Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- bezrabotni
- Kontakt:
Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2018/19
Ne znam koliko se sjećate Pavela i Reala, al' meni je takav osjećaj. Malo se tresem, al' dobro je sve 
- Juventinisimo
- Kontakt:
Oprosti mi generale...sramota me je radi toga...DOZIVOTNI UGOVOR..Postao/la Juventinisimo » 21 feb 2019, 04:36
Ja sam uvijek optimista...u revansu 3:0 ili 4:1...nema predaje..
Na ljeto se nesto treba desiti...Max out ili Dybala out..Berna vise napravi za onih mizernih minuta nego Dybala cijelu tekmu...nije do Dybale,ne moze to igrati i tacka...ne stavljaj ga onda..samo igraca manje imamo..zao mi Dybale, na njega sam slab...ali bolje i da ode, nego ovako..bolje radi njega..da pokaze svoj raskosni talenat, makar i negdje drugo..![]()
Max moze ostati SAMO ako osvoji LP...sve ostalo, hvala i vozdra..Zizu is next...
Kao i uvijek..sporo prenosimo loptu...kao i uvijek kontranapad ne postoji..Woj nekoliko puta kupi loptu i trci na 16..nema kome baciti..![]()
Cim nema Pjanica, problema svugdje oko nas...mada ni on nije odigrao nesto posebno...ali vrijedi puno u sredini..
Jedna mi stvar nije jasna..zasto Matuidi ide gore?? Lik je perfektan da razbija i zaustavlja igru protivnika u sredini..gore se pogubi, dok se vrati, prodje voz..![]()
Jedino me "odusevio" desni bek..pored zivog Cancela..![]()
Bili smo uzas..oni sto su cucali i cekali u cosku..eno "hin"..razbacali se..
Imas Ronalda, imas Dybalu..a ti "calma"..treba zabiti gol na strani..pa i da primis 2-3..
Koja igra..koje srce..koji presing..koja borba...sta reci...vidjeli smo pravi Juventus..
Docekali smo...Postao/la Juventinisimo » 21 feb 2019, 12:58
Moze se ovo proci, bice tesko, ali moze...pokazali su momci protiv Reala da mogu...tamo smo ih rastocili 70 minuta i stali...neka ih Max pusti da IGRAJU..imaju ovi momci i slifa i znanja...ma imaju sve..samo ih pusti daigraju bez nekakvih velikih taktickih zamisli..ovako se ponekad pogube..do Maxa je ovo bilo..PREtakticari u pojedinim stvarima..![]()
Jucer gledam nekoliko puta, lopta na desnoj strani, Rona i Mandzo u boksu...tacno se ljudi namjestili i cekaju ubacaj...i nigdje ga..
Nikad necu prezaliti odlazak Vidala..tacno vidis koliko ti taj tip igraca fali..![]()
@Ramiral, isti sam..
Postao/la Juventinisimo » 22 feb 2019, 16:58
Negativni rekordi su tu da se ruse...kad mozemo imati najvise poraza u finalimamozemo izbaciti i Atletico nakon 0:2..nije nemoguce zabiti im 2-3 gola u 90' na svom stadionu...i oni ce doci da se brane..samo gledati da im zatvorimo kontre..i aktivirati maximalno Ronalda..on je taj koji sigurno moze..zabice im minimalno 2, k'o da gledam..jedan iz penala, sigurno..
Izvukao se...Postao/la Juventinisimo » 23 feb 2019, 04:29
Gefufna WroteColon
Marvin WroteColon
Cholo je ludjak. Mogu misliti na sta lice njegovi motivacijski govori u svlacionici
cholo, who![]()
Da se kladimo Gefufna.
Ako Juve pobjedi i izbaci Atletico, ti taj svoj avatar prepravis u srce(umjesto te crte), i u potpis stavis : "Allegri, volim te vise nego IlCapitana"
Ako Juve ispadne, ja cu preuzeti tvoj avatar i u potpis staviti : Allegri, ???? nadji nesto, ne prosto..nesto normalno..![]()
I ovo da drzimo do slijedece CL osmine finala...imamo li opkladu?
Postao/la Juventinisimo » 24 feb 2019, 20:42
Onaj koji se predaje prije vremena, tj. marta... non e Juventino vero, lui e interista o milanista ..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2 polufinala i 2 finala.
2 relativno nezasluzena ispadanja u 2 polufinala.
Strah me nekog zahuktavanja kao i prethodne 4 sezone, pa se omaknemo, sto radi nepravde, sto radi tuce na poluvremenu
sto radi superiornosti nekih timova.
Ove sezone Reala nema, Barcelona je ranjiva, nije kao onda kad nas otresose u finalu.
Ako Max osvoji, treba da ide. Ako ne osvoji, ali dokaze da je nastavio ovako zestoko da igramo, znaci da ga je prethodna tekma opametila i da mozda zasluzuje jos jednu sezonu. Ali samo ako nastavi koristiti potencijal ove ekipe.
Amin ako Bog da, da se sudarimo s Ajaxom u finalu!
2 relativno nezasluzena ispadanja u 2 polufinala.
Strah me nekog zahuktavanja kao i prethodne 4 sezone, pa se omaknemo, sto radi nepravde, sto radi tuce na poluvremenu
Ove sezone Reala nema, Barcelona je ranjiva, nije kao onda kad nas otresose u finalu.
Ako Max osvoji, treba da ide. Ako ne osvoji, ali dokaze da je nastavio ovako zestoko da igramo, znaci da ga je prethodna tekma opametila i da mozda zasluzuje jos jednu sezonu. Ali samo ako nastavi koristiti potencijal ove ekipe.
Amin ako Bog da, da se sudarimo s Ajaxom u finalu!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Jos se prica o Maxu i da li ga trebamo
daj ljudi nemojte samo danas o tome. Pre brutalne brojke covjek ima sa nama, ako bi uzeo lp ove godine ne da bi postao najveci trener Juventusa ikad vec bi lik sebi trasirao put da postane jedan od najvecih trenera ikad. 
Max Allegri
Koji k*** onda ne igramo ovako ? Sto dopuatamo sebi utakmice kao protiv atalante, parme, genoe, atletika, mancestera.... ako vec mozes i imas cime trpaj... sinoc si vidio i svi su vidjeli da kad pusti momke s lanca izgledaju brutalno.... jel stvarno onda moramo gledati ono u madridu...Mig_Mig je napisao/la:Jos se prica o Maxu i da li ga trebamodaj ljudi nemojte samo danas o tome. Pre brutalne brojke covjek ima sa nama, ako bi uzeo lp ove godine ne da bi postao najveci trener Juventusa ikad vec bi lik sebi trasirao put da postane jedan od najvecih trenera ikad.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I slazem se, pores strasne igre svakog pojedinca, sinoc je pojeo chola, postavio je ekipu tako da cholo nije znao koga kako i gdje da cuva, berna prelazio sa desne na lijevu, u sredinu, ronaldo isto, cacnelo visio naprijed kao i spina, jedino je mandzukic bas podbacio... ali je strasno sta smo sinoc igrali...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ja ne znam jesi li ti neznalica tolika ili si beobrazan pa guras svoju pricu do kraja. Ne moze u sportu tako pa ga j. Sve zavisi od 1000 faktora. Bolan dobra igra i sve ovise o fizickoj formi igraca prije svega, nju tempiras i zelis u najvaznijem dijelu sezone. Alegri je pred Madrid imao nesrecu pa smo ostali bez Khedire, Pjanica i svih ostalih. Sve to remeti kocnept trenaznog procesa i narusava formu, a Max sve to fino kaze i podcrta. Rekao je svima 7.3 bi ispali ali vec 12.3 imamo dobre sanse. I da,o ovome pisemo petu godinu zaredom.Pantelija je napisao/la:Koji k*** onda ne igramo ovako ? Sto dopuatamo sebi utakmice kao protiv atalante, parme, genoe, atletika, mancestera.... ako vec mozes i imas cime trpaj... sinoc si vidio i svi su vidjeli da kad pusti momke s lanca izgledaju brutalno.... jel stvarno onda moramo gledati ono u madridu...Mig_Mig je napisao/la:Jos se prica o Maxu i da li ga trebamodaj ljudi nemojte samo danas o tome. Pre brutalne brojke covjek ima sa nama, ako bi uzeo lp ove godine ne da bi postao najveci trener Juventusa ikad vec bi lik sebi trasirao put da postane jedan od najvecih trenera ikad.
Max Allegri
Dok ljubav izjave Marvin i Capitano neće na dobro
Spina - kakav bek, trka i borbenost, svojim prodorima remetio koncepcoju, mislim da su se svi u Atleticu pitali - hu da madafaka
Berna - kretnje, trka, snalaženje između linija - ufff
Mandžo - nije podbacio ljudi moji, on je odrađivao prljav posao i uprljao se do temelja sa Godinom, da je ono ušlo u drugom svi bi ga slavili
Pjanić - mudonja kapa do poda
Chielo i Bony - odlično postavljanje, Leo se oprao za groznu predstavu u Madridu
Can - stijena
Cancelo - nije oduševio ali imao par kraljevskih momenata, malo je pao u formi a trebati će nam bolji do kraja
Kean - šteta što ono ne uđe, kakav bi to debi bio pred domaćim navijačima
Rona - tigar... skok i postavljanje... dizanje ekipe, bodrenje i trka...
Mister Allegri - evo sagnuti ćemo se ja i Gefufna
... posipam se pepelom i svaka čast
Kad je izveo Spinu a ubacio Dybalu, te Bernu vratio dole ja
a onda mi naumpadne Lippi i Zambrotta te kažem aferim Mister.
Kakva pobjeda i želja, svaka dala momci iz ergele od 60 ljepotuljaka idemo dalje.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Spina - kakav bek, trka i borbenost, svojim prodorima remetio koncepcoju, mislim da su se svi u Atleticu pitali - hu da madafaka
Berna - kretnje, trka, snalaženje između linija - ufff
Mandžo - nije podbacio ljudi moji, on je odrađivao prljav posao i uprljao se do temelja sa Godinom, da je ono ušlo u drugom svi bi ga slavili
Pjanić - mudonja kapa do poda
Chielo i Bony - odlično postavljanje, Leo se oprao za groznu predstavu u Madridu
Can - stijena
Cancelo - nije oduševio ali imao par kraljevskih momenata, malo je pao u formi a trebati će nam bolji do kraja
Kean - šteta što ono ne uđe, kakav bi to debi bio pred domaćim navijačima
Rona - tigar... skok i postavljanje... dizanje ekipe, bodrenje i trka...
Mister Allegri - evo sagnuti ćemo se ja i Gefufna
Kad je izveo Spinu a ubacio Dybalu, te Bernu vratio dole ja
Kakva pobjeda i želja, svaka dala momci iz ergele od 60 ljepotuljaka idemo dalje.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Per la prima volta nella sua storia la Juve rimonta un 2-0 in Europa
Šta misliš da su MDS i Sami bili spremni da li bi Can i Spina igrali?IlCapitano je napisao/la:....
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva akcija kod treceg gola za penal Kean pa Ronaldo i onda Berna vidi kako je veci od onog i jednostavno ga na snagu predje hahaha
- IlCapitano
- Kontakt:
Spina mislim da bi nakon Udinesea. Can vjerovatno ne, ali siguran sam da bi i Sami bio dobar. Jednostavno ih je adrenalin nosio 100%.Pogba je napisao/la:Per la prima volta nella sua storia la Juve rimonta un 2-0 in EuropaŠta misliš da su MDS i Sami bili spremni da li bi Can i Spina igrali?IlCapitano je napisao/la:....
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Prelijep dan 
Svaka cast Maxu kako je u toku utakmice mijenjao pozicije igracima, sad Berna desno pa lijevo pa Cancelo isto. To je pravi Max koji uvijek neka iznenadjenja pravi.
Pored svega ovog dobili smo 2 igraca dodatna. Spinu i Keana.
Svaka cast Maxu kako je u toku utakmice mijenjao pozicije igracima, sad Berna desno pa lijevo pa Cancelo isto. To je pravi Max koji uvijek neka iznenadjenja pravi.
Pored svega ovog dobili smo 2 igraca dodatna. Spinu i Keana.
1946
Samo da se prisjetimo dva trenutka kad nisam se bacio kroz zatvoren prozor...
Leo prespava centarsut u 46 oj min. u sami peterac (jedno 20i put ovr sezone) al sreca morata se obruka
Alegri pokazuje 3 min.nakon izmjene ko igra beka,a ko ne,hahah, dosli cancelo,chielo,matuidi do linije i svadjaju se ko sta igra. Al mislim da je prvobitno bila ideja da matuidi igra lijevo,al je naknadno dosla zamisao da ipak can igra desnog,a cancelo dodje lijevo. Tako je i ostalo.
Ps. Daj city ili barcu u 1/4 da vidimo od cega smo,bolje sad nego kasnije.
Leo prespava centarsut u 46 oj min. u sami peterac (jedno 20i put ovr sezone) al sreca morata se obruka
Alegri pokazuje 3 min.nakon izmjene ko igra beka,a ko ne,hahah, dosli cancelo,chielo,matuidi do linije i svadjaju se ko sta igra. Al mislim da je prvobitno bila ideja da matuidi igra lijevo,al je naknadno dosla zamisao da ipak can igra desnog,a cancelo dodje lijevo. Tako je i ostalo.
O tome sam sinoc pisao, bukvalno se nije znalo ko i sta igra. Sreca pa je bio neki prekid i uspijeli smo se dozvat. Na kraju Can doktorski na bekudinoo je napisao/la:Samo da se prisjetimo dva trenutka kad nisam se bacio kroz zatvoren prozor...
Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Od Ronalda sam ono očekivao, zato je došao. Ali kako su me Bernardeschi i Can oduševili nije istina. Kako hodaju s onolikim mudima nije mi jasno. Otkud Berni snaga za onakav trk u 85. minuti 
Spina
Kad vidiš koliku je želju momak imao da se vrati prošle godine, da ostane ove...nema promašaja. Dodaš još hrabrost, tehniku, snagu, brzinu. Igračina. (Očekujem i da Sandro sada eksplodira do kraja sezone)
Da li je Allegri opet iskopao formaciju iz rukava? Možda. Ali najbitnije je da sa onakvim stavom igraju do kraja sezone. Džaba svaka taktika na svijetu, uzeli su svaku loptu u sredini, bez panike svaki put, napadali i koristili šanse. Dobar dio prvog dijela sezone su taktički onako igrali, sa posjedom i pritiskom, ali nije bilo oštrine i ubilačkog instinkta u svakom dodiru s loptom.
Sad se nadam da će MM dobiti više odmora, Kean malo više šanse. Ako nastavi ovako on će već sljedeće sezone kucati na vrata standardnog prvotimca. A idealan je profil napadača kakav treba Ronaldu.
Valjda je ovo naša godina. Mora biti majka mu stara
Spina
Da li je Allegri opet iskopao formaciju iz rukava? Možda. Ali najbitnije je da sa onakvim stavom igraju do kraja sezone. Džaba svaka taktika na svijetu, uzeli su svaku loptu u sredini, bez panike svaki put, napadali i koristili šanse. Dobar dio prvog dijela sezone su taktički onako igrali, sa posjedom i pritiskom, ali nije bilo oštrine i ubilačkog instinkta u svakom dodiru s loptom.
Sad se nadam da će MM dobiti više odmora, Kean malo više šanse. Ako nastavi ovako on će već sljedeće sezone kucati na vrata standardnog prvotimca. A idealan je profil napadača kakav treba Ronaldu.
Valjda je ovo naša godina. Mora biti majka mu stara
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako lijepo jutro
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Snimak u 11:30 na Areni BiH 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.