al jesu italijani kalibrirali goal line asistenta svaka im čast
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
atletiko nikad gori

- firefirefirely
- Kontakt:
Aaaaaa pichko obicnaleorey je napisao/la:Ma svejedno, hajmo realno ko je jaci na sredini? Na bekovima? Na golu? Napad je bara-bara u najmanju ruku. Kaze dobio ih Dortmund u grupi, a oni izgubili od Young Boysa i UnitedaOsim13 je napisao/la:Pa gdje Kalinića nađe, hrvatski Riad Bajić
Kakav mentalitet i zelju za pobjedom Ronaldo unese u ekipu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
COYS je napisao/la:
![]()
![]()
Svaka cast Juveu za ovo veceras
U 2 minuti se vidjelo da ce biti nasamarani, kaze kako zabiti njima, imaju SISTEM 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Porediti cristiana sa goatom je uvreda za čovječanstvo ccc
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Cholo zasluzuje ogromne kritike nakon ovoga, ubijes ih u prvoj utakmici, nisu znali gdje gone i dodjes se onda braniti sa ovakvim bunkerom
Ali svaka cast i Alegriju, odlicno odradjena utakmica.Ronaldo jos jednom dokazao da je bog lige prvaka 
ne znam kako neko moze gotivit ekipu koja je ovako impotentna, nek su ispali levati
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
-
Bundesliga
- Kontakt:
Svaka cast Juveu, mnogi smo pogrijesili.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
juve osvaja 
Gefufna je nedostupan, pukli testisi. Predvidio Oske većcoelho41 je napisao/la:PJANIĆ NAJVIŠE PRETRČAOGEFUFNA SAGNI SE
edit: NE MIJENJAJTE KANAL ČEKAMO KOMENTAR BOBETA IZ STUDIJA
Osim13 je napisao/la: 3:0, hetrik Mandžukića na asistencije De Sciglia, @Pogbu umivaju hladnom vodom iz bunila, 94-ta minuta sve se zna, penal za Juve pogađa Rona skida dres i pokazuje svijetu six pack, @Gefufni eksplodiraju testisi od naboja sperme, Simeone u suzama i bjesnilu napušta stadion a @Pogba se ujutro mamuran budi u kanalu sa tetovažom Alegrija na guzi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mislili su ići na nulu
Strava i užas.
Samo ne znam što svi seru po njima, pa oni su slika i prilika fudbala kakav se igra zadnjih 5 godina.
Samo ne znam što svi seru po njima, pa oni su slika i prilika fudbala kakav se igra zadnjih 5 godina.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svaka cast ronaldu,ali sutra babo fudbala pokazuje kako se igra 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čitav tim Atletica je odigrao jadno ali opet Griezmann je prekucao. Je li ga locirao ko? 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Mozambik je napisao/la:Buahaha Juventus ocekivao sa matorim Cristianom od 34 godine osvojit LP. Iscjedili smo sve iz njega prethodnih 9 godina. Kakav posao senilnog Pere, koji je doduse zajebao sto nije doveo nekoga da ga priblizno zamjeni, al smo ga ucerali Juventusu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Apsolutno pobjeda velikog taktičkog maga Alegrija, ljudi nisu uspjeli dodati dva pasa jer im je igrače rasuo po čitavom terenu, majstorija

Leorey makar posteno prima ovo stojecki, a ne ko neki kad poslije izvala nestanu pa ih nema na forumu 20 dana 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja sam čuo da ako voliš fudbal imaš sliku Simeonea iznad krevetaPogba je napisao/la:U 2 minuti se vidjelo da ce biti nasamarani, kaze kako zabiti njima, imaju SISTEM
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.