Olimpik Sarajevo

Mukiol
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Mukiol » 05 apr 2009, 18:11

Nerim je napisao/la:
bayer 04 je napisao/la:A meni nije jasno koji **** neko ulaže u taj Olimpik pored Sarajeva i Želje!?

zato što Olimpik je mlad klub i nije u bio u velikim dugovima kao i Željo i Sarajevo, čovjek skontao koliko bi mu otišlo para da je ulagao u želju i sarajevo, a ovako samo vratio neka mala dugovanja koja je olimpik imao

ja navijam za ŽELJU i Željo je u mom srcu i uvjek će ostati, ali olimpiku svaka čast kako momci igraju
Drago mi je da je Olimpik na dobrom putu i nadam se da ce nas aBd za dvije sezone uspjesno predstavljati u evropi aBd ;) Bosanski VUKOVI
mB!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 05 apr 2009, 18:17

sencho je napisao/la:
bayer 04 je napisao/la:A meni nije jasno koji **** neko ulaže u taj Olimpik pored Sarajeva i Želje!?
Ulaze Nijaz Gracic,inace bivsi predsjednik FKS. Kad je covjek vidio kako to ide u tom klubu(a isto ako ne i gore je i u NK Željezničaru) onda je odlučio da postane predsjednik Olimpika oko kojeg nema milion glodara koji samo cekaju da se okite tudjim perjem i nakradu ono malo para sto ima...
A ima li taj Olimpik navijača???
Dolazi li iko na tekme i to...

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 05 apr 2009, 21:13

imaju svaku tekmu kuci kop 1000+ :x

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 06 apr 2009, 07:33

Pa sigurno ce imati veliki broj navijaca kada udu u PL. jer veliki broj sarajlija zeli da navija samo nema za koga i to bi moglo da bude plus za olimpik mislim da ako oni pocnu praviti rezultate da ce biti popularni u cijeloj BiH-aBd ja bih zaista volio da jedan sarajevski klub napokon u svijetlu bar u ovoj nasoj ligi predstavlja grad Sarajevo, aBd nesmunjam da ce stici i u evropu sa dobrim igrama aBd ;) :D
Kvalitetniji su od vecine klubova koji sada igraju u PL. :!: Jos kad se pojacaju sa ulaskom u PL.tek ce onda olimpik da bude pravi ;)
mB!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 apr 2009, 10:43

+++++++++++ BREAKING NEWS +++++++++++++++++

Edin Dzeko signed a 4 years lucrative contract with NK Olimpik Sarajewo.

Jos malo pa bi moglo ovako izgledati kako su krenuli :lol: :lol:
>>No body likes us but we dont care<<

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 06 apr 2009, 16:00

Ja vam kazem ako nastave ovako par godina, pola Sarajeva ce navijat za njih. fk sarajevo ionako nema vise od 1500 gledalaca, Zeljo 2000... a Olimpik ce imati po 5000 vec prve sezone. Zivi bili pa vidjeli ;)
010 ISN'T JUST A CODE

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 07 apr 2009, 12:26

Olimpik nema navijace,na njihove utakmice dolaze obicno penzioneri,rodbina igraca ili ljudi koji u tom trenutku nemaju nekog posla a blizu im stadion...sumnjam da ce ikad Olimpik imati navijace kao Zeljo i Sarajevo,to je nemoguce iz jednog jedinog razloga:ovaj klub nema historiju!Normalno je da ce u buduce imati vecu posjetu,posebno kada im budu dolazili neki malo jaci klubovi,a nije tacno da ljudi u Sarajevu nemaju za koga da navijaju,pa imas Zelju i Sarajevo,dva najtrofejnija BH kluba sta ces vise?Istina da su ovi klubovi trenutno u dubokim krizama,ali bilo je i gorih situacija od ovih!Olimpiku zelim sve najbolje,nadam se da ce sto prije osigurati ulazak u PL,ali NIKAD nece imati ni historiju,ni uspjeh ni navijace kao ova dva kluba !!!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 apr 2009, 15:46

HARIS XXL je napisao/la:Olimpik nema navijace,na njihove utakmice dolaze obicno penzioneri,rodbina igraca ili ljudi koji u tom trenutku nemaju nekog posla a blizu im stadion...sumnjam da ce ikad Olimpik imati navijace kao Zeljo i Sarajevo,to je nemoguce iz jednog jedinog razloga:ovaj klub nema historiju!!
Koju ba to slavnu historiju ima fk sarajevo? Osnovano nakon drugog svjetskog rata, otimali igrace.. jel se to zove historija?? Pa slavniju ce historiju imati Olimpik za par godina, kada bude prvak BiH dva puta za redom ;)
010 ISN'T JUST A CODE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 apr 2009, 15:58

Doveli su Pelaka i Spalovića, dva dobra igrača iz Premijer Lige BiH, i ko zna koga će još dovesti do početka naredne sezone. Mišljenja sam da će Olimpik pokorit i Želju i Sarajevo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 07 apr 2009, 16:49

RK Gradacac je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:Olimpik nema navijace,na njihove utakmice dolaze obicno penzioneri,rodbina igraca ili ljudi koji u tom trenutku nemaju nekog posla a blizu im stadion...sumnjam da ce ikad Olimpik imati navijace kao Zeljo i Sarajevo,to je nemoguce iz jednog jedinog razloga:ovaj klub nema historiju!!
Koju ba to slavnu historiju ima fk sarajevo? Osnovano nakon drugog svjetskog rata, otimali igrace.. jel se to zove historija?? Pa slavniju ce historiju imati Olimpik za par godina, kada bude prvak BiH dva puta za redom ;)
:roll: :roll: :roll:
ocito nemas pojma...nisam navijac sarajeva,ali oni su uz nas sigurno najbolji i najtrofejniji klub u BiH!Sarajevo je 2 puta osvojilo titulu u jugoslaviji,2 puta poslije rata,igrali su brojne europske utakmice,stvorili toliko igrackih imena....tvoje misljenje nije objektivno,vise je neka podjebancija...istina je da su se na pocetku zvali torpedo i da su oteli zelji skoro sve igrace ali i to je dio historije,mi smo veci klub zato sto smo i tada uspjeli da opstanemo,olimpik je osnovan 1993 a tek sada postaju malo ozbiljniji klub,mnogi se sada boje da ce olimpik harati nasom ligom,ali moze se desiti da odmah slijedece sezone ispadnu,dok zeljo i sarajevo nikad nece ispasti jer bi tek onda ova nasa liga bila nula....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 apr 2009, 16:55

Ocito @Grade imas temperaturu i mora da si jako prehladzen-probaj sa cajem od majcine dusice :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 07 apr 2009, 17:01

Kakvi sve GLUPANI pisu po forumima.Moj GRADACAC pa jadan bio kakav si ti debil.Znas li kakvu si ti recenicu napisao.ODOH sad vjerujuci da si se rodio tek juce ali steta sto ces ti i tebi slicni kompleksasi nastaviti da pisu i sutra po kojekakvim forumima.LJUBAV je samo jedna FCS.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 apr 2009, 17:03

potpis,bolje nemati nikakvu historiju nego kao Torpedo... ;)
generalno mislim da ce Olimpik biti solidan prvoligas ali nista vise... 8-)

Nakon što je gradska vlast formirala novi klub "Torpedo" (kasnije Sarajevo) koji je trebao predstavljati najbolje iz BiH, većina igrača Željezničara dobija naređenje da pređe u novi klub. Odlukom političkih vrhova Željezničar je novoformiranom klubu Torpedo morao ustupiti svoje najbolje igrače: Lovrića (kapiten), Alajbegovića, Konjevoda, Lazarevića, Rajlića, Golca i Šilića. Jedini igrač koji je uspio odoliti svim ucjenama je Joško Domorocki.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 apr 2009, 18:33

Olimpik cim udje ide 100% bar u Evropu nece ko neki 5 godina ici najdalje do turnira u Ilijasu ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 08 apr 2009, 12:03

ma olimpik ce bit nesto kao zvijezda. Zvijezda je jos impresivnija bila u prvoj ligi. usla u premijer i sad je tu negdje. e ja mislim da ce i olimpik isto tako bit

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 10 apr 2009, 11:20

krcko je napisao/la:Kakvi sve GLUPANI pisu po forumima.Moj GRADACAC pa jadan bio kakav si ti debil.Znas li kakvu si ti recenicu napisao.ODOH sad vjerujuci da si se rodio tek juce ali steta sto ces ti i tebi slicni kompleksasi nastaviti da pisu i sutra po kojekakvim forumima.LJUBAV je samo jedna FCS.
:lol: :lol: :lol:
bas si me nasmijao, a i ovi prije tebe...
ma ja, ja sam se juce rodio, a LJUBAV je samo jedna... FKT (FK Torpedo) :mrgreen: :oops:
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 10 apr 2009, 12:17

Vas tek ceka buraz vjeruj mi ;)

Vi niste nastali od nas, neko ste osnovani politickom odlukom. To je malo razlicito, al eto kao sto reko morate prekrivat neke stvari ;)
Politickom odlukom su igraci presli, a ne svojom voljom...
010 ISN'T JUST A CODE

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 10 apr 2009, 15:21

KAD ABD OLIMPIK UDJE U PLBiH BIT CE JACI I OD SARAJEVA I OD ZELJE ZAJEDNO!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 apr 2009, 00:41

kad olimpik udje u PL Zeljo ce moci teoretski odnijeti 7 bodova sa gostovanja...Olimpik, Sarajevo i bod Velezu da uzmemo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 apr 2009, 01:14

ZELJO DO GROBA je napisao/la:kad olimpik udje u PL Zeljo ce moci teoretski odnijeti 7 bodova sa gostovanja...Olimpik, Sarajevo i bod Velezu da uzmemo...
How yes no :roll: :roll: ja vjerujem ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.