FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vrijeme Sarajevo je kao ljubavnik, mijenja se kontinuirano nakon samo nekoliko sati. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zvuči ko vijetnamska poezija neka hahahahahMortemHz je napisao/la:Vrijeme Sarajevo je kao ljubavnik, mijenja se kontinuirano nakon samo nekoliko sati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo sa desnom nogom smije centriratiStroj1946 je napisao/la:Pa lik i jest krilo. Nego ga naši doveli i zavalili ga na beka ista stvar ko sa Hebibom. Samo mu ne dozvoliti da centrira, bolje nek puca odma, sa centra ako treba, opasniji je
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Idealan za desnog krila.Testo je napisao/la:Samo sa desnom nogom smije centriratiStroj1946 je napisao/la:Pa lik i jest krilo. Nego ga naši doveli i zavalili ga na beka ista stvar ko sa Hebibom. Samo mu ne dozvoliti da centrira, bolje nek puca odma, sa centra ako treba, opasniji je
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako cemo biti iskreni , a trebali bi (postujem razlicita misljenja-nesto se bas i ne razumijem u taktiku) onda je ovako:Stroj1946 je napisao/la:Tatar je spreman, samo što lik trči gore dole i slomi se defanzivno zbog onog hajvana Hebiba i ofanzivno. Valja stići sve. Zato djeluje umorno. Juče je pokrivo svoju i njegovu poziciju.
Hebibovic,Tatar,Halilovic,Bekic igraju bocne igrace i GOTOVO da i nema razlike u ulogama. To je dio Musemiceve taktike ovo prvenstvo. zato i jesmo ovako efikasni 51 gol(bez razlike koliko ko od njih dao golova).Naravno kad igraju Sabanovic i Pidro ista je situacija . LP
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
KonfučijeDenchi je napisao/la:zvuči ko vijetnamska poezija neka hahahahahMortemHz je napisao/la:Vrijeme Sarajevo je kao ljubavnik, mijenja se kontinuirano nakon samo nekoliko sati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:KonfučijeDenchi je napisao/la:zvuči ko vijetnamska poezija neka hahahahahMortemHz je napisao/la:Vrijeme Sarajevo je kao ljubavnik, mijenja se kontinuirano nakon samo nekoliko sati.

Vidi nam macanaMortemHz je napisao/la:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je i napisao ono što mi je automatski prevelo.emir79 je napisao/la:Vidi nam macanaMortemHz je napisao/la:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Jel ovo neki bogat lik? Ima entuzijazam, ako nema para džaba. hahahhaha 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, multimilioner. On je na čelu korporacije koja je kupila ''dionice'' u FK Sarajevo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Jel ovo neki bogat lik? Ima entuzijazam, ako nema para džaba. hahahhaha
trebamo ga premuntat da nam nabaci novog generalnogMortemHz je napisao/la:Da, multimilioner. On je na čelu korporacije koja je kupila ''dionice'' u FK Sarajevo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Jel ovo neki bogat lik? Ima entuzijazam, ako nema para džaba. hahahhaha

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vala dosadio ovaj Turkish Airlines.Denchi je napisao/la:trebamo ga premuntat da nam nabaci novog generalnogMortemHz je napisao/la:Da, multimilioner. On je na čelu korporacije koja je kupila ''dionice'' u FK Sarajevo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Jel ovo neki bogat lik? Ima entuzijazam, ako nema para džaba. hahahhaha![]()
Vlasnik te kompanije je Tan direktno.. nemaju oni ništa od toga da budu nama sponzori
tax break
google it
google it
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3.10 kvota na nas u Mostaru.
Sad ovaj voditelj sportske emisije na TVSA kaže kako ove tri zadnje emisije pokusavaju dovesti u goste nekog iz Kluba ali ih do sada odbijaju i ignorišu.
Zna li neko razlog pa se izbjegava TVSA?
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar nije Husref bio njihov gost nekad u decembru? Znam da je prošlo vremena ali sumnjam da ih ignorišu, pojavljuju se naši često.midzuka je napisao/la:Sad ovaj voditelj sportske emisije na TVSA kaže kako ove tri zadnje emisije pokusavaju dovesti u goste nekog iz Kluba ali ih do sada odbijaju i ignorišu.
Po meni je sad najbitnije da ovaj kadar ostane i za narednu sezonu,naravno samo Mujakic ide.Mislim da sa ovom ekipom i par pojačanja, mi smo glavni favoriti i za iduću sezonu,ma koliko se pojačali konkurenti.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja bih volio jednog mlađeg napadača da imamo, ako ništa ovog Bayernovca. Zna igrat' lopte, dao je neki dan gol Olimpicu.amypitar je napisao/la:Po meni je sad najbitnije da ovaj kadar ostane i za narednu sezonu,naravno samo Mujakic ide.Mislim da sa ovom ekipom i par pojačanja, mi smo glavni favoriti i za iduću sezonu,ma koliko se pojačali konkurenti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa tu se krije uspjeh, što manje mijenjati ako te idu rezultati. Doduše, ovaj kadar za europska takmičenja ni blizu nije dovoljan.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja bih volio jednog mlađeg napadača da imamo, ako ništa ovog Bayernovca. Zna igrat' lopte, dao je neki dan gol Olimpicu.amypitar je napisao/la:Po meni je sad najbitnije da ovaj kadar ostane i za narednu sezonu,naravno samo Mujakic ide.Mislim da sa ovom ekipom i par pojačanja, mi smo glavni favoriti i za iduću sezonu,ma koliko se pojačali konkurenti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.