KUP BiH 2010/2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: KUP BiH 2010/2011
....za Celik je svejedno koga ce da dobije jer s onom igrom mozemo izbaciti bilo koju ekipu....
Zadnja izmjena: flash, dana/u 25 okt 2010, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nema vise :P
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ko god bude, igraju se dvije utakmice; protivnik ako budu bolji u te dvije utakmice...tamam, ali svi su svjesni snage i motiva FCS ove sezone
, jucer se to fino moglo vidjeti u gostima s 8-ricom igraca ..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma ono juče na Grbavici je bilo bez veze, bruka. Da su od 19 preostalih igrača na terenu (9 Sarajeva i 10 Želje) napravili jedan tim moj bi ih Omladinac iz Mionice pobijedio. Šta se sve naziva derbijem ccc. Pogledajte utakmicu ŠB - Čelik, da ne piše u dnu ekrana koji timovi igraju pomislili biste da je riječ o Čelziju i Liverpulu (u odnosu na onaj jad od igre na Grbavici)dr.van nostrand je napisao/la:ko god bude, igraju se dvije utakmice; protivnik ako budu bolji u te dvije utakmice...tamam, ali svi su svjesni snage i motiva FCS ove sezone, jucer se to fino moglo vidjeti u gostima s 8-ricom igraca ..
A đe da znam?!
mislim da je široki naj neugodnija ekipa i njih nebi volio, a sve ostalo dolazi u obzir.. zeljo nas je na grbavici dobio svi vec znate kako ..sarajevo isto tako u 99minuti
.. sloboda i zrinski su trenutno i po formi a i igrackom kadru slaviji od nas( sem fenana on je uz purica i jos par igraca prevaziso ovu ligu ).. olimpik mislim da nece igrati tako napadacki fudbal sa ovim janjosem i mislim da bi im se mogli osvetiti za poraz u ligi ,a o ovim drugoligasima neznam puno informacija tako da nemogu nista reci iako mislim da smo jaci od njih za klasu.... zenicanin
kolko sam ja uvidio jucer...flash je napisao/la:....za Celik je svejedno koga ce da dobije jer s onom igrom mozemo izbaciti bilo koju ekipu....
vas problem je respekt, prije svega samoga sebe...
odigrajte jednu utakmicu muški, na sve ili ništa, tipa kao Široki i u gostima i kod kuće, napadački i otvoreno...
zašto?
kad ste jučer skontali da možete da igrate normalan nogomet, razbili ste nas, i da ste nastavili popušio bi široki ..
al ste se povukli a to vas je umalo koštalo i onog jednog boda...
jer imate dobre igrače prema naprijed, pogotovo Purić na desnoj strani
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
udruga UPIT ti to radi.. http://www.upit.siroki.net sa svojim projektom http://www.****.comRaz_ba je napisao/la:Kevin je napisao/la:kako je jučer utakmica bila borbena i neizvjesna i pravo napeta...imam osjećaj da će u Kupu opet zapast Široki - Čelik![]()
Nisam navijač niti ŠB a ni Čelika, no moram kazati da odavno na BiH prostoru nisam gledao tako dobru utakmicu. A gledao sam je zahvaljujući nekome iz Širokog Brijega ko je omogućio gledanje utakmice putem interneta. Vidi se da ŠB nema šta sakriti pa utakmicu puštaju uživo. Pošteno nema šta. Čestitam i hvala na lijepom ugođaju.
momci su mladi, rade sve ovo besplatno da bi mi svi mogli gledat...svaka im čast... a naravno i klubu Širokom koji s ovim je još korak dalje u organizaciji svojoj..
sumnjam da će na tom stati, bit će to još bolje i bit će još tekmi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Iskreno sve je proteklo u najboljem redu i juce je nasa utakmica bila derbi kola a ne onaj cemer na oronuloj grbaviciKevin je napisao/la:udruga UPIT ti to radi.. http://www.upit.siroki.net sa svojim projektom http://www.****.comRaz_ba je napisao/la:Kevin je napisao/la:kako je jučer utakmica bila borbena i neizvjesna i pravo napeta...imam osjećaj da će u Kupu opet zapast Široki - Čelik![]()
Nisam navijač niti ŠB a ni Čelika, no moram kazati da odavno na BiH prostoru nisam gledao tako dobru utakmicu. A gledao sam je zahvaljujući nekome iz Širokog Brijega ko je omogućio gledanje utakmice putem interneta. Vidi se da ŠB nema šta sakriti pa utakmicu puštaju uživo. Pošteno nema šta. Čestitam i hvala na lijepom ugođaju.
momci su mladi, rade sve ovo besplatno da bi mi svi mogli gledat...svaka im čast... a naravno i klubu Širokom koji s ovim je još korak dalje u organizaciji svojoj..
sumnjam da će na tom stati, bit će to još bolje i bit će još tekmi
Od sad ce Celik-Siroki biti derby prvenstava pred cijelih 64 gledaoca....kakav god fudbal pokazivali fudbaleri Zelje i Sarejeva (ono juce je bilo odron iskreno) onakvu atmosfeu mozete samo gledati na tv-u lige petice bi nam pozavidile za vas i jedne i druge misaona imenica 
1921-2011
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Kako da ne evo vec javljaju sky sport preuzeo prava na derbi zeljo-sa kaze atmosfera uzavrela na orunuloj grbaviciEsii TM87 je napisao/la:Od sad ce Celik-Siroki biti derby prvenstava pred cijelih 64 gledaoca....kakav god fudbal pokazivali fudbaleri Zelje i Sarejeva (ono juce je bilo odron iskreno) onakvu atmosfeu mozete samo gledati na tv-u lige petice bi nam pozavidile za vas i jedne i druge misaona imenica
Da poznajes situaciju, znao bi da na Kosevu igra svako ko uplati u opstinu pare..BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Kako da ne evo vec javljaju sky sport preuzeo prava na derbi zeljo-sa kaze atmosfera uzavrela na orunuloj grbaviciEsii TM87 je napisao/la:Od sad ce Celik-Siroki biti derby prvenstava pred cijelih 64 gledaoca....kakav god fudbal pokazivali fudbaleri Zelje i Sarejeva (ono juce je bilo odron iskreno) onakvu atmosfeu mozete samo gledati na tv-u lige petice bi nam pozavidile za vas i jedne i druge misaona imenicami kada smo prvi dobijali nagrade za atmosferu organizaciju vi niste ni onu drvenu zapadnu tribinu mogli popuniti i ako izadjete u evropu cisto sumnjam veliko je pitanje dali ce te dobiti kosevo da igrate jer ste bili nekorektni prema komsija pa ce te onda gledati mozda u trnavi igrati kao domacini
neda bleki kosevo vise a grbavica nije ni za klisa
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 
pa moj BR cak je i slavija igrala na kosevu euro utakmice, CRS izdaje stadion 
-
drug
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Kako da ne evo vec javljaju sky sport preuzeo prava na derbi zeljo-sa kaze atmosfera uzavrela na orunuloj grbaviciEsii TM87 je napisao/la:Od sad ce Celik-Siroki biti derby prvenstava pred cijelih 64 gledaoca....kakav god fudbal pokazivali fudbaleri Zelje i Sarejeva (ono juce je bilo odron iskreno) onakvu atmosfeu mozete samo gledati na tv-u lige petice bi nam pozavidile za vas i jedne i druge misaona imenicami kada smo prvi dobijali nagrade za atmosferu organizaciju vi niste ni onu drvenu zapadnu tribinu mogli popuniti i ako izadjete u evropu cisto sumnjam veliko je pitanje dali ce te dobiti kosevo da igrate jer ste bili nekorektni prema komsija pa ce te onda gledati mozda u trnavi igrati kao domacini
Nemoj se javljat više majke ti. Idi zamoli savezn da pogura drzavne organe da uloze još poneki "milion" u to evropsko bilino polje. Stvarno su spektakularno odradili rekonsturkciju. Spizdili pare u prskalice za travu. "oronulu" Grbavicu mozes samo ovako na forumu uzet u usta. Čitav grad iza jednog kluba i opet svako malo neki bojkot.
Zeljovka je napisao/la:Da poznajes situaciju, znao bi da na Kosevu igra svako ko uplati u opstinu pare..BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Kako da ne evo vec javljaju sky sport preuzeo prava na derbi zeljo-sa kaze atmosfera uzavrela na orunuloj grbaviciEsii TM87 je napisao/la:Od sad ce Celik-Siroki biti derby prvenstava pred cijelih 64 gledaoca....kakav god fudbal pokazivali fudbaleri Zelje i Sarejeva (ono juce je bilo odron iskreno) onakvu atmosfeu mozete samo gledati na tv-u lige petice bi nam pozavidile za vas i jedne i druge misaona imenicami kada smo prvi dobijali nagrade za atmosferu organizaciju vi niste ni onu drvenu zapadnu tribinu mogli popuniti i ako izadjete u evropu cisto sumnjam veliko je pitanje dali ce te dobiti kosevo da igrate jer ste bili nekorektni prema komsija pa ce te onda gledati mozda u trnavi igrati kao domacini
![]()
![]()
Slazem se ,ali ko plati i na Grbavici moze igrati Gracic kaze da razmislja da ponovo igra na Grbavici!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bravo, pita se F.K. Željezničar, a gore fino odes u opštinu (a ne pitaš ama baš ništa F.K. Sarajevo), daš pare i igraš kad hoćeš, osim ako već nije zakupljen..drug je napisao/la:Jest ako klub na to pristane...ne opština, nego KLUB.
Volio bih da Željo dobije Branitelja u KUP-u, čisto da se ne umaramo, i onda da nastavimo sa KUP-om na proljeće, kada ćemo biti siguran sam najjači..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baci pite da se igramooooo
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Analiticar jes' to ti?BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Kako da ne evo vec javljaju sky sport preuzeo prava na derbi zeljo-sa kaze atmosfera uzavrela na orunuloj grbaviciEsii TM87 je napisao/la:Od sad ce Celik-Siroki biti derby prvenstava pred cijelih 64 gledaoca....kakav god fudbal pokazivali fudbaleri Zelje i Sarejeva (ono juce je bilo odron iskreno) onakvu atmosfeu mozete samo gledati na tv-u lige petice bi nam pozavidile za vas i jedne i druge misaona imenicami kada smo prvi dobijali nagrade za atmosferu organizaciju vi niste ni onu drvenu zapadnu tribinu mogli popuniti i ako izadjete u evropu cisto sumnjam veliko je pitanje dali ce te dobiti kosevo da igrate jer ste bili nekorektni prema komsija pa ce te onda gledati mozda u trnavi igrati kao domacini
1921-2011
-
Phill Jackson
- Kontakt:
ne lupetaj bezveze kad nemas blage o cemu pricas,trebal tebi nacrtat da savez nema nikakve veze s bilinim,opstina je dala kes,sto se mene tice neka vas opet u evropi pa da se ponovo prosipate,jbg. nema tamo morona od sudija da vam sviraju nepostojece faulove,penale,da vam igrac moze bez lopte udarat protivnika pa ne dobit crveni itd..vise volim sto posteno igramo nego da cipkastim radnjama odemo u evropu ko viEsii TM87 je napisao/la:Analiticar jes' to ti?BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Kako da ne evo vec javljaju sky sport preuzeo prava na derbi zeljo-sa kaze atmosfera uzavrela na orunuloj grbaviciEsii TM87 je napisao/la:Od sad ce Celik-Siroki biti derby prvenstava pred cijelih 64 gledaoca....kakav god fudbal pokazivali fudbaleri Zelje i Sarejeva (ono juce je bilo odron iskreno) onakvu atmosfeu mozete samo gledati na tv-u lige petice bi nam pozavidile za vas i jedne i druge misaona imenicami kada smo prvi dobijali nagrade za atmosferu organizaciju vi niste ni onu drvenu zapadnu tribinu mogli popuniti i ako izadjete u evropu cisto sumnjam veliko je pitanje dali ce te dobiti kosevo da igrate jer ste bili nekorektni prema komsija pa ce te onda gledati mozda u trnavi igrati kao domacini
za ovo boldirano me ne cudi jer nemas pojma sto se "desavlo" cim tako pricas...nek vi imate stadion zahvaljujuci Sulji i lopovima u savezu..ali dzaba prijatelju onakvo nesto vi mozete samo sanjati dzaba ti palamuis kad znas da je tako....a mislim da ce te vi sada izaci u evropu sigurno...ukidaju se vize
![]()
Zadnja izmjena: Phill Jackson, dana/u 26 okt 2010, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
-
george town
- Kontakt:
u koliko je sati izvlacenje parova?
-
Phill Jackson
- Kontakt:
u 12george town je napisao/la:u koliko je sati izvlacenje parova?
http://liverpool.bosnianforum.com/
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.