Husref rece kad je davao onu izjavu da ce se najvjerovatnije igrati u nedjeljuhrn je napisao/la:Kad se igra s Krupom?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo ima prednost od 1:0 iz prvog meča, pa nas sigurno očekuje dosta uzbuđenja.
Iz Zrinjskog su potvrdili da će susret početi u 16 sati.
"Uzvratni susret četvrtine finala Kupa BiH između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo na rasporedu je ove srijede od 16:00 u Mostaru!
Iako već unaprijed otpisani od mnogih, na nama je da zajedničkim snagama dokažemo suprotno!
Vrijeme je za intenzivnu, požrtvovanu i predanu predstavu, kako na terenu, tako i na tribinama", istakli su iz HŠK Zrinjski.
Sarajevo je u prvom meču slavili pogotkom Velkoskog sa 11 metara.
Iz Zrinjskog su potvrdili da će susret početi u 16 sati.
"Uzvratni susret četvrtine finala Kupa BiH između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo na rasporedu je ove srijede od 16:00 u Mostaru!
Iako već unaprijed otpisani od mnogih, na nama je da zajedničkim snagama dokažemo suprotno!
Vrijeme je za intenzivnu, požrtvovanu i predanu predstavu, kako na terenu, tako i na tribinama", istakli su iz HŠK Zrinjski.
Sarajevo je u prvom meču slavili pogotkom Velkoskog sa 11 metara.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Glavni sudac uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa BiH HŠK Zrinjski - FK Sarajevo bit će Elvis Mujić (Banovići), a njemu će asistirati Senad Ibrišimbegović (Travnik), Damir Lazić (Brčko), Dragan Petrović (Banja Luka), Miloš Gigović (Gradiška) i Danijel Bojo (Kiseljak).
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kakva ravnopravnost, još Sejdić i Finci i 100% neće biti namještanjabenko21 je napisao/la:Glavni sudac uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa BiH HŠK Zrinjski - FK Sarajevo bit će Elvis Mujić (Banovići), a njemu će asistirati Senad Ibrišimbegović (Travnik), Damir Lazić (Brčko), Dragan Petrović (Banja Luka), Miloš Gigović (Gradiška) i Danijel Bojo (Kiseljak).
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... cJdkZxPl7MVanja8 je napisao/la:Da, Nihad ide,cim se prvenstvo okonca...Mokes je napisao/la:@Morteme, gdje ti ono pratiš trenutno stanje kad je u pitanju 1. pretkolo CL
Ovu ekipu obavezno zadržati i u Europi. Ne znam kakva je situacija s Nihadom, hoće li odmah nakon kraja sezone ići.
Da mi je samo znati ko je Zrinjski unaprijed otpisao 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Blaz Sliskoviccollector je napisao/la:Da mi je samo znati ko je Zrinjski unaprijed otpisao
Ma ko će otpisati, biće zeznuta tekma dole, mada smo i mi znali odigrati dobro protiv njih u gostima. Šteta je što nismo u prvoj utakmici dali još barem jedan pogodak više te koliko toliko smirenije otišli u Mostar.collector je napisao/la:Da mi je samo znati ko je Zrinjski unaprijed otpisao
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Novi vlasnik FK Sarajevo Nguyễn Hoài Nam se oglasio putem svog Facebook profila gdje je istakao da je veoma zadovoljan sa ovim rezultatom.
- Ekipa se jučer vozila tri sata do Širokog Brijega gdje smo zabilježili prvu pobjedu u historiji Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Pecara, napisao je Nam na društvenim mrežama i dodao:
Stali smo u Mostaru gdje smo popili kafu i imali divno druženje. Ne može biti bolje od ovoga, srušili smo 17-godišnju seriju Širokog Brijega sa pobjedom rezultatom 3:0. Veoma zauzet i značajan dan za mene.
- Ekipa se jučer vozila tri sata do Širokog Brijega gdje smo zabilježili prvu pobjedu u historiji Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Pecara, napisao je Nam na društvenim mrežama i dodao:
Stali smo u Mostaru gdje smo popili kafu i imali divno druženje. Ne može biti bolje od ovoga, srušili smo 17-godišnju seriju Širokog Brijega sa pobjedom rezultatom 3:0. Veoma zauzet i značajan dan za mene.
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Baka fura klasicni balkanski mentalitet, kao prica da je izgubio i ligu i kup, a u sebi mu jos tinja nada kako za ligu a pogotovo za kup da nas mlatnu. Ako kojim slucajem nedaj Boze prodju nas u kupu, bice prica vjerovao sam u svoje momke, nisu zaboravili igrati preko noci i slicne gluposti.HeraklitMracni je napisao/la:Blaz Sliskoviccollector je napisao/la:Da mi je samo znati ko je Zrinjski unaprijed otpisao
Kad jih aBd mlatnemo mi dole, onda ce biti prica rekao sam vam, da su oni najbolji trenutno u drzavi, nama ostaje da stanemo svi zajedno i iducu sezonu budemo bolji itd.
Klasicno njegovo prosipanje suplje
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:Novi vlasnik FK Sarajevo Nguyễn Hoài Nam se oglasio putem svog Facebook profila gdje je istakao da je veoma zadovoljan sa ovim rezultatom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Ja da se pitam ja bi opet izveo najjacu postavu u Mostaru i napao bi ih od pocetka, jer to je ono sto oni najmanje ocekuju. Zavalimo im jedan i onda lagano privoditi utakmicu kraju i cekati kontre. Njima je znatno veci pritisak vec nama, treba to iskoristiti.
Ovo je obecavajuce, lik se fkt interesuje za ekipu, rezultat... Znaci stalo mu je.benko21 je napisao/la:Novi vlasnik FK Sarajevo Nguyễn Hoài Nam se oglasio putem svog Facebook profila gdje je istakao da je veoma zadovoljan sa ovim rezultatom.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Daj link profilaMortemHz je napisao/la:benko21 je napisao/la:Novi vlasnik FK Sarajevo Nguyễn Hoài Nam se oglasio putem svog Facebook profila gdje je istakao da je veoma zadovoljan sa ovim rezultatom.
Stali smo u Mostaru gdje smo popili kafu i imali divno druženje. Ne može biti bolje od ovoga, srušili smo 17-godišnju seriju Širokog Brijega sa pobjedom rezultatom 3:0. Veoma zauzet i značajan dan za mene.![]()
https://www.facebook.com/namhoaisgHeraklitMracni je napisao/la:Daj link profilaMortemHz je napisao/la:benko21 je napisao/la:Novi vlasnik FK Sarajevo Nguyễn Hoài Nam se oglasio putem svog Facebook profila gdje je istakao da je veoma zadovoljan sa ovim rezultatom.
Stali smo u Mostaru gdje smo popili kafu i imali divno druženje. Ne može biti bolje od ovoga, srušili smo 17-godišnju seriju Širokog Brijega sa pobjedom rezultatom 3:0. Veoma zauzet i značajan dan za mene.![]()
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ipak cemo na Tusnju sa slobodankom da igramo
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Dobar je , evo ima slika i iz Sarajeva , znaci da je stigao dan prije utakmice ?