Eliomar karinaš teški, kakav on.Kamuflazn je napisao/la:Eliomar ti dobar bek?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kovačević, Mujakić, Pidro i Šabanović dobili poziv u U-21 repku.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nesto kontam,kad god igramo u ovoj bijeloj garnituri natrpamo kao gosti,Mladost,Krupu,Zvijezdu,Listicu...
Mislim da smo u njoj samo Slobodanku u gostima dobili sa jedan razlike...Nisam siguran,ali cini mi se...
Mislim da smo u njoj samo Slobodanku u gostima dobili sa jedan razlike...Nisam siguran,ali cini mi se...
Ja garantujem da su pidro i sabanovic najbolji bekovi lige. Nisu iskusni ali po znanju su najbolji, a tu je i bekic kada se uozbilji i shvati da nije jedini. Hebibocic je krilo koje igfa na beku i to je druga prica njemu se defanziva ne moze ni zamjeriti jer nije bek....
A ovi bekovi koje nabrajate, toliko su dobri da sa 25+ gosina igraju u pl BIH i zaostaju 10 ili 20 bodova za djecomm na beku. Danasnji fudbal trazi bekove kao pidro i saban, dosta dobri u defanzivni, afresivni, a naprijed kao krila da budu. Lahko je biti jednodimenzionalan bek, stati nazad i udarati i izbijati.
A ovi bekovi koje nabrajate, toliko su dobri da sa 25+ gosina igraju u pl BIH i zaostaju 10 ili 20 bodova za djecomm na beku. Danasnji fudbal trazi bekove kao pidro i saban, dosta dobri u defanzivni, afresivni, a naprijed kao krila da budu. Lahko je biti jednodimenzionalan bek, stati nazad i udarati i izbijati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I meni se cini da je Halilovic, strasan pasmiky_hz je napisao/la:Mislim prije da je HalilovicZukanovic je napisao/la:Jest to bio Bekic asist za 3 gol?
Ako osvojimo titulu i kup jel u Evropu ide finalista kupa.
Hvala vamharis004 je napisao/la:I meni se cini da je Halilovic, strasan pasmiky_hz je napisao/la:Mislim prije da je HalilovicZukanovic je napisao/la:Jest to bio Bekic asist za 3 gol?
Ide četvrti iz ligeamypitar je napisao/la:Ako osvojimo titulu i kup jel u Evropu ide finalista kupa.
JURIŠ
Ok hvalamidzuka je napisao/la:Ide četvrti iz ligeamypitar je napisao/la:Ako osvojimo titulu i kup jel u Evropu ide finalista kupa.
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Gledao sam Zrinjski protiv MDK i dva igraca koja su nesto pokusavala su Curjuric i Mujagic. Ostali su bili nevidljivi. Kao sto znate njih dva nemaju pravo igrati u kupu.
Sve zavisi koga ce Sliskovic izvesti protiv nas. Ako im zaustavimo Bekrica pola posla smo uradili. Nezz koliko je spreman onaj Crnogorac. Ostali mi nisu u nekoj formi.
Sve zavisi koga ce Sliskovic izvesti protiv nas. Ako im zaustavimo Bekrica pola posla smo uradili. Nezz koliko je spreman onaj Crnogorac. Ostali mi nisu u nekoj formi.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mislim da bi i rezultat 0-0 bio dobar. Treba malo izmiješati karte, startati možda sa Handžićem u napadu. Trebamo biti oprezni, ne srljati, mi imamo gol prednosti, tako da na njima je pritisak. Volio bih da im zabijemo 1 gol i onda lagano igramo, ako ne uspije onda držati rezultat 0-0.belosevic28 je napisao/la:Gledao sam Zrinjski protiv MDK i dva igraca koja su nesto pokusavala su Curjuric i Mujagic. Ostali su bili nevidljivi. Kao sto znate njih dva nemaju pravo igrati u kupu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
A sto brate s Handzicem kad nam je Ahmet pola ekipeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Mislim da bi i rezultat 0-0 bio dobar. Treba malo izmiješati karte, startati možda sa Handžićem u napadu. Trebamo biti oprezni, ne srljati, mi imamo gol prednosti, tako da na njima je pritisak. Volio bih da im zabijemo 1 gol i onda lagano igramo, ako ne uspije onda držati rezultat 0-0.belosevic28 je napisao/la:Gledao sam Zrinjski protiv MDK i dva igraca koja su nesto pokusavala su Curjuric i Mujagic. Ostali su bili nevidljivi. Kao sto znate njih dva nemaju pravo igrati u kupu.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Znaš kako, po onome što je Handžić pružio do sad ne bih volio da se osjeća zapostavljenim, generalno jako je kvalitetan igrač i volio bih više priliku da dobija. Može Ahmetović igrati i zadnjih 30-35 minuta, kad uđe onako svjež još je bolji! Sve u svemu ne pamtim da sam se sretnije osjećao nego danas na ovom forumu. Koliko je lijep osjećaj biti prvi, imati veliku prednost u odnosu na ostale. Sreća je u malim stvarima, Sarajevo život čini ljepšim!Inijesta je napisao/la:A sto brate s Handzicem kad nam je Ahmet pola ekipeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Mislim da bi i rezultat 0-0 bio dobar. Treba malo izmiješati karte, startati možda sa Handžićem u napadu. Trebamo biti oprezni, ne srljati, mi imamo gol prednosti, tako da na njima je pritisak. Volio bih da im zabijemo 1 gol i onda lagano igramo, ako ne uspije onda držati rezultat 0-0.belosevic28 je napisao/la:Gledao sam Zrinjski protiv MDK i dva igraca koja su nesto pokusavala su Curjuric i Mujagic. Ostali su bili nevidljivi. Kao sto znate njih dva nemaju pravo igrati u kupu.
Kad se igra s Krupom?
Husref rece kad je davao onu izjavu da ce se najvjerovatnije igrati u nedjeljuhrn je napisao/la:Kad se igra s Krupom?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo ima prednost od 1:0 iz prvog meča, pa nas sigurno očekuje dosta uzbuđenja.
Iz Zrinjskog su potvrdili da će susret početi u 16 sati.
"Uzvratni susret četvrtine finala Kupa BiH između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo na rasporedu je ove srijede od 16:00 u Mostaru!
Iako već unaprijed otpisani od mnogih, na nama je da zajedničkim snagama dokažemo suprotno!
Vrijeme je za intenzivnu, požrtvovanu i predanu predstavu, kako na terenu, tako i na tribinama", istakli su iz HŠK Zrinjski.
Sarajevo je u prvom meču slavili pogotkom Velkoskog sa 11 metara.
Iz Zrinjskog su potvrdili da će susret početi u 16 sati.
"Uzvratni susret četvrtine finala Kupa BiH između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo na rasporedu je ove srijede od 16:00 u Mostaru!
Iako već unaprijed otpisani od mnogih, na nama je da zajedničkim snagama dokažemo suprotno!
Vrijeme je za intenzivnu, požrtvovanu i predanu predstavu, kako na terenu, tako i na tribinama", istakli su iz HŠK Zrinjski.
Sarajevo je u prvom meču slavili pogotkom Velkoskog sa 11 metara.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Glavni sudac uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa BiH HŠK Zrinjski - FK Sarajevo bit će Elvis Mujić (Banovići), a njemu će asistirati Senad Ibrišimbegović (Travnik), Damir Lazić (Brčko), Dragan Petrović (Banja Luka), Miloš Gigović (Gradiška) i Danijel Bojo (Kiseljak).
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kakva ravnopravnost, još Sejdić i Finci i 100% neće biti namještanjabenko21 je napisao/la:Glavni sudac uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa BiH HŠK Zrinjski - FK Sarajevo bit će Elvis Mujić (Banovići), a njemu će asistirati Senad Ibrišimbegović (Travnik), Damir Lazić (Brčko), Dragan Petrović (Banja Luka), Miloš Gigović (Gradiška) i Danijel Bojo (Kiseljak).
Trenutno korisnika/ca: Dadox, Djulboni, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasFks, mosarajvosa83, Mostarac12345, Proximic, Vanja8 i 77 gostiju.