Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

kobe24
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la kobe24 » 13 mar 2019, 14:03

chily-rz je napisao/la:
kobe24 je napisao/la: Jedna je drzava Tuzla! :mrgreen: Kamo srece da je vise ovakvih ljudi...
Kakvih ljudi ? Koji su rodjeni u BiH a navijaju za Srbiju ?
Normalnih, zdravog uma i razmisljanja. Takvi su manjina, ali ih definitivno ima. Ja u Tuzli nemuslimane nikad nisam dozivljavao kao neke moje neprijatelje. Doduse, to su uglavnom Hrvati, ali ima malo i Srba. Mozda bi bilo drugacije da je Srba vise, ali to su opet nagadjanja. To za koga ko navija, mene apsolutno ne zanima. Znam, recimo, da Hrvati iz Tuzle u 95% slucajeva navijaju za nas i da nemaju neku pretjerano sentimentalnu vezu s Hrvatskom. Medjutim, to su sporedne stvari, sve dok su oni normalni u svakom drugom smislu. S druge strane, zapitaj sebe za koga bi ti navijao da si kao Bosnjak i musliman rodjen u Srbiji. Ja za sebe znam - s obzirom na genocid koji su Srbi pocinili nad mojim narodom, iskljucivo za BiH. Da su drugacije okolnosti i da smo mi stvarno prijateljski narodi, onda bi vjerovatno i to bilo malo drugacije.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 mar 2019, 15:14

kobe24 je napisao/la:
Normalnih, zdravog uma i razmisljanja. Takvi su manjina, ali ih definitivno ima. Ja u Tuzli nemuslimane nikad nisam dozivljavao kao neke moje neprijatelje. Doduse, to su uglavnom Hrvati, ali ima malo i Srba. Mozda bi bilo drugacije da je Srba vise, ali to su opet nagadjanja. To za koga ko navija, mene apsolutno ne zanima. Znam, recimo, da Hrvati iz Tuzle u 95% slucajeva navijaju za nas i da nemaju neku pretjerano sentimentalnu vezu s Hrvatskom. Medjutim, to su sporedne stvari, sve dok su oni normalni u svakom drugom smislu. S druge strane, zapitaj sebe za koga bi ti navijao da si kao Bosnjak i musliman rodjen u Srbiji. Ja za sebe znam - s obzirom na genocid koji su Srbi pocinili nad mojim narodom, iskljucivo za BiH. Da su drugacije okolnosti i da smo mi stvarno prijateljski narodi, onda bi vjerovatno i to bilo malo drugacije.
Ma nemam ja ništa kontra da on navija za koga želi ali isto tako ne vidim ništa ni posebno u svemu tome, ne možeš biti svakako radikalan Srbin u Tuzli i da želiš,.Bolji mi je primjer Vladan iz Zenice koji je bio u prvim redovima na Marakani sa BH navijačima kontra tadašnje SCG, veći patriota od mene,.

Volio bi da mi ovaj momak objasni šta misli o delijama i njihovoj otvorenoj podršci ratnim zločincima s obzirom da je i sam navijač Zvezde,.

Ja da sam bošnjak i musliman u Srbiji prije svega bi gledao da se ispalim iz iste s obzirom da Srbiju ne doživljavam kao prijateljsku zemlju BiH.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 13 mar 2019, 15:16

kobe24 je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
kobe24 je napisao/la: Jedna je drzava Tuzla! :mrgreen: Kamo srece da je vise ovakvih ljudi...
Kakvih ljudi ? Koji su rodjeni u BiH a navijaju za Srbiju ?
Životom garatujem da su Tuzlanski Srbi jedna od najviše proBiH grupa, četnici su otišli 92 ostale su patriote.

Nego ja Jelenom ne bi noge prao, od srbskih samo Zaječarsko. Čuj pit pivo iz Vojvodine :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 13 mar 2019, 15:33

jasmin10 je napisao/la:
44Bertans je napisao/la:Ista priča svugdje. Na bošnjačkim portalima i forumima postoji jedna istina, na srpskim druga, hrvatskim treća. Gotovo po pravilu **** je onaj drugi i za sve je kriv onaj drugi. Mjeri se ****.
Kakav istina o cemu pričas ti ? Pa imas li oci i uši ?
Znači da je napasti nekoga i braniti se ista kategorija. Čitav život sam živio u laži jbt.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 mar 2019, 15:38

Derdiyok je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
44Bertans je napisao/la:Ista priča svugdje. Na bošnjačkim portalima i forumima postoji jedna istina, na srpskim druga, hrvatskim treća. Gotovo po pravilu **** je onaj drugi i za sve je kriv onaj drugi. Mjeri se ****.
Kakav istina o cemu pričas ti ? Pa imas li oci i uši ?
Znači da je napasti nekoga i braniti se ista kategorija. Čitav život sam živio u laži jbt.
Mah ovaj je izjednačavao glasace SDA , sa cetnikom Đujicem.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 13 mar 2019, 17:29

Ima li neki jak fizičar ovdje?
Imam jedan problem. Znaci jedno tijelo se kreće okomito u odnosu na drugo tijelo. Znaci prema intenzitetu(samo kod jrdnog +, drugog -) su im iste brzine. Koja je onda formula za slaganje brzina?
"We need to suffer. And we need to fight."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 mar 2019, 17:30

Dobro podsjećanje zašto sam mrzio fiziku, pročitaš pitanje zamagli sve, sljedeće šta se dešava umivaju te ljudi na podu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 13 mar 2019, 17:36

Osim13 je napisao/la:Dobro podsjećanje zašto sam mrzio fiziku, pročitaš pitanje zamagli sve, sljedeće šta se dešava umivaju te ljudi na podu
Ista stvar
"We need to suffer. And we need to fight."

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 13 mar 2019, 17:38

Ovakvi su vec gori od cetnika.

slika
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 mar 2019, 17:42

Peđin četnik jasno sve :urnebes

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 13 mar 2019, 18:23

Asteriks je napisao/la:
vest je napisao/la:Ide sve prema sukobu na balkanu to je jasno kao dan i ako vucic i njegova dvorska luda dodik ne prikoce ovdje je rat. Kod Bosnjaka je gnijev ogroman i samo fali da padne povratniku glava, to ce biti point of no return.
Nepresudjeni genocid koji bi kao logican slijed ukinuo manji entitet i omalozavanje zrtava ce se obiti srbima o glavu.
Nadam de da grijesim ali je ovo preocito da je vucic ruski igrac a gdje god ovi imaju utjecaja tu je belaj.
Gle kako to Svabe kulturno odradise.

Prvi kancelar Njemacke, Konard Adenauer vec 1951. izjavi - u ime njemackog naroda pocinjeni su strasni zlocini koji nas obavezuju kako za moralnim tako i materijalnim reparacijama...

To je osnova za bilo kakav suzivot.
Poredit svabe i srbe je vic. Prosjek srpskog naroda je ovaj retard iz prijedora, izuzetno primitivan narod. Ovakvi kao igrac sa brojem 6, batko ili vojvoda aleksic su odvodili narod u ratu. Sto se mene tice rat nam je objavljen ne osudjivanjem cetnickog folklora u visegradu pa nek svako tumaci kako hoce. Jedan veci incident kao npr. ubistvo povratnika i ode sve u pm samo ce ovaj put merhametli narod uzvratit ne drzeci se medjunarodnog prava jer se nakupilo bijesa kojeg druga strana ne vidi.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 mar 2019, 18:26

Za sljedeću četničku maškarijadu predlažem Široki Brijeg, Livno ili Ljubuški

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 13 mar 2019, 22:53

Ugrozeni se ugnjezdili po hercegovini, nebeski narod zauzeo pola drzave brutalnom agresijom i genocidom a ti Bosnjo,iako si brojniji od njih oba, sabij se na 30 posto teritorije vlastite drzave,glumi socijaldemokratu dok cetnici i ustase paradiraju i pozivaju na nove genocide. . i saburaj,dobro je,ne puca...jos...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 13 mar 2019, 22:57

Brcanskamalta je napisao/la:Ugrozeni se ugnjezdili po hercegovini, nebeski narod zauzeo pola drzave brutalnom agresijom i genocidom a ti Bosnjo,iako si brojniji od njih oba, sabij se na 30 posto teritorije vlastite drzave,glumi socijaldemokratu dok cetnici i ustase paradiraju i pozivaju na nove genocide. . i saburaj,dobro je,ne puca...jos...
Pa de Bosnjo dragi...pokreni se, ponesi zastavu....
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 mar 2019, 22:59

Brcanskamalta je napisao/la:Ugrozeni se ugnjezdili po hercegovini, nebeski narod zauzeo pola drzave brutalnom agresijom i genocidom a ti Bosnjo,iako si brojniji od njih oba, sabij se na 30 posto teritorije vlastite drzave,glumi socijaldemokratu dok cetnici i ustase paradiraju i pozivaju na nove genocide. . i saburaj,dobro je,ne puca...jos...
idi oslobađaj

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 mar 2019, 00:24

lider je već u trezoru, spavajte mirno :urnebes: :rol: :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 mar 2019, 11:17

Kad sad ove komuljare i cetnici sto su na vlasti udijele Covicu ministarstvo za pravdu kako bi svaki HDZovac mogao pobjeci u Hrvatsku, ekonomije kako HB moze paralelno da funkcionise sa drzavom i vanjskih poslova kako bi HDZ isposlovao treci entitet. Kolika je vjerovatnoca da dobije to Covic od komuljara Kakira i Smrdke?

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 14 mar 2019, 11:26

tuzlak1987 je napisao/la:Kad sad ove komuljare i cetnici sto su na vlasti udijele Covicu ministarstvo za pravdu kako bi svaki HDZovac mogao pobjeci u Hrvatsku, ekonomije kako HB moze paralelno da funkcionise sa drzavom i vanjskih poslova kako bi HDZ isposlovao treci entitet. Kolika je vjerovatnoca da dobije to Covic od komuljara Kakira i Smrdke?
U SBK reccimo kod mene godinama hdz dobije sva najbolja ministarstva a sda se zadovolji sumama i slicno.
Hrvata manje u sbk al kontrolisu finansije zdravstvo obrazovanje i pravosudje

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 14 mar 2019, 11:43

tuzlak1987 je napisao/la:Kad sad ove komuljare i cetnici sto su na vlasti udijele Covicu ministarstvo za pravdu kako bi svaki HDZovac mogao pobjeci u Hrvatsku, ekonomije kako HB moze paralelno da funkcionise sa drzavom i vanjskih poslova kako bi HDZ isposlovao treci entitet. Kolika je vjerovatnoca da dobije to Covic od komuljara Kakira i Smrdke?
Dobit će SDA ministarstvo za boracka pitanja te za ljudska prava i izbjeglice. No sikiriki :urnebes:

http://www.zurnal.info/novost/21945/hrv ... zide-u-bih

Gle ovo. :lol:
Zurnal je jako pouzdan tako da...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 mar 2019, 12:01

MElloo je napisao/la:
U SBK reccimo kod mene godinama hdz dobije sva najbolja ministarstva a sda se zadovolji sumama i slicno.
Hrvata manje u sbk al kontrolisu finansije zdravstvo obrazovanje i pravosudje
Tako oni državu čuvaju budalo
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.