Treba i nama malo Miltonove školerio_Ferdy88 je napisao/la:Pročitaj Doktrinu šoka od Naomi Klein, pa će ti stvari biti dosta jasnijeMarsal je napisao/la:Može li mi neko, ko po mogucnosti nije poklonik teorija zavjere da su Amerikanci zli i da uništavaju svijet, objasnit šta se tačno dešava u Venecueli
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Od istocne ili zapadneOsim13 je napisao/la:RS je finansijski jača od Njemačke
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- IlCapitano
- Kontakt:
Nisam mogao naći prikladnu temu pa da ovdje pitam - je li bio neko proteklih godina na ovom sajmu namještaja u Skenderiji? Imam par pitanja. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ako se radi o dobrovoljnom darivanju krvi, smiješ jesti i piti i prije i poslije, čak šta više i poželjno je da to radiš naročito poslije. Više tečnosti taj dan i manje aktivnosti, od sutra bi ipak sve trebalo biti uobičajno. Treba naravno neko vrijeme organizmu da sve nadoknadi ali ne bi trebao imati posljedica.jasmin10 je napisao/la:Sutra prvi put dajem krv. Pa zna li neko da li smijem jesti ista prije davanja krvi ? I koliko treba odmora od fizičkih aktivnosti ? Mislio sam taj dan odmoriti od teretane ali vec sutradan sam mislio u teretanu i na termin. Pa ne znam da li je to pametno .
Opet je i to individualno, nekog osjeća jače posljedice poput vrtoglavice i slabosti taj dan, dok opet neko drugi nista ne osjeća. Vjerovatno ćeš sam po sebi procijeniti kako će na tebe to uticati. Ako si pusac samo nemoj par sati prije i poslije zapaliti.
U suštini nikakav bauk a ogromnu stvar radis
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
kisu treba ukinut
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Šta znači kad se Drake sastane sa nekim sportisom, jel ga to loša karma tipra?Sarmelino je napisao/la:kisu treba ukinut
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
pogledaj samo Raptorse u PO i sve ce ti bit jasnoOsim13 je napisao/la:Šta znači kad se Drake sastane sa nekim sportisom, jel ga to loša karma tipra?Sarmelino je napisao/la:kisu treba ukinut
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:pogledaj samo Raptorse u PO i sve ce ti bit jasnoOsim13 je napisao/la:Šta znači kad se Drake sastane sa nekim sportisom, jel ga to loša karma tipra?Sarmelino je napisao/la:kisu treba ukinut
Da oladi Klopp šampanjac onda?
Moze se pocet slavitOsim13 je napisao/la:
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Saće nam Hendo to sve fino objasnitiartemis77 je napisao/la:http://www.frontal.ba/novost/95664/na-m ... k6BIc7t8Do
Za koga ćeš glasati na izborima
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dobar program na RTS, opet diskutuju u BiH i njenoj budućnosti. Zid na Drini majka kažem vam.
I onda se ljute kad se na Palama otvori Studentski Dom Radovan Karadžić.Mokes je napisao/la:Saće nam Hendo to sve fino objasnitiartemis77 je napisao/la:http://www.frontal.ba/novost/95664/na-m ... k6BIc7t8Do![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trebalo je samo zatekbirat razbjezali bi se ti cetalji u rekordnom roku
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A ti se ne ljutis ?Penaltiky je napisao/la:I onda se ljute kad se na Palama otvori Studentski Dom Radovan Karadžić.Mokes je napisao/la:Saće nam Hendo to sve fino objasnitiartemis77 je napisao/la:http://www.frontal.ba/novost/95664/na-m ... k6BIc7t8Do![]()
Ne podcjenjujte Liverpool.Sarmelino je napisao/la:Moze se pocet slavitOsim13 je napisao/la:
Kakve su srece, i tu ce tradiciju sjebat
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jesam ignenađen da jedan glasač SDP-a čita srpski portal koji mu kreira mišljenje.
Poslije toga uđe na ustaški Klix, pogleda dnevnik na srpskom N 1 i to je to. Glasač SDP-a.
Poslije toga uđe na ustaški Klix, pogleda dnevnik na srpskom N 1 i to je to. Glasač SDP-a.
Kocka je bačena
Tako je. Samo saff treba citat.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače