FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Volio bih kad bi ponudili kakvo ime makar onako neformalno da se imamo oko čega gložiti.
Iskreno malo sam i zabrinut zbog vremena. Ono kad je izborna godina ne smije se dozvoliti pad a sad znajući koliko je vecini stalo pada mi na pamet i jedan jako crn scenario.
Al ovaj je davno presao svaku mjeru...
Iskreno malo sam i zabrinut zbog vremena. Ono kad je izborna godina ne smije se dozvoliti pad a sad znajući koliko je vecini stalo pada mi na pamet i jedan jako crn scenario.
Al ovaj je davno presao svaku mjeru...
& $ ?
Nama su izmisljali kazne godinama nazad, a karinu smo dobili od saveza. Treba **** i savez i osima svaku tekmu.bhpremierliga12 je napisao/la:Pa naravno, kao sto su uradili i protiv ja msm Krupe prije nekoliko mjeseci kad smo dobili 5000 kazne. Od svega opet ce samo klub se naplacivati kazni i svega.hondas je napisao/la:Najveca glupost bi sad bila kasu Saveza puniti klubskim parama a sigurno ce se to desiti
u narednoj utakmici.
mosa zlatu mosa bodaslo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne treba bacati jer nece Mujkanovic platiti te kazne nego klub tamo kada se sve sabere. On tada mozda nece ni biti u klubu.
Druga stvar je da on sigurno odlazi jer nema podrsku ni UG ni Fukara. Samo ono o cemu citavo vrijeme pricam je nedostatak aktivizma. Ne moze se nesto raditi kada nemas ideju sta nakon toga. On moze recimo dati neopozivu ostavku i sta onda klub radi naredna dva mjeseca ako se grad ne aktivira? Onda se ne zna nista u klubu, radi svako sta zeli. Promjena ako se zeli treba o njoj odmah razmisljati, a ne cekati da on ode u junu i onda ne znas ni sta hoces pa se desi jos jedna bezvezna skupstina koja se odrzi samo da se odrzi.
Pa ako ne izlobiras nista oni mozda nadju nekog covjeka i postave ga, nece niko UG-u ugoditi sa zahtjevima tek tako, mora se otici glavnom na noge.
U slucaju da se tako nesto ne desi ide bezvezna skupstina gdje se samo dizu ruke za novog predsjednika, nista se ne desi i ide se dalje. Imas samo jednu sansu na ljeto i onda nema skupstine godinu dana.
Druga stvar je da on sigurno odlazi jer nema podrsku ni UG ni Fukara. Samo ono o cemu citavo vrijeme pricam je nedostatak aktivizma. Ne moze se nesto raditi kada nemas ideju sta nakon toga. On moze recimo dati neopozivu ostavku i sta onda klub radi naredna dva mjeseca ako se grad ne aktivira? Onda se ne zna nista u klubu, radi svako sta zeli. Promjena ako se zeli treba o njoj odmah razmisljati, a ne cekati da on ode u junu i onda ne znas ni sta hoces pa se desi jos jedna bezvezna skupstina koja se odrzi samo da se odrzi.
Pa ako ne izlobiras nista oni mozda nadju nekog covjeka i postave ga, nece niko UG-u ugoditi sa zahtjevima tek tako, mora se otici glavnom na noge.
U slucaju da se tako nesto ne desi ide bezvezna skupstina gdje se samo dizu ruke za novog predsjednika, nista se ne desi i ide se dalje. Imas samo jednu sansu na ljeto i onda nema skupstine godinu dana.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pojasni bogati.katarakta je napisao/la:Ovo nije rusenje Senada nego Nalica preko njega.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Nalic rusi sam sebe jer na klupi drzati Vidovica i Livancica a u prvu postavu staviti Smaju i Prsesa to znaci da nesto nije uredu sa Nalicemkatarakta je napisao/la:Ovo nije rusenje Senada nego Nalica preko njega.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne petljaj vise. Supljiras, a ovo sam govorio prije dvije godine. Budi dosljedan i daji tikvesi podrsku i dalje, a onda sa njim u Kikace.tuzlak1987 je napisao/la:Ne treba bacati jer nece Mujkanovic platiti te kazne nego klub tamo kada se sve sabere. On tada mozda nece ni biti u klubu.
Dobro je pa su se Fukare probudile, neki novi momci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
J*** sve ove sto Nalicu nesto kazu.
Uz ove botove za koje se i ne zna da li su navijaci Slobode.
Uz ove botove za koje se i ne zna da li su navijaci Slobode.
Budi i ti dosljedan pa ne kritikuj rad uprave kao što nisi radio kada si bio član skupštine 
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ne trebam ja pojasnjavat, nego klub na web stranici. A mnogi u tz znaju sta je u pitanjuBrcanskamalta je napisao/la:Pojasni bogati.katarakta je napisao/la:Ovo nije rusenje Senada nego Nalica preko njega.
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Koga sam to trebao kritikovati do '97? To bunda vraca dug iz perioda kada sam bio tamo?Madal je napisao/la:Budi i ti dosljedan pa ne kritikuj rad uprave kao što nisi radio kada si bio član skupštine
I usput kada sam bio u skupstini nesto se i radilo. Problem je bio druge naravi. Ni tada nije bilo volje da se izguraju neke stveri.
Primjer:
Stadion Tušanj
Skupština FK Sloboda iz Tuzle je u hotelu "Bristol", usvojila Odluku o početku gradnje istočne tribine stadiona "Tušanj". Lukavačko preduzeće "Arkada", je izabrano za izvođača radova, a ukupna vrijednost radova procijenjena je na 6,5 miliona KM. Ekrem Šehović, predsjednik Slobode i direktor Direkcije za obnovu i izgradnju Tuzle, je istakao da je ponuda lukavačkog preduzeća jeftinija za dva miliona KM, nego primjerice preduzeća "Širbegović" iz Gračanice.
Slobodi će na istočnoj strani stadiona "Tušanj" ostati 1.000 kvadratnih metara poslovnog prostora. Podrumske prostorije obuhvatiće četiri svlačionice po 100 kvadrata, te nove klupske prostorije. U prizemlju tribine bit će 1.920 kvadratnih metara komercijalnog prostora, koji će se prodavati po cijeni od 1.700 KM za kvadratni metar, a na prvom spratu će biti još 1.400 kvadrata komercijalnog prostora koji će koštati 1.400 KM po kvadratnom metru.
Na zasjedanju bilo je mučnih situacija kao nikad prije, iako je donesena "istorijska" odluka bila bez i jednog glasa protiv. Naime, u jednom trenutku su se sukobili predjednik kluba Ekrem Šehović i član Skupštine Hamdija Hodžić.
Šehović se potom obukao i krenuo izaći, ali ga je sa izlaznih vrata vratio predsjednik Skupštine Ante Raos. Međutim, po povratku uslijedile su psovke i svakojake uvrede, što ne ide u prilog klubu sa bogatom tradicijom.
Na koncu i Fikret Brđanović je ušao u sukob sa Ekremom Šehovićem, ali ovoga puta u pitanju nije bila gradnja tribine, već događanja oko prvog tima Slobode. Naime, Brđanović je optužio Upravni odbor kluba da se bavi menadžerskim poslovima, te da uništavaju mlade nogometaše Slobode. U ovom slučaju Šehović je zaprijetio Brđanoviću da će ukoliko nastavi sa neutemeljenim optužbama cio slučaj završiti na sudu, te mu u nekoliko navrata rekao:
"Kako te nije sramota."
Srećom po tuzlanskog premijerligaša predsjednik Skupštine Ante Raos okončao je zasjedanje i najavio novo za petnaest dana kada će se raspravaljati o prvoj ekipi Slobode.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 12 mar 2019, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
mirza24 je napisao/la:Nalic rusi sam sebe jer na klupi drzati Vidovica i Livancica a u prvu postavu staviti Smaju i Prsesa to znaci da nesto nije uredu sa Nalicemkatarakta je napisao/la:Ovo nije rusenje Senada nego Nalica preko njega.
A bas je enormna razlika koga ce stavit. Na slatkim je mukama
Niko, niko, samo Sloboda
pogledas statistiku pa vidis da je razlika ogromna jer kod Vidovica i Livancica stoje naki brojevi a kod Smaje i Prsesa stoje dva krompirakatarakta je napisao/la:mirza24 je napisao/la:Nalic rusi sam sebe jer na klupi drzati Vidovica i Livancica a u prvu postavu staviti Smaju i Prsesa to znaci da nesto nije uredu sa Nalicemkatarakta je napisao/la:Ovo nije rusenje Senada nego Nalica preko njega.
A bas je enormna razlika koga ce stavit. Na slatkim je mukama
Sloboda Tuzla
Nidje veze Nalic ima podrsku Fukara.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
a sto se Nalica tice njega niko nit zeli srusiti nit mu zeli bilo sta lose, ali de jednom pokazi muda yebo te baustelac iz Seljublja.
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Ej tesko da od SMajica ima gori, ukljucujuci i one juniore. Dijete je totalni antinogometas. Kada dajdza ode nece ga biti nigdje osim u Kikacima.katarakta je napisao/la:Vidovic igro prve dvije i lopte nije dotakao.
Zato bunda i ne odustaje nego se drzi i rukama i nogama zbog Smajica ne bi li pokusao nekome da ga utrpa.
Poznajem Nalica i vidimo se, ali ga to iz drugarskog postovanja nikada ne bi pitao, ali jasno je da kod njega Smajic nikada ne bi igrao da dajdza nije predcednik.
I jos nesto, da Smajic moze u Krupu sada bi otisao, ali nema gdje. Zna on da je isfuran ovdje.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 12 mar 2019, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prses je po meni zasluzio cak vise da igra pa vi kako hocete. Na jesen se pricalo na temi kako treba vise minuta nakon par utakmica gdje je bio pristojan.
Mislim uporedimo Alispahica i Prsesa, meni Prses izgleda konkretnije, svjezije, brze. A ne mirisem ga nikako od prosle avanture u Slobodi ali sada je zreliji igrac.
Smajic i Prses druga prica potpuno.
Livancic isto zasluzuje vise minuta. Smajic zasluzuje da ulazi sa klupe i tako bi imao bolji ucinak nego ovako.
Mislim uporedimo Alispahica i Prsesa, meni Prses izgleda konkretnije, svjezije, brze. A ne mirisem ga nikako od prosle avanture u Slobodi ali sada je zreliji igrac.
Smajic i Prses druga prica potpuno.
Livancic isto zasluzuje vise minuta. Smajic zasluzuje da ulazi sa klupe i tako bi imao bolji ucinak nego ovako.
nec biti ni jedne bakljebhpremierliga12 je napisao/la:Moze li neko napraviti anketu :
Koliku kaznu ocekujete nakon utakmice protiv Čelika?
1.500KM
3.500KM
5.000KM
10.000KM
15.000KM
fukare
reci slobodno da mu rile prijeti stalnokatarakta je napisao/la:Ne trebam ja pojasnjavat, nego klub na web stranici. A mnogi u tz znaju sta je u pitanjuBrcanskamalta je napisao/la:Pojasni bogati.katarakta je napisao/la:Ovo nije rusenje Senada nego Nalica preko njega.
fukare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.