Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Kae Kijelini izgleda kao da je jeo džem 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
koliko Mire izvodi bolje kornere, ne znam šta se ku.rči ovaj Bernardeski, ko je on? otkad misli da je postao fudbaler?
EDIT: Schalke se nalazi 2 mjesta iznad zone ispadanja u Bundesligi,ne znam šta ste očekivali
EDIT: Schalke se nalazi 2 mjesta iznad zone ispadanja u Bundesligi,ne znam šta ste očekivali
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 12 mar 2019, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Uvukli se ljudi skroz golmanu i kad imaju loptu ne zele nista da pokusaju, bude li ovakav pristup ispast ce i to zasluzeno.
27.10.2020
Ovako SPAL igra kad dođe u goste Juventusu
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Atletico smijesan, drazi su mi al volio bi da ispadnu zbog ove pi*kaste igre.
A nije niko ocekivao da ce napast ali ovo je prep.ickasta igra.
Imali su loptu sad konstantno 7-8 minuta i vracaju je nazad samo
Imali su loptu sad konstantno 7-8 minuta i vracaju je nazad samo
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 12 mar 2019, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
Ko da Juventus nije pic.kasga ekipa, sad napadaju samo jer moraju... isti bunker igraju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sad će ih Cholo nabrijat, 1:1 na kraju.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ovako su slicno igrali i u prvoj tekmi pa onda Cholo ubaci tri ofanzivca i ubise iz kontri i tranzicije. Ako ovako nastave kao sto su u prvom nek onda ne izlaze u drugom.
katastrofalan atletiko, ne sjećam se da sam ih vidio ovako loše u zadnjih 10 godina
Ne mora napast, ali kad predju centar napokon valjalo bi vidjet 2% zelje da naprave nestoleorey je napisao/la:A nije niko ocekivao da ce napast ali ovo je prep.ickasta igra.
Tanak Patetico u tranziciji. Imali su nekoliko sansi za finu kontru. Ali valja reci i dobar presing Juvea po izgubljenoj lopti.
Baca mi ovo poluvrijeme na tekmu Barce i PSGa.

Baca mi ovo poluvrijeme na tekmu Barce i PSGa.
To je to. Jedino je dobro sto neko mora ispast.harden je napisao/la:Ko da Juventus nije pic.kasga ekipa, sad napadaju samo jer moraju... isti bunker igraju
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Spinazzola 
Ni Marcelo ni Evra se ne bi postidili ovakve partije.
Ni Marcelo ni Evra se ne bi postidili ovakve partije.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa Atletiko cim je poceo da igra otvorenije prodisao je
Ne kontam ove trenera imas dva nula i ti se parkiraš pred gol,pokušaj brate otvoreno da zabiješ gol i završio si posao,nego se povućeš u golmanovo naručje i svaki napad visiš,pa majku mu povućeš sve u odbranu i opet primiš,igraj otvoreno kad imas takav rezultat iz prve
Ne kontam ove trenera imas dva nula i ti se parkiraš pred gol,pokušaj brate otvoreno da zabiješ gol i završio si posao,nego se povućeš u golmanovo naručje i svaki napad visiš,pa majku mu povućeš sve u odbranu i opet primiš,igraj otvoreno kad imas takav rezultat iz prve
Protiv Bayerna 2016.jestamaji je napisao/la:katastrofalan atletiko, ne sjećam se da sam ih vidio ovako loše u zadnjih 10 godina
Taa su Bavaraci vodili 1-0 i imali promašen penal. Tačnije klocu Mileru Oblak odbranio. Onda Atletico odmah na početku drugog zabio, kasnije Lewa donio nadu, ali nisu mogli do trećeg gola.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bice ovdje neki krompir i kraj.
Standardna njihova partija u LP. Nikad nikog nisu izdominirali niti ce ikad ikog izdominirat, a redovno prolaze do završnice.jestamaji je napisao/la:katastrofalan atletiko, ne sjećam se da sam ih vidio ovako loše u zadnjih 10 godina
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Na šta je forum spao da harden jedini piše pametne postove
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Iste ekipeharden je napisao/la:Ko da Juventus nije pic.kasga ekipa, sad napadaju samo jer moraju... isti bunker igraju
Proce ona koja da vise golova kuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.