Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Daje roki jos 1 gol najmanje
Ne znam što miretu ne puste slobodnjake da izvodi, bolje ih on šara i od Ronalda i Bernardeschija
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Vidjećemo drugi Atletico u nastavku utakmice, ovo dosad je bilo sramota gledati sjeli golmanu u krilo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tesko je igrati sa njima, imas taj presing po izgubljenoj lopti i najteze ga je igrati. Protiv njih ne mozes postaviti normalan presing od gola, jer je sve izbij, nabij itd.
Max Allegri
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Juve ako i prođe neko će ih ubiti u 1/4. Ista stvar kao što je bila sa Barcom prije 2 godine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JohnCleese
- Kontakt:
Valjda u drugom poluvremenu na radno mjesto dodje i osoblje VAR sobe 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
griezman očito ne smije bez lopte u šesnaesterac ... suluda taktika
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja ne kontam ovakve postove. Kako to znaš, ti vidovit ili? Barca prošle godine imali 3 gola prednosti pa ispala. Lopta je okrugla, nikad ne možeš predvidjeti LP.BoixosNois1899 je napisao/la:Juve ako i prođe neko će ih ubiti u 1/4. Ista stvar kao što je bila sa Barcom prije 2 godine.
Očajno suđenje na City-Schalke, penal hajde i nekako, ali onaj gol je ofsajd po svemu, naravno da će Schalke grohnuti nakon onakvih odluka, da ne pričam o prekršajima gdje nisu nijedan dobili u prvih 30 minuta. Treba čovjek biti realan, Schalke jeste najveći rival BvB, ali ne mogu nikako previdjeti guranje Citya koji je svakako 99% bio u četvrtfinalu.
Više nego zasluženo vodstvo, samo ne kontam što sudiji treba ono.
Da hoće bar Juve u produžetke.
misliš ronaldov lakat u leđa kod gola bio faul?JohnCleese je napisao/la:Valjda u drugom poluvremenu na radno mjesto dodje i osoblje VAR sobe
Evo da te citiram da dobijes svojih 5 minuta. Skupa sa nitrom kmecis 50 minuta. Eto malo paznjice.JohnCleese je napisao/la:Valjda u drugom poluvremenu na radno mjesto dodje i osoblje VAR sobe
Fali Douglas Costa sada u situaciji kada trebas u još jednu brzinu vise. Jedino rješenje s klupe je Dybala. Da ne spominjemo zaboravljenog Cuadrada, pehovski momenat da nemamo te opcije na krilu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 mar 2019, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- LlullSergio
- Kontakt:
Nije ofsajd,pokazalo povucenu liniju.kovacic je napisao/la:Očajno suđenje na City-Schalke, penal hajde i nekako, ali onaj gol je ofsajd po svemu, naravno da će Schalke grohnuti nakon onakvih odluka, da ne pričam o prekršajima gdje nisu nijedan dobili u prvih 30 minuta. Treba čovjek biti realan, Schalke jeste najveći rival BvB, ali ne mogu nikako previdjeti guranje Citya koji je svakako 99% bio u četvrtfinalu.![]()
Onaj desni bek Schalkea, njegova noga zeza.
Kod ovih je Lemar slaba tačka, samo smeta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
da, ja da sam simeone izvadio bi ga nakon 15 minutarope11 je napisao/la:Kod ovih je Lemar slaba tačka, samo smeta.
Cist nam gol ponostise, pa ona ruka al eto iz nje je gol bio. Upravu je momakPogba je napisao/la:Evo da te citiram da dobijes svojih 5 minuta. Skupa sa nitrom kmecis 50 minuta. Eto malo paznjice.JohnCleese je napisao/la:Valjda u drugom poluvremenu na radno mjesto dodje i osoblje VAR sobe
Fali Douglas Costa sada u situaciji kada trebas u još jednu brzinu vise. Jedino rješenje s klupe je Dybala. Da ne spominjemo zaboravljenog Cuadrada, pehovski momenat da nemamo te opcije na krilu.
Max Allegri
GEFUFNA KO JE DI DŽEJ NA OVOM STADIONU IMA DOBRE CD-OVE
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ljudi Lemar ima 58 kilograma to je sramota za muško
- JohnCleese
- Kontakt:
Naravno i zuta karta za laktanje, a onda cekati prigovore zbog odluke, pa podijeliti jos kojijestamaji je napisao/la:misliš ronaldov lakat u leđa kod gola bio faul?JohnCleese je napisao/la:Valjda u drugom poluvremenu na radno mjesto dodje i osoblje VAR sobe
Identicna situacija kao u prvoj utakmici kada je ponisten gol Morate.
Hvala, znaci mi. Ako budes trebao utjehu nakon meca uzvratit cuPogba je napisao/la:Evo da te citiram da dobijes svojih 5 minuta. Skupa sa nitrom kmecis 50 minuta. Eto malo paznjice.JohnCleese je napisao/la:Valjda u drugom poluvremenu na radno mjesto dodje i osoblje VAR sobe
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Po čemu ja kmečim brtPogba je napisao/la:Evo da te citiram da dobijes svojih 5 minuta. Skupa sa nitrom kmecis 50 minuta. Eto malo paznjice.JohnCleese je napisao/la:Valjda u drugom poluvremenu na radno mjesto dodje i osoblje VAR sobe
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Pokazalo liniju koja ništa ne pomaže, debljina linije prekriva kopačke oba igrača[/url]. Pitanje je da li je paralelna uopće, ali vala svejedno mi, samo kažem kao neutralan čovjek.LlullSergio je napisao/la:Nije ofsajd,pokazalo povucenu liniju.kovacic je napisao/la:Očajno suđenje na City-Schalke, penal hajde i nekako, ali onaj gol je ofsajd po svemu, naravno da će Schalke grohnuti nakon onakvih odluka, da ne pričam o prekršajima gdje nisu nijedan dobili u prvih 30 minuta. Treba čovjek biti realan, Schalke jeste najveći rival BvB, ali ne mogu nikako previdjeti guranje Citya koji je svakako 99% bio u četvrtfinalu.![]()
Onaj desni bek Schalkea, njegova noga zeza.

Zadnja izmjena: kovacic, dana/u 12 mar 2019, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bernandeschi klizač
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.