FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2019, 22:39

SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta mislite o Harisu Dilaveru kao mogućem rješenju u špicu?
Fin.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 mar 2019, 22:40

Cuj Dilaver pa za njega je handze suarez
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 11 mar 2019, 22:42

AlfredNobel je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta mislite o Harisu Dilaveru kao mogućem rješenju u špicu?
Fin.
Pojacanje Gosku.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 11 mar 2019, 22:44

Handze bi mogao put australije. Nasi igraci su trenutno jako, jako, jako trazena roba.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 mar 2019, 22:45

Fin.
:rol: :rol:
Ma kad bismo gubili jednog od napadača na kraju sezone, ne bi bio loš za klupe. Al u formaciji s jednim napadačem dovodit trećeg target mana, po meni je nepotrebno. Još imamo ovog malog iz Bayerna, ako dobije ugovor za narednu sezonu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 mar 2019, 22:46

ado-hz je napisao/la:Sta mislite o Kenanu Horicu iz Mladosti u paru sa Lazicem??? Ako Nihad odmah na ljeto ide po meni odlican igrac. Poprilicno visok, zna lopte, moze biti koristan i kao zadnji vezni...u Sloveniji igrao odlicno....u Turskoj isto tako dobar. Taman ce sada uci u takmicarsku formu do ljeta.
Pa i platiti neko obestecenje ekipi Mladosti a ne vjerujem da ce oni otici u Evropu pa samim tim i njemu se ne bi ostajalo nego bi volio igrati LS.
Horić odlična zamjena za Mujakića :!:
U najboljim godinama, a pun iskustva, može igrati CB i DMC , bosanski državljanin .
Trenutno ne igra po 90 min jer nema kondicije, ali kada je u potpunosti spreman vjerovatno najbolji stoper u ligi.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 mar 2019, 22:46

Je li se ikad u isoriji desilo da mi zaostajemo za Meljom 20 bodova?

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 mar 2019, 22:48

Izbaci mi ovo na yt-u
31.00 kakva akcija Džakmić-Škoro-Jahović :tokralju: :tokralju: :ljepota:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2019, 22:49

skoroalen je napisao/la:
Fin.
:rol: :rol:
Ma kad bismo gubili jednog od napadača na kraju sezone, ne bi bio loš za klupe. Al u formaciji s jednim napadačem dovodit trećeg target mana, po meni je nepotrebno. Još imamo ovog malog iz Bayerna, ako dobije ugovor za narednu sezonu.
Samo se šalim, nemoj me odmah atakovati. :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 mar 2019, 22:54

Evander je napisao/la:Je li se ikad u isoriji desilo da mi zaostajemo za Meljom 20 bodova?
Na fejsbuk komentarima, a i nekim postovima na forumu, sam pročitao da su oni nama nekad bježali 27 bodova. Ne znam da li je pouzdano, neko od ovih statističara bi mogao znat to. @Mokes, @Mortem, neko treći..?

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2019, 22:59

skoroalen je napisao/la:
Evander je napisao/la:Je li se ikad u isoriji desilo da mi zaostajemo za Meljom 20 bodova?
Na fejsbuk komentarima, a i nekim postovima na forumu, sam pročitao da su oni nama nekad bježali 27 bodova. Ne znam da li je pouzdano, neko od ovih statističara bi mogao znat to. @Mokes, @Mortem, neko treći..?
Ma jašta, doba kad je Sizif šutao hloptu po mahali.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 mar 2019, 23:00

U ligi gdje si dobivao 2 boda za pobjedu, nema sanse da je neko mogao imati toliku prednost.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 mar 2019, 23:04

Onda je ovo vjerovatno najveće. Mitomani će izmislit tabelu gdje su oni imali 146 bodova, ne sumnjam u to. Samo kažem, neki od njih su se dičili sa nekih 27 bodova, ni ja ne vjerujem da je ikako moguće.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 mar 2019, 23:15

Evander je napisao/la:U ligi gdje si dobivao 2 boda za pobjedu, nema sanse da je neko mogao imati toliku prednost.
Našao sam da su u sezoni 71/72 imali 23 boda više od Sarajeva :crazy:
Željezničar 51
Sarajevo 28

Da se računalo kao danas bilo bi 34 boda manje :mrgreen:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 mar 2019, 23:18

Mokes je napisao/la:
Evander je napisao/la:U ligi gdje si dobivao 2 boda za pobjedu, nema sanse da je neko mogao imati toliku prednost.
Našao sam da su u sezoni 71/72 imali 23 boda više od Sarajeva :crazy:
Željezničar 51
Sarajevo 28

Da se računalo kao danas bilo bi 34 boda manje :mrgreen:
:oops: :oops: :oops:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 mar 2019, 23:19

Imali su 23 razlike kada su osvojili prvenstvo u bivsoj Jugoslaviji. Oni 51 bod, a mi 28.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 mar 2019, 23:20

Idemo onda do kraja prvenstva povecati razliku i postaviti novi rekord :kafa:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 mar 2019, 23:39

skoroalen je napisao/la:Onda je ovo vjerovatno najveće. Mitomani će izmislit tabelu gdje su oni imali 146 bodova, ne sumnjam u to. Samo kažem, neki od njih su se dičili sa nekih 27 bodova, ni ja ne vjerujem da je ikako moguće.
:urnebes: :urnebes: :rol:Garant ce Kratkokoljenko izbaciti tu tabelu... :rol: :rol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 mar 2019, 23:43

Pantelija je napisao/la:Pehar se donosi na utakmici u kojoj teoretski obezbjedjujes titulu. Dakle ako imas 9 bodova prednosti i 3 kola fo kraja i treba to kolo samo bod ili tei ili da protivnik ne dobije pehar se donosi na stadion moguceg osvajaca.

Samozdravlje@bilo je to vrijeme kada u gostima je bilo tesko dobiti bilo koga, a posebno leotara. Dole je nesnosna vrucina vazda a uslovi uzasni, ides preko terena do tribine na kojoj nema kapi vode... onda gledas nase metuzaleme kako 90 min nabijaju loptu i ne zaprijete protivniku... ali nikad necu zaboraviti koliko se tada navijalo i kakva je to furka bila... Ja nikada se ne nerviram bez razloga, ali znam da nekada pretjeram... znam ja da Hebib voli vise sarajevo nego 90% igraca u klubu, da bi nogu dao da moze za klub al jednostavno on nije bek i strasno ispada... to je prvi put vidjeno protiv onih u ligi prvaka kada su nas silovali po njegovoj strani i kada je izasao na poluvremenu. Halilovic je ok igrac ali ne mogu prihvatiti da uzima minute resicu, to je jedini razlog zasto ne volim da igra. U drugim ekipama u ligi bi bio ponajbolji sigurno. Dupovac nikad nije bio kvalitet za sampionsko sarajevo, bori se on, gine ali nije to to. Njegova motorika nije neki nivo koji se danas trazi u fudbalu.
I zalosno je sto ponajveci moralisti ovdje, znam 100% par njih, vide kosevo svake prestupne a ubise se od morala... meni je drazi onaj kosonja na istoku sto i danas psuje radovcu nego 5 moralista na fb koji dodju samo kad igra atalanta... pojedinacno se sjecam skoro cijele ekipe nekad davno, srijeda, kup utakmica Sarajevo-Novi grad (Bosanski novi), u vrijeme ublehe aBlekica... tada se uzimalo bolovanje da se ide na tekmu pprotiv nekog drugoligasa... danas je manekenima tesko otici do kaknja, mostara, zenice... a nemaju pojma kakvo zadovoljstvo imaju da gledaju da deremo protivnika na strani, kod kuce...
- Ti ,ahbab ti @skoroalen , @Morto bas kao levati , na koljenima molite nekog da ispuni Kosevo i da Vam bude puno srce i oci . Ne moze brate.
- Juce 600 ljudi na forumu ludilo (15 min. pokusavao post poslat,pa me @Vanja8 -pogresno shvati)ma gotovo svi oni su na Kosevu (ne svi)
- Prvo nema dovoljan broj ljudi inficiranih bh sportom(iskreno i nema cime,Dzumhur,Tuka,Musa,Dzeko ,Pjana..), o fudbalu PL da ne govrim
- Drugo 2015/16 i do pojave Akademaca se zgadilo raji ,da ih neko levati .Brat i ja odustali (ja i zbog licnih razloga).Postujem ja ko moze podnositi , jednostavno udjes u 7 deceniju i kazes dosta gospodi ala Baljak,Blekic,Ibrakovic,Jesic , Selimovic ...
- Sad je ovo puno drugacije i vratio sam se Listicu i Lazne gledao(da mogu gledao bih sve,bolesnik u kuci) , polugodisnju kupio i neke sitnice .
- I sada ima ponesto sto mi se ne svidja ,ali buraz +11 , zacepili mi usta .DOBILI LISTICU :tokralju: . Sutit cu i poslije ako osvoje Titiulu , a vjerujem da mora biti Akademaca isto ili vise od 4 u prvih 11.
- Od kako je novo Kosevo ("84) , sjedio oko slova "R", poslije presao na Zapad (prvo poluv.na sjeverozapadu , dugo na jugozapadu-nas go),eto i to nam ukidose . Nekom to ne znaci , a ja znam 4-cu starih navijaca kojima to fali. Ako ne sjedis na vrhu ne vidis,mene interesuje go gdje napadamo.
- Kazes nemaju pojma kakvo zadovoljstvo ...Tacno i sta je ciniti.zaraziti ih punim Kosevom u Evropi , ne 2 vec vise tekmi. Neki ce ostati i dolaziti na Pl tekme .Bi li Ti isao na "guslarsko vece" ili sl ? Ja ne bih iskreno , a ono puna sala :rol: Toliko , gotivim Te vise nego sto mislis . Pozdrav Kosevskom Brdu . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 mar 2019, 23:47

Samozdravlje je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Pehar se donosi na utakmici u kojoj teoretski obezbjedjujes titulu. Dakle ako imas 9 bodova prednosti i 3 kola fo kraja i treba to kolo samo bod ili tei ili da protivnik ne dobije pehar se donosi na stadion moguceg osvajaca.

Samozdravlje@bilo je to vrijeme kada u gostima je bilo tesko dobiti bilo koga, a posebno leotara. Dole je nesnosna vrucina vazda a uslovi uzasni, ides preko terena do tribine na kojoj nema kapi vode... onda gledas nase metuzaleme kako 90 min nabijaju loptu i ne zaprijete protivniku... ali nikad necu zaboraviti koliko se tada navijalo i kakva je to furka bila... Ja nikada se ne nerviram bez razloga, ali znam da nekada pretjeram... znam ja da Hebib voli vise sarajevo nego 90% igraca u klubu, da bi nogu dao da moze za klub al jednostavno on nije bek i strasno ispada... to je prvi put vidjeno protiv onih u ligi prvaka kada su nas silovali po njegovoj strani i kada je izasao na poluvremenu. Halilovic je ok igrac ali ne mogu prihvatiti da uzima minute resicu, to je jedini razlog zasto ne volim da igra. U drugim ekipama u ligi bi bio ponajbolji sigurno. Dupovac nikad nije bio kvalitet za sampionsko sarajevo, bori se on, gine ali nije to to. Njegova motorika nije neki nivo koji se danas trazi u fudbalu.
I zalosno je sto ponajveci moralisti ovdje, znam 100% par njih, vide kosevo svake prestupne a ubise se od morala... meni je drazi onaj kosonja na istoku sto i danas psuje radovcu nego 5 moralista na fb koji dodju samo kad igra atalanta... pojedinacno se sjecam skoro cijele ekipe nekad davno, srijeda, kup utakmica Sarajevo-Novi grad (Bosanski novi), u vrijeme ublehe aBlekica... tada se uzimalo bolovanje da se ide na tekmu pprotiv nekog drugoligasa... danas je manekenima tesko otici do kaknja, mostara, zenice... a nemaju pojma kakvo zadovoljstvo imaju da gledaju da deremo protivnika na strani, kod kuce...
- Ti ,ahbab ti @skoroalen , @Morto bas kao levati , na koljenima molite nekog da ispuni Kosevo i da Vam bude puno srce i oci . Ne moze brate.
- Juce 600 ljudi na forumu ludilo (15 min. pokusavao post poslat,pa me @Vanja8 -pogresno shvati)ma gotovo svi oni su na Kosevu (ne svi)
- Prvo nema dovoljan broj ljudi inficiranih bh sportom(iskreno i nema cime,Dzumhur,Tuka,Musa,Dzeko ,Pjana..), o fudbalu PL da ne govrim
- Drugo 2015/16 i do pojave Akademaca se zgadilo raji ,da ih neko levati .Brat i ja odustali (ja i zbog licnih razloga).Postujem ja ko moze podnositi , jednostavno udjes u 7 deceniju i kazes dosta gospodi ala Baljak,Blekic,Ibrakovic,Jesic , Selimovic ...
- Sad je ovo puno drugacije i vratio sam se Listicu i Lazne gledao(da mogu gledao bih sve,bolesnik u kuci) , polugodisnju kupio i neke sitnice .
- I sada ima ponesto sto mi se ne svidja ,ali buraz +11 , zacepili mi usta .DOBILI LISTICU :tokralju: . Sutit cu i poslije ako osvoje Titiulu , a vjerujem da mora biti Akademaca isto ili vise od 4 u prvih 11.
- Od kako je novo Kosevo ("84) , sjedio oko slova "R", poslije presao na Zapad (prvo poluv.na sjeverozapadu , dugo na jugozapadu-nas go),eto i to nam ukidose . Nekom to ne znaci , a ja znam 4-cu starih navijaca kojima to fali. Ako ne sjedis na vrhu ne vidis,mene interesuje go gdje napadamo.
- Kazes nemaju pojma kakvo zadovoljstvo ...Tacno i sta je ciniti.zaraziti ih punim Kosevom u Evropi , ne 2 vec vise tekmi. Neki ce ostati i dolaziti na Pl tekme .Bi li Ti isao na "guslarsko vece" ili sl ? Ja ne bih iskreno , a ono puna sala :rol: Toliko , gotivim Te vise nego sto mislis . Pozdrav Kosevskom Brdu . :thumbup:
Ma shvatio sam ja tebe prijatelju,samo sam ti rekao da nisam nikome nista zamjerio,pa prema tome nemam kome sta ni halaliti... :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, mnon46, Vanja8 i 42 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []