FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nakon ovog gola očekujem da Tatar digne još formu. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ocekujem da ce Halilovic biti sve bolji . On i Benjo na krilima i Velkoski iza Merse legende . Merso dok je god na 70% ovoga iz ovih 5 tekmi treba igrati i sa 40 godina.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mislim da će on barem još 2 sezone igrati za Sarajevo, jednostavno momak je prešao ovu našu ligu, ali je u godinama kada nema neku šansu da napreduje, nema nekog ni motiva, nama dobro dođe, a i njemu je super u Sarajevu. Brat naš Merso!Samozdravlje je napisao/la:Ocekujem da ce Halilovic biti sve bolji . On i Benjo na krilima i Velkoski iza Merse legende . Merso dok je god na 70% ovoga iz ovih 5 tekmi treba igrati i sa 40 godina.
ABd Krupu dobiti i oda pauza 15 dana pred Zrinjski, koja ce biti utakmica sezone...
Odmor ce nam dobrodoci sigurno...
Trebamo biti ponosni na ovo sto smo uradili, 5 pobjeda u nizu sa jednim primljenim golom... 10 dali
Bravo momci
Odmor ce nam dobrodoci sigurno...
Trebamo biti ponosni na ovo sto smo uradili, 5 pobjeda u nizu sa jednim primljenim golom... 10 dali
Bravo momci
-
bordopoeta
- Kontakt:
Isti sam ti brate, jedva sam odgledao utakmicu do gola, morao popiti lexilium, žena govori: nisam nikad vidjela toliku budalu!ledesma je napisao/la:Kiks1 je napisao/la: Boga mi se ja ne bi ljutio, ali ako bi bilo ovako, neka nas 3 hiljade u nedjelju, ono standardno, ali nemoj majke ti u maju da dolazis,kada bude proslava, koji ces mi djavo. Pa bolan ja svoju djigericu pojeo, i pola slezene, i ti se fol kao radujes na kraju, volis Sarajevo, volis horde, Husrefa, ma volis moj k*urac, Sarajevo smo mi, svi drugi su prolazni!
Brat upravu 100 %, Allahami mene kad srcani danas nije strefio, eto koja sam ja budala jbt.
-
bordopoeta
- Kontakt:
Hoće li očerupati igrače za dresove?skoroalen je napisao/la:Kiks1 je napisao/la:Normalno, i ja to kažem. Ovi koji sad ne dolaze i sve pljuju će najglasniji bit u maju, i igrače očerupat za dresove i slikanje, biće najveći navijači taj dan na stadionu. Ma, ograničio bih im ja vala, nema ti uć ako nisi bio barem 7 puta na Koševu ove sezone. Pokaži 7 ulaznica i možeš kupit kartu za utakmicu proslave, ako nemaš 7 ulaznica čekaj igrače u Titovoj. Pa bi zjapilo Koševo al bi barem znao da smo tamo svi k'o jedan, cijelu sezonu s njima. Pun mi više qrac padobranaca kojim su storyji i usta puna Sarajeva, a svaku tekmu provode u Mahali, Antaliji, Argeliniju i ostalim šišanama.skoroalen je napisao/la: Boga mi se ja ne bi ljutio, ali ako bi bilo ovako, neka nas 3 hiljade u nedjelju, ono standardno, ali nemoj majke ti u maju da dolazis,kada bude proslava, koji ces mi djavo. Pa bolan ja svoju djigericu pojeo, i pola slezene, i ti se fol kao radujes na kraju, volis Sarajevo, volis horde, Husrefa, ma volis moj k*urac, Sarajevo smo mi, svi drugi su prolazni!
To Kadusicu zvaljo,slino ljudska odi kod doktrora da ti ispravi ledja
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, nisam stigao od posla.
Može neko ukratko reći kako smo igrali?
Može neko ukratko reći kako smo igrali?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar može još?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nakon ovog gola očekujem da Tatar digne još formu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bio bolji jer smo imali drugu taktiku,ljudima tekma sezone ovo bila i opet zijanefks74 je napisao/la:Ja bih bio oprezan, danas je Zrinjski bio bolji. A Siroki nije slabiji nista od njih. Zavisi mnogo i od toga kako se utakmica otvori. Treba imati i srece malo. Inace bi pohvalio Kovacevica, danas je bio odlican.Inijesta je napisao/la:Ma nek vode daj nam i njih i normalnog sudiju, dok smo kite naostriliSedrenikHz je napisao/la:Bravoooo momci. Imamo još 4 utakmice ljudi samo polahko.
Siroki vodi ybga
Vjeruj mi, znam momke koji su se igračima na fejsbuku javljali dan prije tekme sa Slobodom da im dres ostave, šorc, bilo šta, a nisu cijelu sezonu došli na utakmicu. Ta im prva bila u sezoni.bordopoeta je napisao/la: Hoće li očerupati igrače za dresove?![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Po cemu je to svinjski bio bolji danas bgt? Golman ih je vadio malo je rec, mi nismo imali motiv da srljamo, zbog toga im je posjed prepusten i to je jedino sto su oni imali, posjed.
Gledam ubaci Baka sve ofanzivce, nijedan nije uspio napravit razdor kroz Mujakica i Lazica
, ali zato udje Dupovac i u onih 5 minuta napravi vise prilika za lazne, nego oni za 85 
Gledam ubaci Baka sve ofanzivce, nijedan nije uspio napravit razdor kroz Mujakica i Lazica
1946~
-
bordopoeta
- Kontakt:
Vjerujem ti, brate, ali meni ovo pravo simpa "očerupaće igrače za dresove". Toliko sam se ismijao i nekoliko puta ovo čitam. Naj post 2019. godine!skoroalen je napisao/la:Vjeruj mi, znam momke koji su se igračima na fejsbuku javljali dan prije tekme sa Slobodom da im dres ostave, šorc, bilo šta, a nisu cijelu sezonu došli na utakmicu. Ta im prva bila u sezoni.bordopoeta je napisao/la: Hoće li očerupati igrače za dresove?![]()
![]()
![]()
- TamniVilajet
- Kontakt:
Cmokic direktorici u okice lijepeee 
bordopoeta je napisao/la:Vjerujem ti, brate, ali meni ovo pravo simpa "očerupaće igrače za dresove". Toliko sam se ismijao i nekoliko puta ovo čitam. Naj post 2019. godine!skoroalen je napisao/la:Vjeruj mi, znam momke koji su se igračima na fejsbuku javljali dan prije tekme sa Slobodom da im dres ostave, šorc, bilo šta, a nisu cijelu sezonu došli na utakmicu. Ta im prva bila u sezoni.bordopoeta je napisao/la: Hoće li očerupati igrače za dresove?![]()
![]()
![]()
- Dokoljenko
- Kontakt:
Brz oporavak i sve najbolje Zeka, legendo Sarajevskog fudbala!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Kada je izvlacenje kupa ?
Dokoljenko je napisao/la:Brz oporavak i sve najbolje Zeka, legendo Sarajevskog fudbala!
Puno srece i brz oporavak najvecem majstoru sto je nosio bordo dres nakon rata.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- TamniVilajet
- Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:Brz oporavak i sve najbolje Zeka, legendo Sarajevskog fudbala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.