NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Lose rukovodstvo kluba dovelo na niske grane nasu Zvijezdu...dok bivsi predsjednici Zvijezde razvaljuju s poslom na svim poljima u talu sa Hanicem, jos da stave cimos pod svoju komandu... ima da vedre i oblace...uff kako bi taj trio dobro dosao...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Jel Devedzic proslavio gol zanima me
E jesmo ga izduvali jarani moji... daj boze bod protiv Igmana izvuci... jest nas dominantni nasuko i igrace nam odveo da je ona ekipa nema sanse da bi se ovako brukali...
Stolica od matorig Laze je vrela ...
Rasadnik ambrozije najbolje napravit dzaba se nerviram...
Stolica od matorig Laze je vrela ...
Rasadnik ambrozije najbolje napravit dzaba se nerviram...
Ekipa Omladinca bi rasturila ove nase igracine...da ne spominjes ekipe prve lige
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ovo je bilo za ocekivati pola druge ekipe igra,cestitke Tosku i sretno im dalje,niko nas nije izigrao sami sebe izigravamo,do kad cemo ne znam,ubuduce cu dolaziti na tekme domace ali se necu nervirati jer ovi pojedinci u klubu veze sa vezom nemaju,dolazit cu na tekme da mogu govoriti Zvijezda je ovakva ili onakva,nadam se samo da ce na kraju sezone zadrzati makar 6-7 igraca,ako bude opet komplet tim zamijenjen onda mi trebamo tome stati u kraj jer ovi nece
Pjedinci se inate za Velez ljudi ce nam glat natrpat 10 komada kakvu ekipu imaju naspram nas...olimpik isto ima da oborimo sve rekorde po primljenim golovima
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ona ekipa protiv Orasje ne izgleda lose samo da se uigraju jos malo,ali ovi u kupu protiv Toska su katastrofa,mi jedva imamo prvi tim a rezerve su nam 0
Bolje da su predali danas tekmu 3:0 i gotovo dzabe se sramote jos i troskovi putovanja i to sve al eto ja bi predao tekmu
Bolje da su predali danas tekmu 3:0 i gotovo dzabe se sramote jos i troskovi putovanja i to sve al eto ja bi predao tekmu
Goooooool tooooooo hajde jos jedan da bar poraz bude malo laksi.....
Ocepilo Vucica nakon dvi godine posta.... toooo
To je znak jarani pozitivni idu bolji dani......
Ocepilo Vucica nakon dvi godine posta.... toooo
To je znak jarani pozitivni idu bolji dani......
Cestitke Miletu Lazarevicu na ovim lijepim rezultatima,Hvala Mile sto nasa Zvijezda ovoliku sramotu nije imala za nekih 4-5 godina ukupno nego za tvojih malo jace od pola sezone,Hvala,nadam se da imas malo obraza da odes
Trener ako ima obraza trebao bi sam dati ostavku ovo je sramota! Obrazloženje vođenjem ekipe doživjeli smo 3 najveća poraza u novijoj historiji otjerao je dva domaća trenera Denisa i Ismeta, također sudjelovao je z sukobu sa igračima i raskidima ugovora! Od danas moju podršku nikakvu nema! Napolje ubleho!
-
- Kontakt:
Ponovo je napisao/la:Cestitke Miletu Lazarevicu na ovim lijepim rezultatima,Hvala Mile sto nasa Zvijezda ovoliku sramotu nije imala za nekih 4-5 godina ukupno nego za tvojih malo jace od pola sezone,Hvala,nadam se da imas malo obraza da odes
Hahahahahahahaha....
Druze nisi svjestan pocetnog slova M od Mileta...
Jucer u duzem telefonskom razgovoru Unkicu sam rekao prvi puta sta i kako za Mileta jer ipak su vas puna usta mene...sukob Uprava-igraci???
Sukob ja-uprava????
Samo jos da kazete SIHRE su bacene na nas....
On uleti u svlacionicu i prsi se da ce on tjerati igrace...ovim rjecima.
Necu vam stajati na muku a vala necu se ni pozdraviti

Nadat se da uzmemo tri boda protiv Igmana... to moramo uzeti kako tako svi na banju kupit sudiju sta ja znam sta kako... tri boda moraju doci al tesko nemojte da vas zavara tabela... mi bjezimo samo 6 bodovo njima nek izgubis eto Veleza i Olimpika gdje nemas nikakve sanse i eto nas dole ispod desetog mjesta... neizgleda dobro ovo sve jos sudije protiv nas u prvenstvu ce bit...
Matori Lazo uzimaj tri boda od Igmana ako za boga znas....
I ti dominantni nevadi se sad... uzo si nam igrace i hebo nas ko niko...
Lazarević ljut nakon meča: Neki igrači više neće igrati za Zvijezdu!
Trener NK Zvijezda nakon novog poraza
Fudbaleri TOŠK-a pobijedili su i u revanš susret četvrtfinala Kupa BiH Zvijezdu iz Gradačca, a rezultat je ovog puta bio 4:1.
A. Lendo
13.03.19. 17:16
A A A
Trener Zvijezde Mile Lazarević naravno nije mogao biti zadovoljan ishodom ovog četvrtfinalnog dvomeča, a nakon meča je u razgovoru za SportSport.ba poručio sljedeće:
"Pa, šta reći. Ista ekipa nastupila je i u prvoj utakmici. Mi smo igrali bez pet igrača iz prve ekipe, ali to nije nikakvo opravdanje, jer ovi momci moraju da odigraju mnogo bolju utakmicu. Mislili smo da možemo pružiti jači otpor".
"Na samom otvaranju utakmice imali smo nekoliko prilika zbog neopreznost i ležernosti njihove odbrane, ali ih nismo iskoristili. Poslije toga smo napravili nekoliko grešaka i primili golove. Pojedinci zaista ne zaslužuju dres Zvijezde svojim pristupom na pojedinim utakmicama tako da moramo reagovati brzo u tom pravcu da ne bi došlo problema u prvenstvu. Domaćinu sve čestitke na pobjedi".
O prvenstvu:
"Mi smo odigrali fantastično dvije utakmice, ali ti rezultati su došli zbog problema van terena. Sada igramo protiv Igmana, moramo očekivati tri boda jer nas čeka pakleni raspored", kaže on
Trener NK Zvijezda nakon novog poraza
Fudbaleri TOŠK-a pobijedili su i u revanš susret četvrtfinala Kupa BiH Zvijezdu iz Gradačca, a rezultat je ovog puta bio 4:1.
A. Lendo
13.03.19. 17:16
A A A
Trener Zvijezde Mile Lazarević naravno nije mogao biti zadovoljan ishodom ovog četvrtfinalnog dvomeča, a nakon meča je u razgovoru za SportSport.ba poručio sljedeće:
"Pa, šta reći. Ista ekipa nastupila je i u prvoj utakmici. Mi smo igrali bez pet igrača iz prve ekipe, ali to nije nikakvo opravdanje, jer ovi momci moraju da odigraju mnogo bolju utakmicu. Mislili smo da možemo pružiti jači otpor".
"Na samom otvaranju utakmice imali smo nekoliko prilika zbog neopreznost i ležernosti njihove odbrane, ali ih nismo iskoristili. Poslije toga smo napravili nekoliko grešaka i primili golove. Pojedinci zaista ne zaslužuju dres Zvijezde svojim pristupom na pojedinim utakmicama tako da moramo reagovati brzo u tom pravcu da ne bi došlo problema u prvenstvu. Domaćinu sve čestitke na pobjedi".
O prvenstvu:
"Mi smo odigrali fantastično dvije utakmice, ali ti rezultati su došli zbog problema van terena. Sada igramo protiv Igmana, moramo očekivati tri boda jer nas čeka pakleni raspored", kaže on
Mislim da fulas u ovome da Mile smjenjuje trenere u omladinskom pogonu, zaboli njega ko je trener jel Denis, Mrki il Kadija. To drugi skidaju, eto kad ode Lazarevic, vrate odma Denisa i Mrkija il onog Gorana i on je dobro radiospiska je napisao/la:Trener ako ima obraza trebao bi sam dati ostavku ovo je sramota! Obrazloženje vođenjem ekipe doživjeli smo 3 najveća poraza u novijoj historiji otjerao je dva domaća trenera Denisa i Ismeta, također sudjelovao je z sukobu sa igračima i raskidima ugovora! Od danas moju podršku nikakvu nema! Napolje ubleho!
Gorana, Sukija,Denisa vratit u omladinski pogon dok se i to nije raspalo... Mile alahimanet i ti i dominantni sa tobom... dok niste nasu Zvijezdu skroz srubali...
Za sefa strucnog staba naci extra trenera
Za sefa strucnog staba naci extra trenera
-
- Kontakt:
Drakul i stoperi su vam da te Bog dragi sačuva.
-
- Kontakt:
combe80 je napisao/la:Nadat se da uzmemo tri boda protiv Igmana... to moramo uzeti kako tako svi na banju kupit sudiju sta ja znam sta kako... tri boda moraju doci al tesko nemojte da vas zavara tabela... mi bjezimo samo 6 bodovo njima nek izgubis eto Veleza i Olimpika gdje nemas nikakve sanse i eto nas dole ispod desetog mjesta... neizgleda dobro ovo sve jos sudije protiv nas u prvenstvu ce bit...
Klitorisu...pogledaj izjave kad su porazi!!!
Svi krivi.,ajoj,nego vidite politicki da mu se zavrsi posao u Glinici-Karakaj i tjt
Iskreno prijatelju nemaš pojma odmah da ti kažem i prvi i drugi su dobili nogu jer nisu htjeli raditi po njegovom nalogu. Iskreno ja bi vratio Sabu da se nešto pitam, i znam da bi Saba sutra opet preuzeo Zvijezdu sa ovom uhljebom ćemo ispasti i onda možemo i ključ u bravu!zmajevac je napisao/la:Mislim da fulas u ovome da Mile smjenjuje trenere u omladinskom pogonu, zaboli njega ko je trener jel Denis, Mrki il Kadija. To drugi skidaju, eto kad ode Lazarevic, vrate odma Denisa i Mrkija il onog Gorana i on je dobro radiospiska je napisao/la:Trener ako ima obraza trebao bi sam dati ostavku ovo je sramota! Obrazloženje vođenjem ekipe doživjeli smo 3 najveća poraza u novijoj historiji otjerao je dva domaća trenera Denisa i Ismeta, također sudjelovao je z sukobu sa igračima i raskidima ugovora! Od danas moju podršku nikakvu nema! Napolje ubleho!
Ja mislio da ti stvarno znas zasto je Denis smijenjen, a tek sad vidim da neznasspiska je napisao/la:Iskreno prijatelju nemaš pojma odmah da ti kažem i prvi i drugi su dobili nogu jer nisu htjeli raditi po njegovom nalogu. Iskreno ja bi vratio Sabu da se nešto pitam, i znam da bi Saba sutra opet preuzeo Zvijezdu sa ovom uhljebom ćemo ispasti i onda možemo i ključ u bravu!zmajevac je napisao/la:Mislim da fulas u ovome da Mile smjenjuje trenere u omladinskom pogonu, zaboli njega ko je trener jel Denis, Mrki il Kadija. To drugi skidaju, eto kad ode Lazarevic, vrate odma Denisa i Mrkija il onog Gorana i on je dobro radiospiska je napisao/la:Trener ako ima obraza trebao bi sam dati ostavku ovo je sramota! Obrazloženje vođenjem ekipe doživjeli smo 3 najveća poraza u novijoj historiji otjerao je dva domaća trenera Denisa i Ismeta, također sudjelovao je z sukobu sa igračima i raskidima ugovora! Od danas moju podršku nikakvu nema! Napolje ubleho!
Prebacuje se priča kako kome odgovara znam za smokija i tu priču al to nije istina! Sto je dokazano i otkazom Mrkija manite se babskih priča uglavnom crno nam se piše sa Miletić!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.