Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Koja prevara od trenera bog te posro
- AlphonseKauders
- Kontakt:
bas sam pogledao prošlu sezonu: 13.12. u gostima kod Miami-a nije ni igrao, a onda 12.3. kod kuce imao 27pts/16reb protiv Adebaye (Haso nije ni igrao).COYS je napisao/la:Prosle sezone je unistio Whitesidea, i to u Miamiju.
2016/2017 sezona -
30.11. Denver-Miami: Juka 18min. 4pts,6skokova,5 TO Hasan 25pts, 16reb,4blk;
19.3. Miami - Portland: Juka 21pts,13reb,3blk Hasan 17pts,10reb,3blk (vjerovatno si mislio na ovu utakmicu, ali nije baš neko uništavanje, prilično izjednačeno je bilo)
2015/2016
15.1. Den - MIa (nije igrao);
14.4 Mia - Den (nije igrao)
2014/15
20.3. Mia - Den : Juka 16pts,7reb,1blk Hasan 14pts,10 reb, 2blk (i ovo je koliko toliko izjednačeno).
Zaključak - dvije dominacije Hasana, dva nerijesena

Evo jedna utakmica konacno u normalno vrijeme da mozemo svi pogledati:
Maverics - Blazers ::: Nedelja 10.02 u 21:00
Maverics - Blazers ::: Nedelja 10.02 u 21:00
🔵⚪
Nista. Obozavam kada Juka udari na Howarda.
To je klasika NBA centara, prsti na sve strane.
90s flashback

90s flashback
Sta znaci ovaj story na Instagramu za trade deadline? Jel se pricalo da ide negdje? 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dobar.
Sut 3-7 I već dva faula za 9 minuta?COYS je napisao/la:Dobar.
Ne znam šta je tu dobro.
Nadat se da će poslije pauze biti bolje al od polovine januara tanak.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Dobar u 2/4, prva je bila slaba. 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Ma dobro poluvrijeme, uzeo daleko najvise suteva ali hajde barem je sut veci od 50posto. Nadam se da ce u dr pokupiti vise skokova da mu prosjek ne pada. Spursi su ocajni.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Dva skoka za 22 minute. 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
koji sam ja peh u pm.
probudim se,vidim 14 poena,najbolji strijelac u ekipi...upalim stream i vidim 'nista' u trecoj, doduse bio je ovaj zadnji smijesan pokusaj, nakon kojeg onaj levat odmah dize meyersa...
ova dva kauboja ako nastave ovako divljati,ne bi me cudilo da i izgube.
probudim se,vidim 14 poena,najbolji strijelac u ekipi...upalim stream i vidim 'nista' u trecoj, doduse bio je ovaj zadnji smijesan pokusaj, nakon kojeg onaj levat odmah dize meyersa...
ova dva kauboja ako nastave ovako divljati,ne bi me cudilo da i izgube.
Brat bratu Lillard je u zadnje dvije ocajan.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Na kraju dobra partija, moglo je mnogo bolje skakački i poneki još šut je mogao ući ali odigrao je odličnu odbranu na LMA sa 4 faula čitavu 4/4.

Strpao je LMA u dzep.
koliko god ova dvojica trpali, ova i mnogo slicnih tekmi se ne bi dobile bez nurkica...samo, strah me da to nisu svjesni u portlandu, inace se ne bi desavalo ono u zadnjoj tekmi.
-
- Kontakt:
Strašan igrac, kao sto i najavljujem vec poodavno, vec sljedece sezone je TOP 3 centar u NBA.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
da je dobar, jeste.Wandelanoite je napisao/la:Strašan igrac, kao sto i najavljujem vec poodavno, vec sljedece sezone je TOP 3 centar u NBA.
da je strasan, nije.
da je nas i zbog toga meni najbolji, jeste.
top 3 nece biti nikada....ujeo se ja za prst koji ovo otkuca:-)
njegov kvalitet u samom portlandu ne vrednuju onako kako bi trebalo a da ga cijeni NBA i progura u vrh, nema sanse.
sto se mene tice, na ovo sve sto trenutno radi, nek uvjezba da barem jednu trojku ubaci po mecu, ne treba mu nista vise. Bio se nafurao na trojku ali i brzo odustao kad je skonto da je jedno trening a drugo tekma. Nek mu predzadnja tekma bude motiv i levat meyers, koji mu zbog jedne pogodjene trojke, uze cijelu zadnju cetvrtinu.
Dame, CJ, Hood, Layman i Juka predobra petorka. 

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 13 gostiju.