NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- randy_moss
- Kontakt:
Re: NFL
Stativa. Yes motherfuckers

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
I eto, Special Teams od Chargersa završiše tekmu u svom stilu.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Randy sve u svemu bili smo danas više nego solidni, jedino ovih zadnjih 10min me ubi. Srećom na kraju je dobro završilo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- randy_moss
- Kontakt:
Nema admina mislim na ovoj temi, necu dobiti ban valjda sto sam se uzivio. Onside kick im je pokrenuo momentum, a Rivers je Rivers jbg. Nije trebalo ovako napeto biti jer smo imali 20-3 prednost.Ted Mosby je napisao/la:Randy, ne mogu vjerovati da smo ovu prednost skoro ispustili, a tako smo dobro izgledali u prve 3/4. Kakva sreća na kraju, promašaj
Dopustili su im previse, a meni jos jedne sedmice nepotrebno srce testiraju.
Special Teams. Hvala Browne
- randy_moss
- Kontakt:
Patriots advance to 5-1. Next week, povratak Mr. Mossa u Foxborough. Dobro je ali ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da je Gates igrao citavu tekmu. Uletio je par minuta, uhvatio TD i nekoliko krucijalnih lopti.Ted Mosby je napisao/la:Randy sve u svemu bili smo danas više nego solidni, jedino ovih zadnjih 10min me ubi. Srećom na kraju je dobro završilo
Mahnitih tekmi večeras.
Moji Eaglesi izgube dobivenu utakmicu
fumble Mccoya u Redzone na 5 yardi kod rezultata 16-7 za Eaglese i onda nas Britt samelje sa preko 220 yardi hvatanja i 3TD.
Šteta za Chargerse, zaslužili su barem OT, ali nevjerovatno je koliko grešaka oni mogu napraviti u toku jednog meča.
Sad sačekat okršaj na Ledenoj Tundri i nadat se pobjedi Vikingsa.
Moji Eaglesi izgube dobivenu utakmicu
Šteta za Chargerse, zaslužili su barem OT, ali nevjerovatno je koliko grešaka oni mogu napraviti u toku jednog meča.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Je li to pomalo navijaš i za Vikingse?Hare_BvB je napisao/la:Mahnitih tekmi večeras.![]()
Moji Eaglesi izgube dobivenu utakmicufumble Mccoya u Redzone na 5 yardi kod rezultata 16-7 za Eaglese i onda nas Britt samelje sa preko 220 yardi hvatanja i 3TD.
![]()
Šteta za Chargerse, zaslužili su barem OT, ali nevjerovatno je koliko grešaka oni mogu napraviti u toku jednog meča.![]()
Biće vrelo u Ledenoj Tundri
- randy_moss
- Kontakt:
Straight cash, homey se vraca. Bice zeznuto, mislim da Vikesi pobjedjuju jer se Packersi jedva krpe zbog povreda.Taktičar je napisao/la:Je li to pomalo navijaš i za Vikingse?Hare_BvB je napisao/la:Mahnitih tekmi večeras.![]()
Moji Eaglesi izgube dobivenu utakmicufumble Mccoya u Redzone na 5 yardi kod rezultata 16-7 za Eaglese i onda nas Britt samelje sa preko 220 yardi hvatanja i 3TD.
![]()
Šteta za Chargerse, zaslužili su barem OT, ali nevjerovatno je koliko grešaka oni mogu napraviti u toku jednog meča.![]()
- randy_moss
- Kontakt:
See ya' fellas, I'm out to bed. Unistise me zivota mi. I protiv Baltimorea i protiv San Diega produzeci vise u zraku.
Prvenstveno radi Favre-a.Taktičar je napisao/la:Je li to pomalo navijaš i za Vikingse?Hare_BvB je napisao/la:Mahnitih tekmi večeras.![]()
![]()
Inače, NFC North mi je nekako najzanimljivija divizija, tu su opet najveći rivaliteti u NFL-u. Veliki su derbiji i u NFC East, ali nemaju onako tradicionalan šmek kao kod ovih sjevernjaka i stvarno uživam gledati mečeve ove divizije, ako sam u mogućnosti. Šteta pa su Lionsi qarinaši već sezonama.
-
sandiegochargers
- Kontakt:
brady je staro gvožđe rivers je najbolji qb lige ali sta to vrijedi kada special teams ne moze meda.
- randy_moss
- Kontakt:
Imate sljedecu sezonu da to dokazete Bradyu direktno u lice, ovako ne mozete puno toga uraditi jer cete kako stvari stoje gledati prijenose WildCarda i AFC play offa preko televizora.sandiegochargers je napisao/la:brady je staro gvožđe rivers je najbolji qb lige ali sta to vrijedi kada special teams ne moze meda.
Istina boli. Kansas gospodari divizijom. Sta vise hoces, ne mozete osvojiti diviziju u kojoj igra Oakland (inace napadacka masina), Denver (defanzivna masina na kojoj Oakland puca statistiku), Kansas koji nije bio ni na mapi prosle godine.
Ne napadaj specijalce, nisu nista skrivili, ne mozes garantirati FG pogodak sa 50 yardi.
Kakva utakmica sinoc... Prve tri cetvrtine Chargersi 0, samo 3 poena, beskonacno mnogo fambla.. onda u cetvrtoj za njih sve sjajno... Pasovi Riversa, hvatanja Gatesa, majstorski onside Brown.. los napad Patriotsa i onda naprave false start na FG, dobiju kaznu i sa 50 yardi Brown pogodi stativu... Sad mi je zao Chargersa, valjda ce nekako uci u playoff.... 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Nesretan poraz Vikingsa sinoć kod Packersa, kojem je najviše kumovao Favre sa 3 interceptiona. Jedan (drugi) je Bishop vratio za TD (32 yarda)u trećoj četvrtini, dok je nakon prvog domaća ekipa uspješno poentirala u nastavku svog posjeda. Na samom kraju je došlo do ponštavnja TD za Vikingse i to nakon pregleda snimka, kada je utvrđeno da je pas nekompletan, a inače hvatanje za TD je imao Harvin. Ovim porazom, Vikingsi su sve dalje od doigravnja, ali bitno je da ni konkurenti nisu puno odmakli, tako da se ova pozicija može popraviti u preostalim mečevima. Inače, Moss je ponovo ima hvatanje za TD.
Večeras veliki derbi u Dallasu, između domaćih Kauboja i Giantsa, i tu se nadam pobjedi domaćih, kako se Giantsi ne puno odlijepili Eaglesima. U slučaju njihovog poraza, tri ekipe će imati omjer 4-3 u NFC East - Redskinsi, Eaglesi i Giantsi.
Večeras veliki derbi u Dallasu, između domaćih Kauboja i Giantsa, i tu se nadam pobjedi domaćih, kako se Giantsi ne puno odlijepili Eaglesima. U slučaju njihovog poraza, tri ekipe će imati omjer 4-3 u NFC East - Redskinsi, Eaglesi i Giantsi.
Evo koce u PO po mom misljenju:
AFC:
jetsi,coltsi,patriotsi,steelersi,ravensi i titansi, al umjesto njih bi volio da su chargersi, ako zaigraju bolje moglo bi svasta bit...
NFC:
giantsi,falconsi,seehawksi,bearsi,redskinsi i volio bi cowboyse zbog Romoa, al tesko..... ma nemoguce
AFC:
jetsi,coltsi,patriotsi,steelersi,ravensi i titansi, al umjesto njih bi volio da su chargersi, ako zaigraju bolje moglo bi svasta bit...
NFC:
giantsi,falconsi,seehawksi,bearsi,redskinsi i volio bi cowboyse zbog Romoa, al tesko..... ma nemoguce
Eo da bacim jedno pitanje:
Gdje igra Onaj Running back Barber sto je 2006. igrao u Giantsima.. sad vidim ne igra tamo.. A on je bio nezaustavljiv skroz
Gdje igra Onaj Running back Barber sto je 2006. igrao u Giantsima.. sad vidim ne igra tamo.. A on je bio nezaustavljiv skroz
Tiki Barber se oprostio davno, ima par sezona. Mislim da nije bio ni u šampionskoj sezoni Giantsa 2007-2008.EdinTM87 je napisao/la:Eo da bacim jedno pitanje:
Hare_BvB je napisao/la:Tiki Barber se oprostio davno, ima par sezona. Mislim da nije bio ni u šampionskoj sezoni Giantsa 2007-2008.EdinTM87 je napisao/la:Eo da bacim jedno pitanje:
Special Teams Chargersa su sinoć kumovali porazu svoga tima timi e što su kickera penaltyjem udaljili za 5 jardi prilikom odlučujučeg šuta. A kakve su inače greške svi komplet pravili to je na momente bilo komično. Malo mi je žao što na kraju ipak ne pobijediše. Ne zato što su mi draži nego NE, već jednostavno zato što su uprkos velikim problemima sa povrijedama pokazali veliku želju i napravili skoro potpun preokret.
Vikinzi su imali šansu za pobjedu do posljednje sekunde, ali je nisu iskoristili. Onaj Harvinov TD je ispravno poništen. Vikinzi imaju težak raspored i biće im zaista pravo teško doći do doigravanja. O-line im ne funkcionira najbolje i pritisak na Favreu je konstantno velik, a on i u tako teškim situacijama prečesto riskira. Nekada to bude odlučujuće dobro, a nekada naravno suprotno. Mislim da bi Vikinzi generalno trebali uzeti prošlogodišnji pristup, kada se puno forsiralo trčanje, odnosno Peterson, u prvom dijelu sezone, a onda kada protivnici pošnu fokusirati svoju odbranu na njihovo trčanje da Favre i WR-ovi to iskoriste maksimalno.
Vikinzi su imali šansu za pobjedu do posljednje sekunde, ali je nisu iskoristili. Onaj Harvinov TD je ispravno poništen. Vikinzi imaju težak raspored i biće im zaista pravo teško doći do doigravanja. O-line im ne funkcionira najbolje i pritisak na Favreu je konstantno velik, a on i u tako teškim situacijama prečesto riskira. Nekada to bude odlučujuće dobro, a nekada naravno suprotno. Mislim da bi Vikinzi generalno trebali uzeti prošlogodišnji pristup, kada se puno forsiralo trčanje, odnosno Peterson, u prvom dijelu sezone, a onda kada protivnici pošnu fokusirati svoju odbranu na njihovo trčanje da Favre i WR-ovi to iskoriste maksimalno.
Breaking News: Favre ima dva loma u skočnom zglobu na kojemu je ljetos imao operaciju! Čekaju se daljnje informacije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.