DANIJEL BRAT !!!MortemHz je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
DANIJEL BRAT !!!MortemHz je napisao/la:
Igraju momci, al Barselona ti kiksa.FrancescoTotti je napisao/la:Helem nejse. da zavrsimo s mastanjem i arenama...
Sutra momci, IGRAJTE ZA TOTTIJA !!!
Jedva ti prođe taj drugi par, na guzoveFrancescoTotti je napisao/la:Helem nejse. da zavrsimo s mastanjem i arenama...
Kiksajul oni sutra eto me u Brezu na kucni ti prag sa sjekirom !skoroalen je napisao/la:Igraju momci, al Barselona ti kiksa.FrancescoTotti je napisao/la:Helem nejse. da zavrsimo s mastanjem i arenama...
Ja mastam o tom prostoru pdavno, prdi rusevina, ali idu neke pare valjda i Ng i Ilidzi kao na pola su, ne mogu da se dogovore. Otet Efendica i zavrsit to sa nozem pod vratom, a ovom supku Memicu samo daj koji dinar u djep i on potisje, papcina klasicna.[/quoteLaznjak je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:@laznjak sta mi uradi, necu zaspat veceras od ove maste.. Na mjestu gdje sada stoji rusevina doma penzionera u Nedzaricima moze se smjestit kakav pozelis stadion. Al bas prostora ima, iznenadio sam se koliko, mozes uredit i pjesacku i kolnu komunikaciju kao od sale, cak i za par parking mjestsa ostane pored stadiona...
Evo dva primjera.
Ne slušaj ti Škoru i BordoSarajevo, šta oni znaju.FrancescoTotti je napisao/la:Helem nejse. da zavrsimo s mastanjem i arenama...
Neću da mi Škoro doživi harakiri.FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Neka brate, bolje da mi njih uzmemo 0:3, bez napetosti.
Samozdravlje je napisao/la:- FK Sarajevo je gradski klub .Zivim u N.Gradu , jeste Sarajevo ,kao i Dobrinja ,Stup, Buljkov i Buca ali ... .
- Nemojte se ljutiti ali grad je do M.Dvora . Tu FKS pripada . Politike se mjenjaju,doci ce pametniji ljudi .
- Kosevo jeste neuslovno , ali bolje i Kosevo nego bilo kakav stadion izvan opstina Centar ili Stari Grad .
- Jesam za to da se zaprijeti ljudima u opstini i utakmice PL sljedece sezone igramo na Otoci .
- Nekad davno smo znali igrati ligu na Grbavici (zar ne @bordopoeta ?),a i Zeljo na Kosevu .
Bravo 189 kvota , ako je na 2 KM - dupla kruna , na 10 5xdupla krunaBenkara21 je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:- FK Sarajevo je gradski klub .Zivim u N.Gradu , jeste Sarajevo ,kao i Dobrinja ,Stup, Buljkov i Buca ali ... .
- Nemojte se ljutiti ali grad je do M.Dvora . Tu FKS pripada . Politike se mjenjaju,doci ce pametniji ljudi .
- Kosevo jeste neuslovno , ali bolje i Kosevo nego bilo kakav stadion izvan opstina Centar ili Stari Grad .
- Jesam za to da se zaprijeti ljudima u opstini i utakmice PL sljedece sezone igramo na Otoci .
- Nekad davno smo znali igrati ligu na Grbavici (zar ne @bordopoeta ?),a i Zeljo na Kosevu .
NEman Kurdić....ajdohordas je napisao/la:Numan Kurdić jedan je od nas !
Dupla krunaSamozdravlje je napisao/la:Bravo 189 kvota , ako je na 2 KM - dupla kruna , na 10 5xdupla krunaBenkara21 je napisao/la:![]()
Poenta je da ne mogu zamisliti FKS izvan opstina Centar ili S.Grad .heat je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:- FK Sarajevo je gradski klub .Zivim u N.Gradu , jeste Sarajevo ,kao i Dobrinja ,Stup, Buljkov i Buca ali ... .
- Nekad davno smo znali igrati ligu na Grbavici (zar ne @bordopoeta ?),a i Zeljo na Kosevu .![]()
![]()
![]()
Zivis u Novom Gradu jeste Sarajevo ali je grad do Marijin dvora!? Sta si htio reci pasa?
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], feniksptica, Galantni, striktnosarajevski i 63 gosta.