U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Bosanski Messi na klupi Herthe
U LP ove sezone je haman konstantno bio na klupi, mada je uvijek dobijao šansu u drugom poluvremenu.Vucevich je napisao/la:Bosanski Messi na klupi Herthe
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ASD
- Kontakt:
Ja sam ga gledao par puta u ligi, odlican je tehnicar, ali mi izgleda kao da glumi zvijezdu.
A ja bahatosti jbt. Nema prijatelju tvoj klub je centar svijetaMortemHz je napisao/la:Jesi li ozbiljan?delija je napisao/la:Zaigral ijedan igrac iz sarajevske akademije u njihovom prvom timu?
Malik Memišević het-trik za juniore Werdera protiv Osnabrucka.
Nadam se da će se vratiti na pravi put nakon povrede.
Nadam se da će se vratiti na pravi put nakon povrede.
Toliki centar svijeta da nikad nije ni jedan igrac tog kluba bio vazan reprezentaciji zadnji deset godinadelija je napisao/la:A ja bahatosti jbt. Nema prijatelju tvoj klub je centar svijetaMortemHz je napisao/la:Jesi li ozbiljan?delija je napisao/la:Zaigral ijedan igrac iz sarajevske akademije u njihovom prvom timu?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Akademija je osnovana prije par godina.Maestro je napisao/la: Toliki centar svijeta da nikad nije ni jedan igrac tog kluba bio vazan reprezentaciji zadnji deset godina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam mislio na akademiju. Nego da u zadnji deset godina mozda i vise nije ni jedan igrac izasao iz tog kluba a da je bio vazan reprezentaciji.ASD je napisao/la:Akademija je osnovana prije par godina.Maestro je napisao/la: Toliki centar svijeta da nikad nije ni jedan igrac tog kluba bio vazan reprezentaciji zadnji deset godina
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zaboravio si Elvisa SaricaMaestro je napisao/la:Nisam mislio na akademiju. Nego da u zadnji deset godina mozda i vise nije ni jedan igrac izasao iz tog kluba a da je bio vazan reprezentaciji.ASD je napisao/la:Akademija je osnovana prije par godina.Maestro je napisao/la: Toliki centar svijeta da nikad nije ni jedan igrac tog kluba bio vazan reprezentaciji zadnji deset godina
@Vucko
Vidis te fudbalske velicine se nisam ni sjetio
Vidis te fudbalske velicine se nisam ni sjetio
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne izmisljajte! To je drugi biser "akademije" Gosk Juga u reprezentaciji BiH. Spahic, Saric ...... Ceka se sljedeci. 
Vidis taj gosk je dao vise kvalitetni igraca reprezentaciji od fk sarajeva.dubrovnik je napisao/la:Ne izmisljajte! To je drugi biser "akademije" Gosk Juga u reprezentaciji BiH. Spahic, Saric ...... Ceka se sljedeci.
Jos uz to nas je taj fk sarajevo sramotio po njemackoj i italiji po 7:0, 8:0.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Fakat, Sarajevo dalo Dzemu Berberovica i kapak. 
Ma krenulo je i Sarajevo. Ja sam uvjeren da ce brzo poceti proizvoditi odlicne reprezentativce.Maestro je napisao/la:Vidis taj gosk je dao vise kvalitetni igraca reprezentaciji od fk sarajeva.dubrovnik je napisao/la:Ne izmisljajte! To je drugi biser "akademije" Gosk Juga u reprezentaciji BiH. Spahic, Saric ...... Ceka se sljedeci.![]()
Jos uz to nas je taj fk sarajevo sramotio po njemackoj i italiji po 7:0, 8:0.
Trebalo bi uloziti malo vise novaca u struku i dovesti trenera koji zna raditi sa mladim igracima.
Dok ne naprave nesto tako dzaba im i Akademija i sve ostalo. Ipak i Cimirot je trenutno u reprezentaciji a iako je junior Leotara dovoljno dugo je bio u Sarajevu da bi mogao proci kao njihov igrac.
Ne uvaljuj me u svadju sa navijacima Sarajeva pogotovu sada kad su nabrijani jer im dobro ide.
Demirovic konacno igra od pocetka
Cavar standardan na klupi
Cavar standardan na klupi
Još jedan gol Semira Smajlagića u slovenskom prvenstvu protiv Domžala, ali naravno menađerski igrač Mulahusejnović je dobio poziv prije njega iako on ne može ni do klupe u ovoj istoj ligi.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Smajlagica bih trebali zovnutiVucevich je napisao/la:Još jedan gol Semira Smajlagića u slovenskom prvenstvu protiv Domžala, ali naravno menađerski igrač Mulahusejnović je dobio poziv prije njega iako on ne može ni do klupe u ovoj istoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: 231983, DzaniMehmet, EdinjoBos, Futbol, Google Adsense [Bot], Iceplayer, Kenozoik, rukometubih23, unavita, zeljovolimte i 56 gostiju.