Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Još nije prebačeno u ostalo?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
vako i benevento jedne godine u seriji a, primali puno golova al nije golman bio kriv loša odbrana, treba stat u odbranu begovića nadam se da će menađerski trener makar grižnju savjest osjećat jer je operaciju platio od para što je zaradio na kjosevskom i pirićuOsim13 je napisao/la:Glupi bošnjače kakve to veze ima on je Azmir Bejgovičcoelho41 je napisao/la:13. januara, Begović je bio ubjedljivo najgori golman u EPL po sljedećem podatku:
"Bournemouth conceded more goals per game (1.78) than any other side within the top four tiers of English league football in 2018. Cherry-pick."
Bega nas jedini, uvijek ces biti Ministar odbrane i broj 1, makar u nasim srcima. Uz Hasagica najbolji golman ove repke ikad!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
HARAM JE TO ŠTO RADIŠ ROBI, STIĆI ĆE TE AZMAJROVA KLUPA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nastupi nemaju veze sa tim, da je najgori golman u historiji Premiershipa opet ne vidim po cemu bi Piric ili Kjosevski mogli imati prednost nad njim, tako da je pricati o nastupima bezveze. Mora nesta drugo da bude u pitanju, i mislim da bi se Robi ili Asmir ili obojica morali oglasiti o tome sto prije.
nek nauci bosanski pa nek igra za nas
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
I ti mi neki moderator? Nabijem te na neku stvar. Al se ovaj forum srozao kad daju dječurliji da se igraju moderatora.Sarmelino je napisao/la:nek nauci bosanski pa nek igra za nas
Reci mu, cim on ima moderatora to ne moze biti dobro nikako.Willer je napisao/la:I ti mi neki moderator? Nabijem te na neku stvar. Al se ovaj forum srozao kad daju dječurliji da se igraju moderatora.Sarmelino je napisao/la:nek nauci bosanski pa nek igra za nas
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Hocemo obrazlozenjeOsim13 je napisao/la:A koju stvar

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Hocu da slusam izjave na bosanskom, i Robija otjerat ako ne ubaci kakvo ba ili bolan u vokabular.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne dopada se klupa za rezerve na Grbavici Asmiru pa zato neće, nije do Robija
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Begović jednostavno mora imati mjesta u repki, ne znam šta se Prosinečki zainatio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
To je sve zato jer ga je veliki Vranješ prešao po broju stranica na ovom forumu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Robi zna šta radi
, ne dozvoljava ulici da mu pravi spisak. 

Bravo!Raonffa je napisao/la:Eto toliko na temu Begovića, ja više nemam namjeru pisati o njegovom nepozivanju u reprezentaciju, dao sam svoje neko viđenje i mišljenje i to je to. Usput, halalite na dužem postu, možda sam previše elaborirao, zato sam ga i stavio u spoiler