bude odsustvovao", jasan je bio Prosinečki.
Ne da ne zna, vec sigurno ne bi bio. On je pozive slao prije nego sto se Izet povrijedio.Vucevich je napisao/la:Koji je ovo put da nešto mulja u vezi Hajrovića?"Hajrović ima problema sa tetivom. Ne znam da li bi bio na spisku i da nije povrijeđen. Znam da neće igrati revanš protiv Benfike, a možda i duži period bude odsustvovao", jasan je bio Prosinečki.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Argument za nepozivanje Begovica je isto da kaze: "Pozvao sam Bajica, Kodru i Koljica prije Dzeke jer sam se odlucio za mlade snage."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Klasika za BiH, trener ne zivi od plate vec od menadzerskih igraca. Srecom ovaj put ima rezultata pa nema frke i panike.
Kada budemo imali 1-2 miliona za trenera onda ce to biti kako treba sve tj. nikad.
Kada budemo imali 1-2 miliona za trenera onda ce to biti kako treba sve tj. nikad.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 11 mar 2019, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Za Begovica mi je svejedno, sam je kriv...iako sam ga prvi uvijek vidio ispred Sehica.
Prvi put mu se nije obilo o glavu biranje utakmica (Safet Susic selektor bio), sada jeste.
Zao mi je sto nema Hajrovica, ali sada ima argument za nepozivanje.
Kodro je zasluzeno tu, a pogotovo Civic i Saric...neki to nikada nece moci razumjeti, dzaba..
Jedini koji je mozda trebao otpasti jeste Milosevic, a da Prcic bude pozvan.
Prvi put mu se nije obilo o glavu biranje utakmica (Safet Susic selektor bio), sada jeste.
Zao mi je sto nema Hajrovica, ali sada ima argument za nepozivanje.
Kodro je zasluzeno tu, a pogotovo Civic i Saric...neki to nikada nece moci razumjeti, dzaba..
Jedini koji je mozda trebao otpasti jeste Milosevic, a da Prcic bude pozvan.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 11 mar 2019, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Cekaj, jesam li ja nesto propustio ili? Po cemu je kodro zasluzio poziv?
naprijed rejal
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Najsmjesniji spisak u historiji ove reprezentacije !!! Pravi menadzerski od a do ž ! Saric koji sjedi u koreji na klupi Hahaha, kjosevski, loncar nula, kodro klupa, milosevic babin sin, civic u21 Sparte prije nastica, izigravanje begovica, ne pozivanje igraca koji su standardni u klubovima koji pruzaju svake sedmice dobre Partije vrancic, prcic, hajrovic, buric, nastic itd... jedini plus je koljic Ali njega bi pozvo i Braco hadziosmanovic jer je jedini napadac koji igra i konstantno zabija...sta kaze za begovica odlucio se za mladje hahahahha nema sta se nemoze podvalit glupim bosnji. Pravi alkos svaki dan nova laz

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Kodro zaslužio? Kad je to zadnji put zabio gol?
10ak minuta prosjecno dobija u Bilbaou,valjda bi to bio argument za njegovo pozivanjeSveti je napisao/la:Cekaj, jesam li ja nesto propustio ili? Po cemu je kodro zasluzio poziv?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Da mi je upoznati ljude sto komentarisu i pljuju svakog selektora svakog trenera i uvijek isti to pišu. Roby radi odlican posao bravo Roby samo naprijed

- JohnCleese
- Kontakt:
Britka sabljabhfanatic14 je napisao/la:Najsmjesniji spisak u historiji ove reprezentacije !!! Pravi menadzerski od a do ž ! Saric koji sjedi u koreji na klupi Hahaha, kjosevski, loncar nula, kodro klupa, milosevic babin sin, civic u21 Sparte prije nastica, izigravanje begovica, ne pozivanje igraca koji su standardni u klubovima koji pruzaju svake sedmice dobre Partije vrancic, prcic, hajrovic, buric, nastic itd... jedini plus je koljic Ali njega bi pozvo i Braco hadziosmanovic jer je jedini napadac koji igra i konstantno zabija...sta kaze za begovica odlucio se za mladje hahahahha nema sta se nemoze podvalit glupim bosnji. Pravi alkos svaki dan nova laz

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.