Kako to sad?benko21 je napisao/la:ipak cemo na Tusnju sa slobodankom da igramo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
zajebi to ba, tako sam i rekao imamo Pidru i Šabanovića i po(Bekića kad hoće a to je rijetko) anel bek nije džabe što ga stavljaju tu....Pantelija je napisao/la:Ja garantujem da su pidro i sabanovic najbolji bekovi lige. Nisu iskusni ali po znanju su najbolji, a tu je i bekic kada se uozbilji i shvati da nije jedini. Hebibocic je krilo koje igfa na beku i to je druga prica njemu se defanziva ne moze ni zamjeriti jer nije bek....
A ovi bekovi koje nabrajate, toliko su dobri da sa 25+ gosina igraju u pl BIH i zaostaju 10 ili 20 bodova za djecomm na beku. Danasnji fudbal trazi bekove kao pidro i saban, dosta dobri u defanzivni, afresivni, a naprijed kao krila da budu. Lahko je biti jednodimenzionalan bek, stati nazad i udarati i izbijati.
da imamo na Šabana i Pidru još Galića i Markovića pa **** Barcu šta bi radili po ligi.....ili naprijed uz Tatara, Fanima i Eliomara, i Resića to su paklena krila...zaostaju te ekipe za nama jer nemaju golgetera, sve ostalo je dobro posloženo, zrinjskom fali i sredina još....mi imamo 2 golgetera i par tehničara koji isto znaju zabit...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
do maloprije stajalo na tabeli na ovom portalu da je mladost ispred slobode a sada obratnomoj uzor-S.G je napisao/la:Kako to sad?benko21 je napisao/la:ipak cemo na Tusnju sa slobodankom da igramo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jučer je cijeli tim vozio 3 sati do publike sarajevo fk upoznajte saroki brijeg.
Prošlo je 17 godina, sarajevo nije našao ni 1 pobjeda na nacionalnom prvenstvu na ovom polju
Kada stanemo u tp mostar predivna neverovatno kafa, rekao sam, "mi ćemo pobijediti, prvi mora zaboraviti priču 17 godina".
I... ne može biti više od zaljubljena 17-godišnje kletve sa rezultatom pobjede 3-0 nakon 1 runde. Primoran polje bez ciljeva.
Zauzet i značajan dan.

Prošlo je 17 godina, sarajevo nije našao ni 1 pobjeda na nacionalnom prvenstvu na ovom polju
Kada stanemo u tp mostar predivna neverovatno kafa, rekao sam, "mi ćemo pobijediti, prvi mora zaboraviti priču 17 godina".
I... ne može biti više od zaljubljena 17-godišnje kletve sa rezultatom pobjede 3-0 nakon 1 runde. Primoran polje bez ciljeva.
Zauzet i značajan dan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Da ga hoce novinari Sportsport kontaktirat pa jedan intervju ?MortemHz je napisao/la:Jučer je cijeli tim vozio 3 sati do publike sarajevo fk upoznajte saroki brijeg.
Zauzet i značajan dan.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma to se neka greska potkrala brate, mi cekamo Slobodu sigurnobenko21 je napisao/la:do maloprije stajalo na tabeli na ovom portalu da je mladost ispred slobode a sada obratnomoj uzor-S.G je napisao/la:Kako to sad?benko21 je napisao/la:ipak cemo na Tusnju sa slobodankom da igramo
ZZ
Sarajevo - Krupa
Sarajevo - Zrinjski
Željezničar- Sarajevo
Sarajevo - Široki
Sloboda - Sarajevo
Sarajevo-Mladost
Radnik-Sarajevo
Sarajevo-Celik
Tuzla-Sarajevo
Sarajevo-Zvijezda
Gosk-Sarajevo
ipak nije greska sada update uradjen
Sarajevo - Zrinjski
Željezničar- Sarajevo
Sarajevo - Široki
Sloboda - Sarajevo
Sarajevo-Mladost
Radnik-Sarajevo
Sarajevo-Celik
Tuzla-Sarajevo
Sarajevo-Zvijezda
Gosk-Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kakvi smo mi kad je ovaj **** strmfovski Mujic sudio, kako smo prolazili ??
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Dvije tekme ove godine dvije pobjede.Kuci Radnik 2-1,Zvijezda u gostima 0-4.Inijesta je napisao/la:Kakvi smo mi kad je ovaj **** strmfovski Mujic sudio, kako smo prolazili ??
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja ga se sjecam po onoj tekmi zrinjski-gurbeti kad je kriminalno sudio u korist gurbeta, hajd valjda ce regularan biti, inace ja bi svaku derbi tekmu Peljti dao da sudimiky_hz je napisao/la:Dvije tekme ove godine dvije pobjede.Kuci Radnik 2-1,Zvijezda u gostima 0-4.Inijesta je napisao/la:Kakvi smo mi kad je ovaj **** strmfovski Mujic sudio, kako smo prolazili ??
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
29/33 bodova bez po mukebenko21 je napisao/la:Sarajevo - Krupa
Sarajevo - Zrinjski
Željezničar- Sarajevo
Sarajevo - Široki
Sloboda - Sarajevo
Sarajevo-Mladost
Radnik-Sarajevo
Sarajevo-Celik
Tuzla-Sarajevo
Sarajevo-Zvijezda
Gosk-Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nezgodno od 2 do 5 kola al mi imamo +11 prve dvije ako dobijamo idemo na +14 i to je gotovobenko21 je napisao/la:Sarajevo - Krupa
Sarajevo - Zrinjski
Željezničar- Sarajevo
Sarajevo - Široki
Sloboda - Sarajevo
Sarajevo-Mladost
Radnik-Sarajevo
Sarajevo-Celik
Tuzla-Sarajevo
Sarajevo-Zvijezda
Gosk-Sarajevo
Sarajevo - Krupa 1
Sarajevo - Zrinjski 1
Željezničar- Sarajevo X
Sarajevo - Široki 1
Sloboda - Sarajevo X
Sarajevo-Mladost 1
Radnik-Sarajevo X
Sarajevo-Celik 1
Tuzla-Sarajevo 2 Juniori
Sarajevo-Zvijezda 1 Juniori
Gosk-Sarajevo X Juniori
Sarajevo - Zrinjski 1
Željezničar- Sarajevo X
Sarajevo - Široki 1
Sloboda - Sarajevo X
Sarajevo-Mladost 1
Radnik-Sarajevo X
Sarajevo-Celik 1
Tuzla-Sarajevo 2 Juniori
Sarajevo-Zvijezda 1 Juniori
Gosk-Sarajevo X Juniori
Od juce mi srce ko' dzamija. Ne znam, sta im je Hus uradio, na poluvremenu ali su ih pojeli u deugom. Narocito poslije prvog gola, izgleda ih popustio grc u kojem su igrali. Nastaviti jako, bez opustanja. Nadam se prolasku u kupu i onda preko Klisa do finala sa Borcem. 
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne može suditi sudija iz istog grada odakle je neka od ekipa. A Peljto je po meni sudija po seljačkim principima (čitaj kompenziranje) kad sudi u ligi.Inijesta je napisao/la:Ja ga se sjecam po onoj tekmi zrinjski-gurbeti kad je kriminalno sudio u korist gurbeta, hajd valjda ce regularan biti, inace ja bi svaku derbi tekmu Peljti dao da sudimiky_hz je napisao/la:Dvije tekme ove godine dvije pobjede.Kuci Radnik 2-1,Zvijezda u gostima 0-4.Inijesta je napisao/la:Kakvi smo mi kad je ovaj **** strmfovski Mujic sudio, kako smo prolazili ??
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
kakva je prognoza za srijedu dole?
ja mazije danas, ja se smrzo živ
ja mazije danas, ja se smrzo živ
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
utakmica s Krupom u nedjelju u 15h
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kako je moguce da mi gostujemo slobodi
Izgleda niko nije shvatio kako se igra ovaj trokruzni sistem..
tako što nam dolazi Mladostharis004 je napisao/la:Kako je moguce da mi gostujemo slobodi![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.