NK Zvijezda Gradačac

combe80
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe80 » 13 mar 2019, 18:03

Dominantni vracaj te igrace vec sutra i vadi nas iz govana... svejedno nigdje neigraju

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 mar 2019, 18:21

Yebem temelj i Miletu i onom ko ga postavi. Najvise mrzim piz de od ljudi koji odgovornost prebacuju na druge. Krive su sudije, igraci ma svi sem njega.
Mi ljudino sa tobom nismo dobili zadnjih 6 takmicarskih utakmica,sa tobom smo primali po 4, 6, 7 komada. I imas obraza krivit nekog drugog.
Ti si konju te iste igrace na koje kukas doveo prije mjesec dana. Sto ih izabra ako ne znaju.
Za odlazak Denisa veca krivica je na Grickalici a za Mrkija je Lazo direktni krivac.
Ovo vise nema smisla nekako probat izgurat sezonu i mjenjat sve iz korjena il gasit mjesalicu i motat kablove.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 13 mar 2019, 18:27

Ako izgubimo od Igmana neces izgurat sezone...imas metalege velez olimpik gdje sa Matorom Lazom boda uzet neces...vadi nas dominantni ako vrati ova dva tri igraca sto neigraju nigdje a Mile nek Drakulu i ove ostale lose sto je doveo pod ruke i pravac kuca...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 13 mar 2019, 18:37

Nema smisla sad ga mijenjat, nece niko preuzet ekipu sa njegovim olosom....izgurat sezonu pa krenut ispocetka...sabic je vani negdje kako ja znam.najbolje rjesenje je po meni slobodan stravevic
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 mar 2019, 18:41

crvenobijeli je napisao/la:Nema smisla sad ga mijenjat, nece niko preuzet ekipu sa njegovim olosom....izgurat sezonu pa krenut ispocetka...sabic je vani negdje kako ja znam.najbolje rjesenje je po meni slobodan stravevic
Pitanje je koliko je jeftin.
Iskreno, ni meni nema smisla sad mu otkaz davati i ako je zasluzio s ovim visokim porazima. Prije svega zbog toga sto je on dovodio igrace.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 13 mar 2019, 18:44

Tu je saba i na raspolaganju je vjeruj mi! Još kad ga smoki na nazove on je za 24 h u Gradaccu! Ovaj nas neće ostavit u ligi to vam garantujem kao sto combe reče svi krivi samo on dobar pa nisam mu ja dovodio igrače i da sam dovodio nebi dovodio ove odrone jarane!

TZV123
Kontakt:

Post Postao/la TZV123 » 13 mar 2019, 18:50

Samo da mi je znati gdje je on vidio prilike za Zvijezdu. Igrac sa brojem 11 sto prije se rijesite radi vaseg dobra. Sretno u prvenstvu, pozdrav.
combe80 je napisao/la:Lazarević ljut nakon meča: Neki igrači više neće igrati za Zvijezdu!

Trener NK Zvijezda nakon novog poraza
Fudbaleri TOŠK-a pobijedili su i u revanš susret četvrtfinala Kupa BiH Zvijezdu iz Gradačca, a rezultat je ovog puta bio 4:1.

A. Lendo
13.03.19. 17:16
A A A
Lazarević ljut nakon meča: Neki igrači više neće igrati za Zvijezdu!
Trener Zvijezde Mile Lazarević naravno nije mogao biti zadovoljan ishodom ovog četvrtfinalnog dvomeča, a nakon meča je u razgovoru za SportSport.ba poručio sljedeće:

"Pa, šta reći. Ista ekipa nastupila je i u prvoj utakmici. Mi smo igrali bez pet igrača iz prve ekipe, ali to nije nikakvo opravdanje, jer ovi momci moraju da odigraju mnogo bolju utakmicu. Mislili smo da možemo pružiti jači otpor".

"Na samom otvaranju utakmice imali smo nekoliko prilika zbog neopreznost i ležernosti njihove odbrane, ali ih nismo iskoristili. Poslije toga smo napravili nekoliko grešaka i primili golove. Pojedinci zaista ne zaslužuju dres Zvijezde svojim pristupom na pojedinim utakmicama tako da moramo reagovati brzo u tom pravcu da ne bi došlo problema u prvenstvu. Domaćinu sve čestitke na pobjedi".

O prvenstvu:

"Mi smo odigrali fantastično dvije utakmice, ali ti rezultati su došli zbog problema van terena. Sada igramo protiv Igmana, moramo očekivati tri boda jer nas čeka pakleni raspored", kaže on

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 13 mar 2019, 18:53

Kada rezultati prestanu logicno da prvo trener leti a ne igraci sta bi real trebo istjerat sve igrace ako ne pobijedi Igman moze da pakuje kofere

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 13 mar 2019, 18:58

Kad se izgubilo od toska, sve sam povukao na trenera da je los, i da treba mu otkaz dati, al odmah, međutim nisam vise takvog misljenja, Igman kad prodje o tome bih jer nije jos kasno, Orašje i Vitez nesto je radio, pa trebalo bi protiv Igmana da ga krene, ako ne opet ga prozivam, jer nece nas niko sad spašavati ako nemamo u svojim redovima spasioca, znam tko bi bio posle laze al o tom po tom

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 mar 2019, 18:59

TZV123 je napisao/la:Samo da mi je znati gdje je on vidio prilike za Zvijezdu. Igrac sa brojem 11 sto prije se rijesite radi vaseg dobra. Sretno u prvenstvu, pozdrav.
combe80 je napisao/la:Lazarević ljut nakon meča: Neki igrači više neće igrati za Zvijezdu!

Fudbaleri TOŠK-a pobijedili su i u revanš susret četvrtfinala Kupa BiH Zvijezdu iz Gradačca, a rezultat je ovog puta bio 4:1.

A. Lendo
A A A
Trener Zvijezde Mile Lazarević naravno nije mogao biti zadovoljan ishodom ovog četvrtfinalnog dvomeča, a nakon meča je u razgovoru za SportSport.ba poručio sljedeće:

"Pa, šta reći. Ista ekipa nastupila je i u prvoj utakmici. Mi smo igrali bez pet igrača iz prve ekipe, ali to nije nikakvo opravdanje, jer ovi momci moraju da odigraju mnogo bolju utakmicu. Mislili smo da možemo pružiti jači otpor".

"Na samom otvaranju utakmice imali smo nekoliko prilika zbog neopreznost i ležernosti njihove odbrane, ali ih nismo iskoristili. Poslije toga smo napravili nekoliko grešaka i primili golove. Pojedinci zaista ne zaslužuju dres Zvijezde svojim pristupom na pojedinim utakmicama tako da moramo reagovati brzo u tom pravcu da ne bi došlo problema u prvenstvu. Domaćinu sve čestitke na pobjedi".

O prvenstvu:

"Mi smo odigrali fantastično dvije utakmice, ali ti rezultati su došli zbog problema van terena. Sada igramo protiv Igmana, moramo očekivati tri boda jer nas čeka pakleni raspored", kaže on
Prodaje frajer maglu ko i prvu utakmicu. Isto ko da nije niko gledao.. smiješne izjave. Stisni mu.a pa reci kako dva pasa nisi imao kako, Kako ti taj drakula ajkula i još par njih hodati ne znaju. Kako su spremni ko fk Mača, hodaju ko tovljeni pilici. Psujes mater svom golmanu a dijete nije krivo što ga retardi ukopavaju pa ne može dobro reagirati. Ti si lazo samo jedan stari prevarant al svaka čast, prolaze ti ovakve izjave i levati ti nasjedaju. Samo uzimaj pare kad možeš. Pozz iz Tešnja za navijače zvijezde i cupajte se iz ovoga

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 13 mar 2019, 19:07

Jel ima neko realan da je gledao dns tekmu. Jeli se iko danas borio za svoj klub ako je vec rezultat izostao. Jel iko zasluzio pohvalu makar za borbu za zvijezdin dres. hvala
sve za nasu zvijezdu !!!!!

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 13 mar 2019, 19:12

HeliosIzDomzala je napisao/la:
TZV123 je napisao/la:Samo da mi je znati gdje je on vidio prilike za Zvijezdu. Igrac sa brojem 11 sto prije se rijesite radi vaseg dobra. Sretno u prvenstvu, pozdrav.

A. Lendo
A A A

O prvenstvu:

Prodaje frajer maglu ko i prvu utakmicu. Isto ko da nije niko gledao.. smiješne izjave. Stisni mu.a pa reci kako dva pasa nisi imao kako, Kako ti taj drakula ajkula i još par njih hodati ne znaju. Kako su spremni ko fk Mača, hodaju ko tovljeni pilici. Psujes mater svom golmanu a dijete nije krivo što ga retardi ukopavaju pa ne može dobro reagirati. Ti si lazo samo jedan stari prevarant al svaka čast, prolaze ti ovakve izjave i levati ti nasjedaju. Samo uzimaj pare kad možeš. Pozz iz Tešnja za navijače zvijezde i cupajte se iz ovoga
Ozbiljno psovao mater nasem golmanu ?

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 13 mar 2019, 19:13

vijestifriske je napisao/la:Jel ima neko realan da je gledao dns tekmu. Jeli se iko danas borio za svoj klub ako je vec rezultat izostao. Jel iko zasluzio pohvalu makar za borbu za zvijezdin dres. hvala
Pasa ne znaju sastavit. Poslije 4-0 se nasi poceli zajebavat, golman se sprdo, tek tad ste počeli stvarat neke prilike. Drakul ne zna hodat po terenu. Na kraju Mile psuje golmanu koji je ni kriv ni duzan. A ovo sto Mile govori na pocetku neke prilike, lik sanjao nesto haman. Do 70min se niste sastavili s loptom. Definitivno gora ekipa nije bila u Tesnju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 mar 2019, 19:17

Smoki sutaj ovo go vno i Saldu dok je vrijeme. Daj Matu sad dok je slobodan nek proba izgurat sezonu do kraja i proba probrat ako se ima sta za iducu.

Nema se tu sta cekat subota. Mi ako ne dobijemo Igmana necemo vise ni dobit do 8 kola i eto zone ispadanja. A matoro go vno boli racku za nas.
Zadnja izmjena: combe, dana/u 13 mar 2019, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 13 mar 2019, 19:20

Potpisujem combe ! Svaka na mjestu ali nemaju oni hrabrosti mislim na upravni odbor!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 13 mar 2019, 19:24

Nek se ova sezona izgura do kraja, a onda ako misle ovako nastaviti i iduce.. onda je bolja opcija gasenje.

Ko zna sta sam pisao prije, zna da je za mene gasenje bila ona najzadnja moguca opcija koja dolazi u obzir.

Kad vidim sta se sve desava nakon polusezone, mislim da smo sad stvarno guzicom udarili u zid i da je ovo jedina logicna opcija. Osim ako se desi neko cudo da se ove nase guzonje pokrenu i okrenu Zvijezdu na neki pozitivan pravac. A poznavajuci njih to i nije bas izvjesno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 13 mar 2019, 19:50

Neretljak je proslo ljeto bio tu kod nas i malo je falilo da preuzme Zvijezdu ali je imao vani neki posao... ako je tu Sad u bosni Lazi otkaz ba bek Nas Jaro NERETLJAK vadi... ili Sabica koji je isto volio i forsiro mlade igrace...( uz sabica vratit denisa, mrkija,sukija)

Necemo opstat ako Igmana nepobjedimo ili na jadite jade... ocekujem danas da se nesto desi eventualno sutra... nemoze vako vise mora neko snosit posljedice... za ove igrace ko ih je doveo nek ih vodi opet...

Lazo Igmana sa ovom taktikom nece dobit jos ako je mater sovo dijetu to je za nepovjerovati....

Vidili sre kako sude... ako sudija bude realan utakmica protiv igmana je 50/50... da nepricam ako nas sudija povalja...

Nekontam kako mozes dovest ovakve igrace i placat ih... pa dominantni je tito za ove

SMOKI POMAGAJ I VADI NAS IZ OVOG CORKOSAKA AKO UZA BOGA ZNAS...

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 13 mar 2019, 20:03

vijestifriske je napisao/la:Jel ima neko realan da je gledao dns tekmu. Jeli se iko danas borio za svoj klub ako je vec rezultat izostao. Jel iko zasluzio pohvalu makar za borbu za zvijezdin dres. hvala
Niste centra presli do rezultata 4-0. Nemam pojma sta prica Lazo.
Zelim vam da sto prije izadjete iz ove situacije jer je ovo danas bilo stvarno smijesno, sramota za klub kao sto je Zvijezda.
TŽV!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 13 mar 2019, 20:15

U dvi tekme 6:1 od kamenjara iz Toska izgubit i da nebude posljedica bilo bi velika propast za nas grad i sport...

Trenera promijenit odma kasno i daleko je subota... sta da Lazo i u subotu dobije??? Vjerovatno hoce dobit jer ce sudija za nas bit potplatit ce Olimpik ( sve spekulacije naravno)... Lazo je prestar i nema taktike lik dzaba sto je vrijedan...

Po meni najbolje rijesenje je neki trener koji ce bit pravi autoritet i koji ce i mlade forsirat uz to dovest jos trenera bivsih nazad (suki,mrki,denis) za omladinske pogone i gradit dugorocno ekipe od predpionira nadalje... nedozvolit da mlade nade odu...

Napravit neku vrstu akademije dole...

Nadalje dovest 10 extra igraca koji ce bit adekvatno placeni i koji ce nosit teret prvenstva... uz njih svoje mlade promovisat i kasnije prodavati...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 mar 2019, 20:18

Neretljak je isti tip trenera kao i Lazo, odmah ce dovesti svoje igrace koje ce povuci sa sobom kad ode.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.