FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako bi volio da Borac danas prođe Lišticu i u finalu da igramo sa njima.
Onda malo kalkulisati,sa konama se igrati,jer oni nemaju ekipu za 3 mjesto.
Evropa im je jedini spas da se finansijski koliko toliko održe.
Onda malo kalkulisati,sa konama se igrati,jer oni nemaju ekipu za 3 mjesto.
Evropa im je jedini spas da se finansijski koliko toliko održe.
Hvala i hvala na odgovoru.hskzmostar je napisao/la:midzuka je napisao/la:Zna li neko kakav je teren u Mostaru? Je li bilo kod njih padavina zadnjih nekoliko dana?
Odlican ,jucer bura sve posusila danas idealan dan za igrat lopte.
Dobro dosli
JURIŠ
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pobjegoh od svih obaveza, a bilo ih je do 18:00h, al prioritet je prioritet, Sarajevo na prvom mjestu. Sad kuci lagano i pripremit se za tekmu i prolaz 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ni sumnjao u tebeBordoSarajevo je napisao/la:Pobjegoh od svih obaveza, a bilo ih je do 18:00h, al prioritet je prioritet, Sarajevo na prvom mjestu. Sad kuci lagano i pripremit se za tekmu i prolaz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovog sovsica I bencuna nema covjek gdje ni pogledat koliko su malo odigrali...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sovsic je sto se tice fudbala pravog zavrsio svoje. Lik je neprofesionalan + povrede. Sreca nasa pa ga nedovedose nasi.
Ja sam prvi kukao sto se nije doveo. Prvo njegov cv drugo sto je zelio doci. A onda i izjava da su ga "prevarili,".Stroj1946 je napisao/la:Sovsic je sto se tice fudbala pravog zavrsio svoje. Lik je neprofesionalan + povrede. Sreca nasa pa ga nedovedose nasi.
Kasnije sam saznao da je htio da potpise ali bez detaljnih pregleda ili sta su vec nasi trazili. A ocito smo na saidu naucili da sa klimavim igracima treba odraditi dobre preglede. On nije pristao i otisao u zrinjski.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dje nadjose ovi mufloni iz saveza termin u 4, ne mogu stić na prvo poluvrijeme nikako
Danas bi Husref trebao pritisnuti prvih 20 25 minuta, zabiti jedan i zavrsiti posao, tup je Zrinjski naprijed bas puno, ne bi trebali da nam mogu 3 dat
Samo da ne bude kakve lakrdije

Danas bi Husref trebao pritisnuti prvih 20 25 minuta, zabiti jedan i zavrsiti posao, tup je Zrinjski naprijed bas puno, ne bi trebali da nam mogu 3 dat
Samo da ne bude kakve lakrdije
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sjećam se. Al najjače kaže lik htjeli ga prevaritiPantelija je napisao/la:Ja sam prvi kukao sto se nije doveo. Prvo njegov cv drugo sto je zelio doci. A onda i izjava da su ga "prevarili,".Stroj1946 je napisao/la:Sovsic je sto se tice fudbala pravog zavrsio svoje. Lik je neprofesionalan + povrede. Sreca nasa pa ga nedovedose nasi.
Kasnije sam saznao da je htio da potpise ali bez detaljnih pregleda ili sta su vec nasi trazili. A ocito smo na saidu naucili da sa klimavim igracima treba odraditi dobre preglede. On nije pristao i otisao u zrinjski.

A on odbio preglede, šatro on pošten

Husref Musemić, trener FK Sarajevo, odabrao je igrače koji će konkurisati za meč protiv Zrinjskog u revanš-susretu četvrtfinala Kupa BiH.
Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Lazić, Mujakić, Hebibović, Dupovac, Pidro, Bekić, Stanojević, Šišić, Kapić, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Handžić, Halilović i Ahmetović.
Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Lazić, Mujakić, Hebibović, Dupovac, Pidro, Bekić, Stanojević, Šišić, Kapić, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Handžić, Halilović i Ahmetović.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

ZRINJSKI: Soldo, Brkić, Galić, Jakovljević, Kadušić, Stojkić, Barišić, Gojković, Savić, Čirjak, Pezer, Rustemović, Šovšić, Marković, Bencun, Filipović, Mandić, Bekić.
Nagazis im Bencuna i Sovisica prvih 20 minuta(toliko taman i mogu igrat) i rijesis utakmicu.
Nagazis im Bencuna i Sovisica prvih 20 minuta(toliko taman i mogu igrat) i rijesis utakmicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prema saznanjima do kojih je došao naš portal, trener Bordo tima Husref Musemić neće mnogo mijenjati sastav koji je Sarajevu donio historijska tri boda na stadionu Pecara u nedjeljnom susretu Premijer lige BiH.
Tako bi Sarajevo trebalo nastupiti sa sljedećih 11 igrača:
Kovačević, Hebibović, Bekić, Mujakić, Lazić, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Halilović, Ahmetović.
Kovačević, Hebibović, Bekić, Mujakić, Lazić, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Halilović, Ahmetović.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je Husrefe!benko21 je napisao/la:Prema saznanjima do kojih je došao naš portal, trener Bordo tima Husref Musemić neće mnogo mijenjati sastav koji je Sarajevu donio historijska tri boda na stadionu Pecara u nedjeljnom susretu Premijer lige BiH.
**** ti aliju i majku, cuj historijska 3 boda sa pecera. Kako to ogavno zvuci.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Cim zabijemo gol aBda, Stanojevica odmorit..
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Halil,hebib I bekic od prve
Trifekta

Trifekta

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Bećirspahić kaže da smatra da je to sarajevski duh, duh gradskog derbija i da je to sasvim normalno.
- Mislim da nije bilo navijača Želje koji nije prozivao Sarajevo jesenas, poslije osam komada od Atalante. Danas sam ja 'na tapetu'. Vjerovatno će za par mjeseci biti neko od navijača ili čelnika Sarajeva na mom mjestu, jednostavno je tako među navijačima, koji su zagriženi u plavu i bordo boju.
Molim sve od Vlasnika , Uprave ,SS , Igraca i Navijaca FK Sarajevo da se ovo ne desi za mog zivota

- Mislim da nije bilo navijača Želje koji nije prozivao Sarajevo jesenas, poslije osam komada od Atalante. Danas sam ja 'na tapetu'. Vjerovatno će za par mjeseci biti neko od navijača ili čelnika Sarajeva na mom mjestu, jednostavno je tako među navijačima, koji su zagriženi u plavu i bordo boju.
Molim sve od Vlasnika , Uprave ,SS , Igraca i Navijaca FK Sarajevo da se ovo ne desi za mog zivota

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
E ako si Ti , onda razumijem . Pravi Sabrina na Otoci . 7 min. pjeske i ja na tekmi . Amin.bordopoeta je napisao/la:U pravu si to za Grbavicu i Želju na Koševu. Ali ja sam sve nešto zagrijaniji za Otoku. Ali to je samo moja (naša želja). Amin Ja Rabbi da se ostvari! To bi možda bila najjeftinija varijanta?!Samozdravlje je napisao/la:- FK Sarajevo je gradski klub .Zivim u N.Gradu , jeste Sarajevo ,kao i Dobrinja ,Stup, Buljkov i Buca ali ... .
- Nemojte se ljutiti ali grad je do M.Dvora . Tu FKS pripada . Politike se mjenjaju,doci ce pametniji ljudi .
- Kosevo jeste neuslovno , ali bolje i Kosevo nego bilo kakav stadion izvan opstina Centar ili Stari Grad .
- Jesam za to da se zaprijeti ljudima u opstini i utakmice PL sljedece sezone igramo na Otoci .
- Nekad davno smo znali igrati ligu na Grbavici (zar ne @bordopoeta ?),a i Zeljo na Kosevu .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ovo je as2 nama treba as1033ns je napisao/la:http://iptv.iptivihd.com:8000/holger/ykqo1dYqRJ/8210
Evo jos jedan link za VLC, ako slucajno ko nema gdje da gleda ili je na poslu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Benjolos, bhfanatic14, bordobijeli, bosnas_, Dave, ErosViverosViv, Fouzi1, gh0stHZ, HordasFks, iliyaa8, jurisicduska, Konzerva, maroon46, MokraKifla, mosarajvosa83, plisek, riki46 i 95 gostiju.