Još malo pa pečenje u Jablanici. Neće čovjek htjeti kući..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Ljubi bliznjega svoga, kao samoga sebe.AlfredNobel je napisao/la:
Još malo pa pečenje u Jablanici. Neće čovjek htjeti kući..
Oni su tražili da im Nam gostuje,naravno da se nije izaslo u susret jer covjek ne želi odmah gostovati kod nekoga...Sad se pravdaju da nekoliko puta žele dovesti "nekog" iz kluba...midzuka je napisao/la:Sad ovaj voditelj sportske emisije na TVSA kaže kako ove tri zadnje emisije pokusavaju dovesti u goste nekog iz Kluba ali ih do sada odbijaju i ignorišu.
Zna li neko razlog pa se izbjegava TVSA?
Pa nema potrebe pored Sofranca njega dovoditi,Šof je klasa za Kenana...ado-hz je napisao/la:Sta mislite o Kenanu Horicu iz Mladosti u paru sa Lazicem??? Ako Nihad odmah na ljeto ide po meni odlican igrac. Poprilicno visok, zna lopte, moze biti koristan i kao zadnji vezni...u Sloveniji igrao odlicno....u Turskoj isto tako dobar. Taman ce sada uci u takmicarsku formu do ljeta.
Pa i platiti neko obestecenje ekipi Mladosti a ne vjerujem da ce oni otici u Evropu pa samim tim i njemu se ne bi ostajalo nego bi volio igrati LS.
Halaliti 50.000€ za njega.ado-hz je napisao/la:Sta mislite o Kenanu Horicu iz Mladosti u paru sa Lazicem??? Ako Nihad odmah na ljeto ide po meni odlican igrac. Poprilicno visok, zna lopte, moze biti koristan i kao zadnji vezni...u Sloveniji igrao odlicno....u Turskoj isto tako dobar. Taman ce sada uci u takmicarsku formu do ljeta.
Pa i platiti neko obestecenje ekipi Mladosti a ne vjerujem da ce oni otici u Evropu pa samim tim i njemu se ne bi ostajalo nego bi volio igrati LS.
znam da će tebi ovo značitSamozdravlje je napisao/la:
Denchi je napisao/la:znam da će tebi ovo značitSamozdravlje je napisao/la:ne tako davno
![]()
ja sam za 2 nova igrača na stoperu a odrekao bi se i šofranca i dupovca....onaj Saničanin može gratis doć i jedan zajeban ala Lazić...Pantelija je napisao/la:Meni vala horic nije nesto. Cak ga i trener vadi svaku tekmu, protiv zrinjskog je bio bas los imao par uzasnih ispada... mozda je do forme, ali ovo do sad je bas tanko.
ABd i budemo prvaci . Mislim da pehar ide sa nama na svaku utakmicu gdje bi pobjedom i teoretski postali nedostizni . Pehar i promovisanje bi bilo tad. E sad ako mislis na proslavu i Vjecnu Vatru , to ce vjerovatno odluciti Hz , klub i odobrenje od grada , na prvoj domacoj utakmici, vjerovatno. Treba prvo osvojiti 24 boda ili manje , ako Lazni ne pobjede sve . Samo nek bude proslave , bolje prije nego kasnije .BordoSarajevo je napisao/la:Niko mi ne odgovori, jel se titula proslavlja na zadnjoj domaćoj tekmi?
Jednom sam davao krv , zamalo skikno nisam . Znam da ovo necu dozivjet , ali bi opet dao krv , da to dozivim . Puno gotivim djecu Akademije i cast mi je sto me povezujes sa ovim . Sve fudbalere FKS postujem(neke vise,neke manje) ,ali nikad ne bih ovdje post napisao da ne zaigrase ovih 7 Akademaca.Denchi je napisao/la:znam da će tebi ovo značitSamozdravlje je napisao/la:ne tako davno
![]()
Jos 2 ove godine ako Bog da.MortemHz je napisao/la:Da je dodati još koju zvjezdicu u potpisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.