Elem; sve lijepo sreceno za Senada, mislim da se cekalo da sam sebi pocne kopat rupu pa da ga se samo tisne u nju... Nije dorastao lik jednostavno, taman mu namjere bile najbolje na citavoj planeti zemlji. Svaka cast trenutnoj garnituri Fukara, momci rade dobro, trude se sto je najbitnije, medjutim... upravu je i Senad kada kaze gdje ste u Gabeli!? Da bi se bilo kompetentno mora to sve ozbiljnije izgledati i tek onda ce sve i jedna poruka imati tezinu. O uzimanju para od prije par mjeseci ne treba ni trositi tipke iako ova garnitura momaka nema nikakve veze s tim. Kako god, Podrska za njih, neka rade kako su krenuli!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bas tako @Madal, dzaba ce se na temu sad nakacit par padobranaca, sve neke nepotrebne lozione...
Elem; sve lijepo sreceno za Senada, mislim da se cekalo da sam sebi pocne kopat rupu pa da ga se samo tisne u nju... Nije dorastao lik jednostavno, taman mu namjere bile najbolje na citavoj planeti zemlji. Svaka cast trenutnoj garnituri Fukara, momci rade dobro, trude se sto je najbitnije, medjutim... upravu je i Senad kada kaze gdje ste u Gabeli!? Da bi se bilo kompetentno mora to sve ozbiljnije izgledati i tek onda ce sve i jedna poruka imati tezinu. O uzimanju para od prije par mjeseci ne treba ni trositi tipke iako ova garnitura momaka nema nikakve veze s tim. Kako god, Podrska za njih, neka rade kako su krenuli!
075
-
Sariel1987
- Kontakt:
uglavnom razocarenje se nastavlja , nema tu nekih znacajnijih promjena nazalost, show must go on
sad se senad ko po komandi proziva..
dosad je valjo, nema drugog, nece niko
sad se senad ko po komandi proziva..
dosad je valjo, nema drugog, nece niko
Do danas nisam bio ni za Senada ni Denisa ali od danas puna podrska SenaduBrcanskamalta je napisao/la:Kakvi su ovo plakati po gradu..![]()
Senade ostani u inat
-
Sariel1987
- Kontakt:
vise je nezadovoljnika s druge strane, samo sto vecina ljudi suti i jednostavno se povuku . pa se onda cudom cudimo praznim tribinama..
- TzBulevar87
- Kontakt:
Veliki respect za one koji se povuku i time izrazavaju svoje nezadovoljstvo. Puno su bolji od onih koji nezadovoljstvo i bojkot izrazavaju tako sto pocnu NAVIJAT za drugi klub... heeej, likovi NAVIJAJU, prate, analiziraju utakmice i poteze kluba. I na kraju jos ulaze u rasprave sa navijacima kluba kojeg su nekad podrzavali, podsmijavaju se i slicno. E takvi su ti kralju moj moralne nule, smece od ljudi ukratko receno. Poznajem ja masu svijeta kojim ne odgovara bunda i sve oko kluba pa ljudi jednostavno ne prate, okrenu se malo vise porodici, nece da gube zivce... sto mi je OK i razumljivo. Al cu', ti pljujes na sve strane, govoris kako ne valja, sta ce mi ovaj sta ce mi onaj, taj je pad'o dva puta na godinu u osnovnoj samo bla bla, cisto supljiranje da bi na kraju poceo pratiti neki drugi klub i tamo 'ostavljati' zivce.. FUUJ! Ne dao Bog da ti takva moralna 'gromada' zatreba nekada na nekom zivotnom polju... zamisli!Sariel1987 je napisao/la:vise je nezadovoljnika s druge strane, samo sto vecina ljudi suti i jednostavno se povuku . pa se onda cudom cudimo praznim tribinama..
075
-
Sariel1987
- Kontakt:
druze za mene samo sloboda postoji , i nisam otisao, tu sam pratimTzBulevar87 je napisao/la:Veliki respect za one koji se povuku i time izrazavaju svoje nezadovoljstvo. Puno su bolji od onih koji nezadovoljstvo i bojkot izrazavaju tako sto pocnu NAVIJAT za drugi klub... heeej, likovi NAVIJAJU, prate, analiziraju utakmice i poteze kluba. I na kraju jos ulaze u rasprave sa navijacima kluba kojeg su nekad podrzavali, podsmijavaju se i slicno. E takvi su ti kralju moj moralne nule, smece od ljudi ukratko receno. Poznajem ja masu svijeta kojim ne odgovara bunda i sve oko kluba pa ljudi jednostavno ne prate, okrenu se malo vise porodici, nece da gube zivce... sto mi je OK i razumljivo. Al cu', ti pljujes na sve strane, govoris kako ne valja, sta ce mi ovaj sta ce mi onaj, taj je pad'o dva puta na godinu u osnovnoj samo bla bla, cisto supljiranje da bi na kraju poceo pratiti neki drugi klub i tamo 'ostavljati' zivce.. FUUJ! Ne dao Bog da ti takva moralna 'gromada' zatreba nekada na nekom zivotnom polju... zamisli!Sariel1987 je napisao/la:vise je nezadovoljnika s druge strane, samo sto vecina ljudi suti i jednostavno se povuku . pa se onda cudom cudimo praznim tribinama..
ali sto ne valja ne valja da jbe rak raka
- TzBulevar87
- Kontakt:
Cudna smo mi mraka 
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Daj Solinaša za predsjednika da nastavimo tradiciju glupih seljačina na čelu kluba.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ako će predsjednik dobiti nogu (a neće, može samo sam odstupiti), i Nalić ostati, onda: halal ti čeliče.Sariel1987 je napisao/la:da ne pobjegne misao...totalitare je napisao/la:ako dobijemo slobodanku ja mislim i nalic i onaj njihov predjednik da ce dobit nogu svi u tuzlu po bodove volim te celik
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Moze li neko napraviti anketu :
Koliku kaznu ocekujete nakon utakmice protiv Čelika?
1.500KM
3.500KM
5.000KM
10.000KM
15.000KM
Koliku kaznu ocekujete nakon utakmice protiv Čelika?
1.500KM
3.500KM
5.000KM
10.000KM
15.000KM
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Pa da sta drugo ocekivat od pojedinaca nego stetu za klub.Recimo prozivku 90 minuta neku smisleniju parolu i tako.
Svi moraju ici!
Sloboda je iznad svih njih!
I ti juniore ne lazi. Nego zajedno hajde sa onima sa kojima ste kashu i kuhali ovo par godina
Svi moraju ici!
Sloboda je iznad svih njih!
I ti juniore ne lazi. Nego zajedno hajde sa onima sa kojima ste kashu i kuhali ovo par godina
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nismo care nego vecina raje ide linijom manjeg otpora. Konformizam gdje svi tu i mali Mujo.Skojevska je napisao/la:Cudna smo mi mraka
Nedaj se Senco!!
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Skojevska je napisao/la:Ne znam, dajte solinasa za predsjednika
Nije dobio na lotu još
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nemojte dzaba solinasa prozivat.
Covjek o Slobodi prica iz srca, sto je kod nas vec sad luksuz.
Pricam o slobodi ne politici. Politika me ne interesuje.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Pa iz mozga ne mozeSariel1987 je napisao/la:Nemojte dzaba solinasa prozivat.
Bice Saro sve dobro, mozda i nas sunce ogrije
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Najveca glupost bi sad bila kasu Saveza puniti klubskim parama a sigurno ce se to desiti
u narednoj utakmici.
u narednoj utakmici.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Njima njihovo meni moje ne smeta nista druze.Sariel1987 je napisao/la:Nemojte dzaba solinasa prozivat.
Sve sto UG trazi sada od kluba solinas ovdje pisao davno...Mene su ismijavali naravno.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa naravno, kao sto su uradili i protiv ja msm Krupe prije nekoliko mjeseci kad smo dobili 5000 kazne. Od svega opet ce samo klub se naplacivati kazni i svega.hondas je napisao/la:Najveca glupost bi sad bila kasu Saveza puniti klubskim parama a sigurno ce se to desiti
u narednoj utakmici.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.