FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zastone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 11 mar 2019, 20:40

slika

:D
Cudi me sa nijedan medij nije objavio interviju sa njim dok je tu..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2019, 20:40

Gradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Skaka danas se u prostorijama sarajevske Vijećnice sastao s vijetnamskim biznismenom i novim većinskim vlasnikom FK Sarajeva, Nguyenom Hoaijom Namom.
"Danas sam imao priliku u Vijećnici ugostiti Nama, vijetnamskog biznismena koji je od nedavno većinski vlasnik FK Sarajeva. Upoznao sam ga da Grad Sarajevo gaji dugotrajne dobre odnose sa ovim sportskim kolektivnom te izrazio nadu da će to biti i nastavljeno. Ohrabren sam njegovim ambicioznim planovima, te sam poželio svaki uspjeh ovom klubu koji je, uz FK Željezničar, simbol ovog grada", istakao je ovom prilikom gradonačelnik Skaka.

Podsjećamo, prije nekoliko dana ovaj vijetnamski biznismen i bliski saradnik Vicenta Tana otkupio je 60 posto upravljačkih prava ovog velikog bh. sportskog kolektiva.

Napominjemo da je i dalje Vincent Tan zadržao 30 posto dionica u klubu, dok preostalih 10 posto otpada na domaće investitore.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 11 mar 2019, 20:40

midzuka je napisao/la:Sad ovaj voditelj sportske emisije na TVSA kaže kako ove tri zadnje emisije pokusavaju dovesti u goste nekog iz Kluba ali ih do sada odbijaju i ignorišu.

Zna li neko razlog pa se izbjegava TVSA?
pa vjerovatno ima nesto sto im smeta pa ne zele da dolaze a i btw voditelj je dokazani strumf tako da
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 11 mar 2019, 20:43

MortemHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Po meni je sad najbitnije da ovaj kadar ostane i za narednu sezonu,naravno samo Mujakic ide.Mislim da sa ovom ekipom i par pojačanja, mi smo glavni favoriti i za iduću sezonu,ma koliko se pojačali konkurenti.
Ja bih volio jednog mlađeg napadača da imamo, ako ništa ovog Bayernovca. Zna igrat' lopte, dao je neki dan gol Olimpicu. :)
Pa tu se krije uspjeh, što manje mijenjati ako te idu rezultati. Doduše, ovaj kadar za europska takmičenja ni blizu nije dovoljan.
Po mom nekom misljenju 4-5 igraca max dovesti ako se zadrzi kostur. Stoper jedan kvalitetan, ne znam koliko se moze racunati na Sofranca, a budimo realni Dupovac mi se ne uklapa u ekipu koja je spremna za iskorak u Evropi. Pojacati malo bekovske pozicije da i mladji imaju nekog iskusnog, da nesto i nauce od njega. Malo zaostriti konkurenciju na krilima i napadaca dovesti. Napadac iz razloga sto je Ahmet, koliko god mi drag igrac bio, ima 30+. Treba razmisljati u tom smjeru da ne moze ni Ahmet vjecno igrati, al ko ce ga znati. Mozda bude ko i Wagner :thumbup:
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 mar 2019, 20:47

MortemHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Po meni je sad najbitnije da ovaj kadar ostane i za narednu sezonu,naravno samo Mujakic ide.Mislim da sa ovom ekipom i par pojačanja, mi smo glavni favoriti i za iduću sezonu,ma koliko se pojačali konkurenti.
Ja bih volio jednog mlađeg napadača da imamo, ako ništa ovog Bayernovca. Zna igrat' lopte, dao je neki dan gol Olimpicu. :)
Pa tu se krije uspjeh, što manje mijenjati ako te idu rezultati. Doduše, ovaj kadar za europska takmičenja ni blizu nije dovoljan.
Da za Evropu smo loši, vidje ćemo,da li će Vijetnamac raditi nešto na pojačanjima.Ja sam siguran da tek od iduće sezone ove ekipa uz par pojačanja,može nešto pokušati u Evropi.Ono što je najbitnije, jeste da moramo imati taj kontinuitet osvajanja titula iz sezone u sezonu.
Ovako ako nastavimo ja ne sumnjam da postajemo za ovu ligu hrvatski Dinamo.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 mar 2019, 20:48

E nayebo je Skaka opet :urnebes:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2019, 20:49

midzuka je napisao/la:Sad ovaj voditelj sportske emisije na TVSA kaže kako ove tri zadnje emisije pokusavaju dovesti u goste nekog iz Kluba ali ih do sada odbijaju i ignorišu.

Je li Kolar taj voditelj? Ako jeste, onda i ne čudi. Lik je obični mentol i ona novinarska hinja koja podbada.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 11 mar 2019, 20:50

AlfredNobel je napisao/la:

Je li Kolar taj voditelj? Ako jeste, onda i ne čudi. Lik je obični mentol i ona novinarska hinja koja podbada.
nije Kolar, on je presao na obn u pitanju je Nedim Selimbegovic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 mar 2019, 20:53

Mozda jer su nekome ddugom obecali ekskluzivni intervju? Ili mozda jer u 10 dana igramo 4 utakmice i na to su svi fokusirani?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2019, 20:55

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2019, 20:57

benko21 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:

nije Kolar, on je presao na obn u pitanju je Nedim Selimbegovic
Aha okej. Reko ako je onaj Kolar, onda me ni ne čudi.
Mada, nema to nikakve veze s takvim stvarima, već ljudi jednostavno neće da se eksponiraju, da se nešto vrte i motaju, već rade u miru. Možda i ne vole to, rade pametno, a uskoro će biti i ta najavljena pressica, pa će pitati šta hoće. To potpuno pozdravljam i to je lijepo za vidjeti, jer iskakanje iz paštete nikom nije zanimljivo, a to su onomad radili Kusturica, Dino i ostali. Upravo ovo što Pantelija kaže.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 11 mar 2019, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 mar 2019, 20:58

Pantelija je napisao/la:
Samozdravlje, davno sam ja otisao na zivcima jos iz vakta kad se u trebi je islo na gostovanja po 6h na 50 stepeni a da ne osutamo po golu
Trebinje ? Znam ja to i znam da mozda 1000 momaka hoda ovim gradom i drzavom sa takvim misljenjem(citaj ljubavlju). Znam ja dobro da sam se ogrijesio od tebe , ali yebiga desava se iz brzopletosti. E sad o ovoj 1000 momaka. "Normalni" ljudi takve smatraju budalama. Ja strasno gotivim ljude koji su toliko predani klubu. Akademci mozda imaju to,ostali fudbaleri rijetko . Zato su meni navijaci puno vazniji od igraca. Gubis zivce,rizikujes zdravlje pa i zivot, dajes lovu i vrijeme i nazalost godinama trpis bezmudost i nekvalitet .
Navijacima kao ja ne bih dozvolio da psuju igracima , ali navijacima koji na +50C ,6,5h puta gledaju patnju dopustam da psuju i laju na zvijezde . Kazem nisi ti jedini ima vas ~1000 . U cijeloj istoriji FKS lupam ~50 000 . E toj 1000-di navijaca , dakle i tebi :
CESTITAM NAJVECU POBJEDU U POSLIJERATNOJ ISTORIJI FKS. :thumbup:
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 11 mar 2019, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2019, 20:59

Sad sa rahatlukom od 21:00 gledati pregled lige na BHT,nekad su se preskakale ove emisije :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 mar 2019, 21:08

Kaze Skaka : ohrabren sam ambicijama VeLiKIM, gospodina Nama. :tokralju:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 11 mar 2019, 21:08

miky_hz je napisao/la:slika
Mogu zamisliti ovog covjeka na Kosevu, pred 25000 ljudi i proslava titule :bow:
Ne bi isao vise iz grada :D
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 mar 2019, 21:09

Kazem vam uzivajte,ne gubi on ovoliko dzaba vremena u Sarajevu,nek ostali zavezu kopacke ;)

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 mar 2019, 21:15

Niko mi ne odgovori, jel se titula proslavlja na zadnjoj domaćoj tekmi?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 mar 2019, 21:15

amypitar je napisao/la:
midzuka je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ako osvojimo titulu i kup jel u Evropu ide finalista kupa.
Ide četvrti iz lige
Ok hvala
Sumnjam?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 mar 2019, 21:22

Stvarno bi red bilo da se okupi raje na toj utakmici sad, da se čovjek dočeka kako treba uz koju vijetnamsku zastavu. haha :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 mar 2019, 21:29

Pehar se donosi na utakmici u kojoj teoretski obezbjedjujes titulu. Dakle ako imas 9 bodova prednosti i 3 kola fo kraja i treba to kolo samo bod ili tei ili da protivnik ne dobije pehar se donosi na stadion moguceg osvajaca.

Samozdravlje@bilo je to vrijeme kada u gostima je bilo tesko dobiti bilo koga, a posebno leotara. Dole je nesnosna vrucina vazda a uslovi uzasni, ides preko terena do tribine na kojoj nema kapi vode... onda gledas nase metuzaleme kako 90 min nabijaju loptu i ne zaprijete protivniku... ali nikad necu zaboraviti koliko se tada navijalo i kakva je to furka bila... Ja nikada se ne nerviram bez razloga, ali znam da nekada pretjeram... znam ja da Hebib voli vise sarajevo nego 90% igraca u klubu, da bi nogu dao da moze za klub al jednostavno on nije bek i strasno ispada... to je prvi put vidjeno protiv onih u ligi prvaka kada su nas silovali po njegovoj strani i kada je izasao na poluvremenu. Halilovic je ok igrac ali ne mogu prihvatiti da uzima minute resicu, to je jedini razlog zasto ne volim da igra. U drugim ekipama u ligi bi bio ponajbolji sigurno. Dupovac nikad nije bio kvalitet za sampionsko sarajevo, bori se on, gine ali nije to to. Njegova motorika nije neki nivo koji se danas trazi u fudbalu.
I zalosno je sto ponajveci moralisti ovdje, znam 100% par njih, vide kosevo svake prestupne a ubise se od morala... meni je drazi onaj kosonja na istoku sto i danas psuje radovcu nego 5 moralista na fb koji dodju samo kad igra atalanta... pojedinacno se sjecam skoro cijele ekipe nekad davno, srijeda, kup utakmica Sarajevo-Novi grad (Bosanski novi), u vrijeme ublehe aBlekica... tada se uzimalo bolovanje da se ide na tekmu pprotiv nekog drugoligasa... danas je manekenima tesko otici do kaknja, mostara, zenice... a nemaju pojma kakvo zadovoljstvo imaju da gledaju da deremo protivnika na strani, kod kuce...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []