jer sam rodjenpg brata izroko vcrs staru i ocuha u po kuce radi mjesanja u moje neke stvari
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za ovog borca pa sta vam je, oni borci sto zive lose kada izadu na ulice angazuje se botovska armija da pravi od njih neke placenike po internetu. Pise se ko su oni da blokiraju ceste kasne ljudi, trudne majke
Mislim da je i dobro sto SDA ima vlast 25 godina, oni da izgube vlast sigurno bi i rat bili spremni da izazovu.
Mislim da je i dobro sto SDA ima vlast 25 godina, oni da izgube vlast sigurno bi i rat bili spremni da izazovu.
- Marsal
- Kontakt:
Uzet ce Bake nas sa biroa za diverzantski odred
Hendo ce nam bit moralista bokte neyebo, a Helco i Rigi ce se izvuc na radnu obavezu. Tacno cemo samo Osim i ja glavom zaplatit 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I krv svoju za trezorMarsal je napisao/la:Uzet ce Bake nas sa biroa za diverzantski odredHendo ce nam bit moralista bokte neyebo, a Helco i Rigi ce se izvuc na radnu obavezu. Tacno cemo samo Osim i ja glavom zaplatit
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Marsal
- Kontakt:
Nece nam Hendo dat da se zapijemo.Osim13 je napisao/la:I krv svoju za trezorMarsal je napisao/la:Uzet ce Bake nas sa biroa za diverzantski odredHendo ce nam bit moralista bokte neyebo, a Helco i Rigi ce se izvuc na radnu obavezu. Tacno cemo samo Osim i ja glavom zaplatit
Javno izvinjenje se moglo prolongirati a Adenauer je cekao priliku obzirom da je bio gorki protivnik nacizma.Prijatelju,katarza nakon poraza .Je osnova za novi pocetak.
Rastavili ih saveznici na proste faktore,nekoliko velikih gradova izbrisali sa karte bombardiranjem,povjesali vodje bez milosti.

Dalje, na slici vidis Willya Brandta kako odaje pocast stradalim Jevrejima u Poljskoj, 1970. To nisu nekakvi prisilni manevri vec moralna duznost koju visoki duznosnici rade u ime svog naroda.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- ASD
- Kontakt:
Moggi ce iskoristiti poznavanje njemackog da prebaci starlete u njemacke pufove.Marsal je napisao/la:Uzet ce Bake nas sa biroa za diverzantski odredHendo ce nam bit moralista bokte neyebo, a Helco i Rigi ce se izvuc na radnu obavezu. Tacno cemo samo Osim i ja glavom zaplatit
To bi im doslo kao s velikog na mali fudbal.
Evo Željke, evo dana, evo vlade do ramazana
E ja mu trijezan na stražu ne idemMarsal je napisao/la:Nece nam Hendo dat da se zapijemo.Osim13 je napisao/la:I krv svoju za trezorMarsal je napisao/la:Uzet ce Bake nas sa biroa za diverzantski odredHendo ce nam bit moralista bokte neyebo, a Helco i Rigi ce se izvuc na radnu obavezu. Tacno cemo samo Osim i ja glavom zaplatit
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Marsal
- Kontakt:
Ma kakvi oni, narod ih skonto i sutao poslije drugog mjeseca, kasnije prijetili samo babama.ASD je napisao/la:
Kod Hende pola rodbine uhljebljeno u Zenici. Dovoljno da vam opet serijatsku policiju organizuju.
Valjda ste se prosli put naucili ponasat.
Neka Vlade, trebaju mi da ukinu moratorij da se uhljebimOsim13 je napisao/la:Evo Željke, evo dana, evo vlade do ramazana![]()
E ja mu trijezan na stražu ne idem
Onda bi nam garant zene jeb.a.avali dok bi javljali da smo izginuli ko sehidi....
Il ovi u humanitarnoj za kilu brasna jer znaju da im valja djecu prehranit dok si ti na Ozrenu i sl.
Il ovi u humanitarnoj za kilu brasna jer znaju da im valja djecu prehranit dok si ti na Ozrenu i sl.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- ASD
- Kontakt:
Svejedno, kod nas ces biti sehid svakako.Osim13 je napisao/la: E ja mu trijezan na stražu ne idem
Kao u mene jedan iz komsiluka, ubila ga bukva vojno sposobnog. Isao u kradju drva umjesto na liniju i njegovo ime hladno stoji na sehidakom spisku.
Nije tacno. To su gluposti, cuj nije niko budala da ratuje. Kao da nismo drzava puna budala. Ljude je najlakse naci.ASD je napisao/la:Naravno da je tacno. Jos 1/10 onog proslog rata i ide katanac.
Tesko ce biti sukoba u skorije vrijeme ali ne treba iskljucivati nista i vjerovati razumu naroda, nece narod pametan lol
- ASD
- Kontakt:
Jesi svjestan da ce nam za vrijeme rata lakse biti otici iz drzave nego sad?Kajzer10 je napisao/la:Nije tacno. To su gluposti, cuj nije niko budala da ratuje. Kao da nismo drzava puna budala. Ljude je najlakse naci.ASD je napisao/la:Naravno da je tacno. Jos 1/10 onog proslog rata i ide katanac.
Tesko ce biti sukoba u skorije vrijeme ali ne treba iskljucivati nista i vjerovati razumu naroda, nece narod pametan lol
Cak i da bude rata to bi bio najsmjesniji rat ikad.
- Marsal
- Kontakt:
Kajzer10 je napisao/la:ne treba iskljucivati nista i vjerovati razumu naroda
Fakat, zamisli vjerujes da ce ljudi sa ovog podneblja postupit razumno
Mnogi sa ovog foruma su uživali gledajući klip iz Prijedora.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."