Belmin6 je napisao/la:juve osvaja
:šiša:
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Belmin6 je napisao/la:juve osvaja
Jel i ovo bilo taktičko savršenstvo?Nitro je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:juve osvaja
Nije ga sapleo nogama ali zato ga je gurao rukom.rope11 je napisao/la:Jbt kakav penal im dadoše, onaj bukvalno sam sebi potpetljao noge.![]()
Mada mi nije žao što su pičići oštećeni, sa ovakvom igrom nisu ni zaslužili proći.
Paje već nemaharden je napisao/la:Leorey makar posteno prima ovo stojecki, a ne ko neki kad poslije izvala nestanu pa ih nema na forumu 20 dana
Ja odgovora, prosli s 3:2 na kraju i sad ti strucnjak, ja pick.afirefirefirely je napisao/la:Aaaaaa pichko obicnaleorey je napisao/la:Ma svejedno, hajmo realno ko je jaci na sredini? Na bekovima? Na golu? Napad je bara-bara u najmanju ruku. Kaze dobio ih Dortmund u grupi, a oni izgubili od Young Boysa i UnitedaOsim13 je napisao/la:Pa gdje Kalinića nađe, hrvatski Riad Bajić![]()
![]()
![]()
BosniaBoston je napisao/la:Svaka cast ronaldu,ali sutra babo fudbala pokazuje kako se igra
Nitro je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:juve osvaja
Nismo ni mi protiv Pariza ništa bolje odigrali, čak bih rekao da su oni stvorili više prilika u onoj prvoj tekmi nego mi u obe.sljivo je napisao/la:Kakav jad i tuga od igre i ekipeLjudi ne znaju dva pasa uvezati
Koke pretrčo 18 km
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.