FK Sarajevo - UEFA CL & EL
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - UEFA CL & EL
Da mogu pratiti druge lige i nagađati hocemo li kojim slučajem biti nosioci.
Optimista: moze moze
Isto kao i ti tražim tu stranicuShofaII je napisao/la:Ima li neko onu stranicu gdje se mogu pratiti potencijalni učesnici prve runde kvalifikacija i njihovi koeficijenti.

Na Temi Sarajeva sam pisao kakvo je stanje i šta nam se mora poklopiti. Stanje je iz decembra
viewtopic.php?p=6789270#p6789270
Ovdje sam zaboravio na Maltu, tamo je bitno da Valleta ne uzme.
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
OdlicnoMokes je napisao/la:Isto kao i ti tražim tu stranicuShofaII je napisao/la:Ima li neko onu stranicu gdje se mogu pratiti potencijalni učesnici prve runde kvalifikacija i njihovi koeficijenti.
Da mogu pratiti druge lige i nagađati hocemo li kojim slučajem biti nosioci.![]()
Na Temi Sarajeva sam pisao kakvo je stanje i šta nam se mora poklopiti. Stanje je iz decembra
viewtopic.php?p=6789270#p6789270
Ovdje sam zaboravio na Maltu, tamo je bitno da Valleta ne uzme.
Hvala burazeru ovo me je i zanimalo sta po ligama da pratim. Taman da se sktacuje vrijeme do utakmice.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... cJdkZxPl7MShofaII je napisao/la:Ima li neko onu stranicu gdje se mogu pratiti potencijalni učesnici prve runde kvalifikacija i njihovi koeficijenti.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E to je to, na ovo sam mislio da se moze vidjet ulaskom.MortemHz je napisao/la:https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... cJdkZxPl7MShofaII je napisao/la:Ima li neko onu stranicu gdje se mogu pratiti potencijalni učesnici prve runde kvalifikacija i njihovi koeficijenti.
Ova tvoja stranica uz ovo sto je mokes napisao dovoljno materijala da se moze ispratiti i imati uvid u ono sto nas najvjerovatnije ceka.
Hvala morto
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo ti je ubjedljivo najbolje, poredano sve kako treba, odmah svaki koeficijent dostupan itd.ShofaII je napisao/la:E to je to, na ovo sam mislio da se moze vidjet ulaskom.MortemHz je napisao/la:https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... cJdkZxPl7MShofaII je napisao/la:Ima li neko onu stranicu gdje se mogu pratiti potencijalni učesnici prve runde kvalifikacija i njihovi koeficijenti.
Ova tvoja stranica uz ovo sto je mokes napisao dovoljno materijala da se moze ispratiti i imati uvid u ono sto nas najvjerovatnije ceka.
Hvala morto
Nema na čemu Shofa.
Samo mi je još nepoznato da li se preuzimaju koeficijenti u pretkolima a LP ukoliko se izbaci nosioc. Ako se preuzimaju mozda bi nam eventualno izbacivanje nosioca u prvom pretkolu dalo više mogućnosti za plasman u treće pretkolo nego da mi budemo nosioci u prvom pretkolu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to se promijenilo od prošle sezone ako se ne varam. Prvak države koji ispadne u 2. pretkolu LP ide u 3. pretkolo EL.ShofaII je napisao/la:Poraženi iz prvog i drugog pretkola LP završavaju takmičenje, dok poraženi iz treceg pretkola ide u play off LE a poraženi iz play off-a LP ide u grupe LE
Samo mi je još nepoznato da li se preuzimaju koeficijenti u pretkolima a LP ukoliko se izbaci nosioc. Ako se preuzimaju mozda bi nam eventualno izbacivanje nosioca u prvom pretkolu dalo više mogućnosti za plasman u treće pretkolo nego da mi budemo nosioci u prvom pretkolu.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zrinjski je ispao u prvom pretkolu u LP od Trnave i takmičenje nastavio u 2 pretkolu EL kao nosioc. Apsolutno netačno je ovo što je Shofall napisao. Za preuzimanje koef. ne znam.MortemHz je napisao/la:Pa to se promijenilo od prošle sezone ako se ne varam. Prvak države koji ispadne u 2. pretkolu LP ide u 3. pretkolo EL.ShofaII je napisao/la:Poraženi iz prvog i drugog pretkola LP završavaju takmičenje, dok poraženi iz treceg pretkola ide u play off LE a poraženi iz play off-a LP ide u grupe LE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To i govorim, prvak države je privilegovan više nego ikada od prošle sezone + koeficijent može samo rasti.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zrinjski je ispao u prvom pretkolu u LP od Trnave i takmičenje nastavio u 2 pretkolu EL kao nosioc. Apsolutno netačno je ovo što je Shofall napisao. Za preuzimanje koef. ne znam.MortemHz je napisao/la:Pa to se promijenilo od prošle sezone ako se ne varam. Prvak države koji ispadne u 2. pretkolu LP ide u 3. pretkolo EL.ShofaII je napisao/la:Poraženi iz prvog i drugog pretkola LP završavaju takmičenje, dok poraženi iz treceg pretkola ide u play off LE a poraženi iz play off-a LP ide u grupe LE
U pravu si, prema ovome i ispadanjem iz prvog pretkola nastavlja se takmičenje u LEMortemHz je napisao/la:Pa to se promijenilo od prošle sezone ako se ne varam. Prvak države koji ispadne u 2. pretkolu LP ide u 3. pretkolo EL.ShofaII je napisao/la:Poraženi iz prvog i drugog pretkola LP završavaju takmičenje, dok poraženi iz treceg pretkola ide u play off LE a poraženi iz play off-a LP ide u grupe LE
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019–20 ... opa_League
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Samo da je kantu dignuti i to je to
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Izvlačenje 18 June 2019Lik je napisao/la:Kad je prvo predkolo, znajul se datumi ?
First qualifying round
9–10 July 2019/16–17 July 2019
Second qualifying round
23–24 July 2019/30–31 July 2019
- TamniVilajet
- Kontakt:

Hvala, treba planirat odmor da se bude u Sa kad bude tekmaShofaII je napisao/la:Izvlačenje 18 June 2019Lik je napisao/la:Kad je prvo predkolo, znajul se datumi ?
First qualifying round
Second qualifying round

ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Lik je napisao/la:Hvala, treba planirat odmor da se bude u Sa kad bude tekmaShofaII je napisao/la:Izvlačenje 18 June 2019Lik je napisao/la:Kad je prvo predkolo, znajul se datumi ?
First qualifying round
Second qualifying round
Izvlacenje za moj rodjendan

SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
SveMokes je napisao/la:Valleta uzela majstoricu, sad je i teoretski nemoguće da budemo nosioci. Mada ima i dosta finih nosilaca tipa Sheriffa, Rosenborga, HJK-a, Dundalka, Skendije, Dudelangea, TNS-a, a i Slovana. S druge strane Celtic, Astana, Zvezda, Maribor, Qarabag, Ludogorets, Legia, teški protivnici. Mada ima opcija da Ludogorets i Legia ne osvoje titulu, pa bi onda umjesto njih upali AIK i Suduva kao nosioci

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može se igrati sa ovim što su blizu crte ali i tu nam je puša vjerovatno.Derdiyok je napisao/la:SveMokes je napisao/la:Valleta uzela majstoricu, sad je i teoretski nemoguće da budemo nosioci. Mada ima i dosta finih nosilaca tipa Sheriffa, Rosenborga, HJK-a, Dundalka, Skendije, Dudelangea, TNS-a, a i Slovana. S druge strane Celtic, Astana, Zvezda, Maribor, Qarabag, Ludogorets, Legia, teški protivnici. Mada ima opcija da Ludogorets i Legia ne osvoje titulu, pa bi onda umjesto njih upali AIK i Suduva kao nosioci
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, Aduka87, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Anpa, Armija1987, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, Bilosta, Bordo10, bordobijeli, broj6, budzak, bvsic, Confiance, denimen99, Direktorcic, EastMadness, ErosViverosViv, Fudo, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, hazarder, Imamkarbarum, J1897, JavierBosnia, JuricaSpindl, lakilone, miguelramos, misstianopenaldo, mma_hz, Mostarska, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Posejdon, Proximic, Rajvosa4ever, relativizam, riki46, Riziko, Rodman, SamoDaKazeem, sekac, skoJaa, StarmoCity, Tarapi, Venom, Vjecnobordo, VolimoSarajevo, zeljovolimte i 390 gostiju.